QUOTE(indregu @ 2008 04 03, 22:29)
na taip gal ir is betono ten dare, zodziu is kas naudojama statyboms. ten dare dizaino sumetimais, siaip zmones prabangiai ten namus isirengineja. Lida vadinasi "Grand Home Disigns", per BBS travel kanala. As daznai pasiziuriu man labai patinka, galima daug ideju pasigauti. Oten ta betona jau liejo i padaryta toki nemaza staliuka. Stalvirsiuj buvo sukalta is lentu tokia dezute, prikrete to betono, rankomis islygino, specialiai, kad jis nebutu idealiailygus, ir dziovino. O po ir daze kaip supratau kazkokiais dazais, kad jis nebutu siurkstus ir patogu valyti. Kai pasigamino tai tikrai nepasakysi kad is betono ten padaryta. tai as ir galvoju kad gal ir cia butu galima kazka pritaikyt, tik reikia zinot kuom nutept, kad vanduo nesisunktu kur nors, kiek zinau yra kazko stiklo misinys.
Na zodziu gal as cia fantazuoju, bet man labai idomu tokie nestandartai O beje, nemanau kad tokia kriaukle butu sunkesne uz akmenine
Na zodziu gal as cia fantazuoju, bet man labai idomu tokie nestandartai O beje, nemanau kad tokia kriaukle butu sunkesne uz akmenine
Mačiau šitą laidą. betonas ten buvo berods. Tik labai sudėtinga man viskas pasirodė. Bet patiko. Jau vien todėl, kad labai neįprasta. sau nerizikuočiau.
Šiaip reikia matyti tą procesą. Nekvaili žmonės darė, viską jie ten apgalvojo, tai nemanau, kad su priežiūra bėdų ten jiems bus. Tiesiog nematant, tai labai jau keista ir neįprasta atrodo.