Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(indregu @ 2008 04 03, 22:29)
na taip gal ir is betono ten dare, zodziu is kas naudojama statyboms. ten dare dizaino sumetimais, siaip zmones prabangiai ten namus isirengineja. Lida vadinasi "Grand Home Disigns", per BBS travel kanala. As daznai pasiziuriu man labai patinka, galima daug ideju pasigauti. Oten ta betona jau liejo i padaryta toki nemaza staliuka. Stalvirsiuj buvo sukalta is lentu tokia dezute, prikrete to betono, rankomis islygino, specialiai, kad jis nebutu idealiailygus, ir dziovino. O po ir daze kaip supratau kazkokiais dazais, kad jis nebutu siurkstus ir patogu valyti. Kai pasigamino tai tikrai nepasakysi kad is betono ten padaryta. tai as ir galvoju kad gal ir cia butu galima kazka pritaikyt, tik reikia zinot kuom nutept, kad vanduo nesisunktu kur nors, kiek zinau yra kazko stiklo misinys.

Na zodziu gal as cia fantazuoju, bet man labai idomu tokie nestandartai biggrin.gif O beje, nemanau kad tokia kriaukle butu sunkesne uz akmenine  g.gif

Mačiau šitą laidą. betonas ten buvo berods. Tik labai sudėtinga man viskas pasirodė. Bet patiko. Jau vien todėl, kad labai neįprasta. sau nerizikuočiau.
Šiaip reikia matyti tą procesą. Nekvaili žmonės darė, viską jie ten apgalvojo, tai nemanau, kad su priežiūra bėdų ten jiems bus. Tiesiog nematant, tai labai jau keista ir neįprasta atrodo.
Atsakyti
Sveikos klasikos mėgėjos 4u.gif

jungiuosi ir aš į jūsų būrelį bigsmile.gif prasidėjo namo statybos, tai man prasidėjo bemiegės naktys biggrin.gif vis knisuosi po internetą ieškau įdėjų blush2.gif ir užtikau šitą nuostabią temelę wub.gif parsisiunčiau projektavimo programėlę, bandysiu gal ką pati susikurt blush2.gif beveik visos sudėtos nuotraukytės thumbup.gif ačiū labai už įdėjas wub.gif
Atsakyti
Na mergaites, visdel to nusprendziau, kad noriu jaukaus galgomojo, tokio klasikinio, o musu valgomasis kartu su virtuve, tai mano moderni geltona virtuve kaip ir ehhh netinka.

Kas gali paskyti ar daug brangesne plokste gaunasi paprasto lygaus varianto ir tokio klasikinio? g.gif

user posted image
Atsakyti
Jei dazytas MDF ar medzio masyvas lakuotas tai kaina niekuo nesiskirs, bet jei is paprastos plokstes, tai neisivaizduoju is viso kaip jie tai daro. Ir siaip esu maciusi tik lenkiskas.
Atsakyti
Papildysiu keletu nematytų foto 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 05 gegužės 2008 - 22:26
Kukli ,spalvinga virtuvėlė 4u.gif

user posted image user posted image

Atsakyti

Shita paskutine tai labai jauki atrodo 4u.gif

ir shiapi idejus visokiu neblogu yra, noris pertvarkymais uzsiimti biggrin.gif
Atsakyti
Jau tas apvalus staliukas ir kedes wub.gif SUPER thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 05, 21:49)
Papildysiu keletu nematytų foto  4u.gif

user posted image

Beveik svajonių virtuvė rolleyes.gif
Atsakyti

Dar keletas fotkikių smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti