Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

O man sita zydra kaip patko thumbup.gif wub.gif Nu labai labai labai faina, intiresna labai rolleyes.gif
Atsakyti
Gardenija, jau kaip man patinka baltos virtuves ir indaujos bigsmile.gif O toj virsutinej nuotraukoj, ir sena svarstykle... Reiks mociutes paklaust, ar naudoja tokia ax.gif Tik idomu, kodel prikabintas uzrasas "Calzolaio"..., t.y "Batsiuvys, darbas pagal ismatavimus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle 22 @ 2008 05 06, 17:00)
Gardenija, jau kaip man patinka baltos virtuves ir indaujos bigsmile.gif O toj virsutinej nuotraukoj, ir sena svarstykle... Reiks mociutes paklaust, ar naudoja tokia  ax.gif Tik idomu, kodel prikabintas uzrasas "Calzolaio"..., t.y "Batsiuvys, darbas pagal ismatavimus"  biggrin.gif

Aš irgi nelabai supratau, prie ko čia tas batsiuvys, bet ai irnesakyk.gif Visvien gražu biggrin.gif O antroje foto (kur irgi tas "reklaminis" užrašas) matosi ir siuvimo mašina smile.gif Gal tokioje gražioje virtuvėje sėdi kokis dėdė, batus siuvantis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 05 06, 05:57)

ir shiapi idejus visokiu neblogu yra, noris pertvarkymais uzsiimti  biggrin.gif

Šaunu ,kad patiko bigsmile.gif
Gal žinai kokių vietelių slaptų kur tokių virtuvių galima rasti ? ax.gif Įmesk čia 4u.gif

QUOTE(Gardenija @ 2008 05 06, 09:56)
Dar keletas fotkikių smile.gif
user posted image

Man ši krautuvėlę primena hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 08, 12:47)
Šaunu ,kad patiko  bigsmile.gif
Gal žinai kokių vietelių slaptų kur tokių virtuvių  galima rasti ? ax.gif  Įmesk čia 4u.gif
Man ši krautuvėlę primena hihihi.gif

Gal ir krautuvėlė hihihi.gif
Bet miela krautuvėlė, mielai į tokią eičiau kokių bandelių pirkti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 05 12, 16:06)

Noriu baltos virtuves!!!!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 05 12, 14:06)

Vaje bigsmile.gif ,kokia graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 12, 23:04)
Vaje  bigsmile.gif  ,kokia graži  wub.gif

tikrai grazi wub.gif

Atsakyti
prisiziurejau cia ideju ir pradejau gailetis, kad virtuve maza pas mus bus doh.gif
ir kokia gera mintis isitaisyti siuvimo mashina virtuvej bigsmile.gif reiks paziureti gal ir pas mane tilps kur itaisyti ja g.gif

Iriska->cia gi ne balta, o shviesi ax.gif ash tokios spalvos planuoju virtuve statytis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2008 05 13, 10:38)
prisiziurejau cia ideju ir pradejau gailetis, kad virtuve maza pas mus bus  doh.gif 
ir kokia gera mintis isitaisyti siuvimo mashina virtuvej  bigsmile.gif  reiks paziureti gal ir pas mane tilps kur itaisyti ja  g.gif

Iriska->cia gi ne balta, o shviesi  ax.gif  ash tokios spalvos planuoju virtuve statytis  thumbup.gif

As suprantu jinai vanila berots vadinasi. NA pasakiska tiesiog.

Man idomu ar bus grazu jeigu nedus pakabinamu spinteliu g.gif Arba gal tik virs gartraukio ant tos sienos.
user posted image
Atsakyti
Iriska, man jusu virtuves modelyje, lyg ir truktu kokios pakabinamos spinteles su vitrina g.gif Ir as ja kabinciau kaireje puseje, kur niera tuscia siena. O gal net abiejuose pusese, ir salia gartraukio. Isbandyk toje programoje, nes ten nekainuoja nieko biggrin.gif
Glinglingai,turbut kad ir kokia ta didele virtuve butu, vis tiek nerasciau vietos siuvimo masinai. Grazu, bet reik ziuret ar praktiska schmoll.gif
Atsakyti