Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(Egle 22 @ 2008 05 13, 11:46)
Iriska, man jusu virtuves modelyje, lyg ir truktu kokios pakabinamos spinteles su vitrina  g.gif Ir as ja kabinciau kaireje puseje, kur niera tuscia siena. O gal net abiejuose pusese, ir salia gartraukio. Isbandyk toje programoje, nes ten nekainuoja nieko  biggrin.gif
Glinglingai,turbut kad ir kokia ta didele virtuve butu, vis tiek nerasciau vietos siuvimo masinai. Grazu, bet reik ziuret ar praktiska  schmoll.gif

Zinokit ten is kaires bus TV pakabinamas. Tai lieka tik is desines.

user posted image

Istikruju dabar galiu piesti ka tik noriu, bet realiai skaiciuosim kiek kainuos su spintelem ir be. Nes ten ir taip gaunasi beveik 5m +3m =8m ilgio ta virtuve. g.gif
Atsakyti
Iriska, o tavoji bus klasikine virtuve? Jei taip, tas gartraukis be spinteles visai neblogai atrode. O kaip atrodytu vitrina salia gartraukio ir spintele einanti kampu? Tos kampines spinteles, gana brangios, bet labai talpios. Aisku, pasikabins televizorius, kokios nors uzuolaideles ir pilniau atrodys negu sitam pavyzdy.
Maciau vienoj parduotuvej didziuli amerikoniska saldytuva, su integruotu televizorium. Puiki ideja, tik deja kaina blink.gif Ir dal, del gartraukio, jei galiu patarti rinkis ne belekoki. Mano virtuveje yra integruotas po spintele. Toks jausmas, kad jis isvis nieko neduoda, tik baisius garsus leidzia smile.gif Dabar, persikraustant, pirksim gera: atsizvelgiant i dB ir kiek oro gali itraukt.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Spalvinga bigsmile.gif ,

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Lietuvoje beveik niekas negamina klasikinio stiliaus virtuvių, ieškojau. Visi arba veža iš Italijos klaikiai brangiai, arba siūlo iš plokščių. Norėjau ąžuolo, neradau, kad patiktų iki galo...
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 27, 21:36)

Varai į neviltį mane, Buziene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 05 28, 09:29)
Varai į neviltį mane, Buziene biggrin.gif

hihihi.gif tongue.gif

Kokią gerą parduotuvėlę atradom bigsmile.gif

Laura Ashley

Kai įėjau vidun, galvojau,kad iš ten nė neišeisiu biggrin.gif Pasaka ...

Viskas namų interjerui bigsmile.gif gražiausi tapetai,užuolaidos ,kilimai,baldai,šiaip visokiausios detalės namams karsta.gif Viskas gražu,klasiška bigsmile.gif ...aišku ir kainos neblogos hihihi.gif Prisižiūrėjom tapetų ir sugalvojom,kad ir pas save tapetuosim blush2.gif Tapetai labai jaukumo daug priduoda smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 28, 12:04)
hihihi.gif  tongue.gif

Kokią gerą parduotuvėlę atradom  bigsmile.gif

Laura Ashley

Kai įėjau vidun,  galvojau,kad iš ten nė neišeisiu  biggrin.gif  Pasaka ...

Viskas namų interjerui  bigsmile.gif  gražiausi tapetai,užuolaidos ,kilimai,baldai,šiaip visokiausios detalės namams  karsta.gif    Viskas gražu,klasiška  bigsmile.gif ...aišku ir kainos neblogos hihihi.gif Prisižiūrėjom tapetų ir sugalvojom,kad ir pas save tapetuosim  blush2.gif  Tapetai labai jaukumo daug priduoda  smile.gif

Gal jau kokius remontus darotės? bigsmile.gif Su tavo romantiška natūra turėtų gautis labai jaukūs namai ax.gif
Atsakyti
na tokios jos jaukios ir baltos, sviesios, svarios. wub.gif wub.gif

Ten kur daug langu super grazu, bet tik kokioj Ispanijoje lotuliukas.gif

Bandysiu ziureti ka pas mus LT galima padaryti, po kokiu 6men jau speju reikes virtuves. bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 05 28, 10:38)
Gal jau kokius remontus darotės? 

Daromės po truputį neskubėdami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 28, 12:49)
na tokios jos jaukios ir baltos, sviesios, svarios.  wub.gif  wub.gif

Ten kur  daug langu super grazu, bet tik kokioj Ispanijoje  lotuliukas.gif

Pasidarai Lietuvoje tokius ir įsivaizduoji, kad Ispanijoje esi bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš svajoju svajoju apie tokią baltą klasikinę virtuvę, bet neįsivaizduoju, kaip žiūrėtųsi nedidelėje erdvėje unsure.gif
Man tokios virtuvės, rodos, reikalauja nemažo ploto, kad būtų gražu unsure.gif
Atsakyti