va cia dar gal kazkas panasaus butu i ranku darba. Gal galima kaip nors sugalvot pasidaryt?
Na cia, mano manymu, greiciausiai yra akmuo, marmuras ect. Kaip tu manai pati tai pasidaryti
Nevisai klasika, bet i ta puse
QUOTE(lietutis @ 2008 04 03, 13:54)
Na cia, mano manymu, greiciausiai yra akmuo, marmuras ect. Kaip tu manai pati tai pasidaryti
nu man kazkaip pasirode, kad galima tiesiog is cemento. as siaip per BBC kanala viena kart maciau, kur zmones daug ka patys gaminasi, tai jie butent stalvirsi gaminosi is cemento ir po to nudaze spec.dazais kazkokiais, o cia kai kriaukle turbut dar kazko reiketu
QUOTE(indregu @ 2008 04 03, 15:27)
nu man kazkaip pasirode, kad galima tiesiog is cemento. as siaip per BBC kanala viena kart maciau, kur zmones daug ka patys gaminasi, tai jie butent stalvirsi gaminosi is cemento ir po to nudaze spec.dazais kazkokiais, o cia kai kriaukle turbut dar kazko reiketu
Net nezinau ka tau atsakyti...
Is pricipo imanoma, bet...
Cia jau krano reiks norint ta cementini stalvirsi uzkrauti. Koks laikantis fasadas bus?
O jei matei laidoj, tai bandyk ir mums parodysi.
QUOTE(indregu @ 2008 04 03, 16:27)
is cemento gaminti negalejo, jis vienas nenaudojamas. va jeigu gamino is betono bet ir tai kazka painiojat. gal ne taip supratot. betoninio pavirsiaus struktura niekada nebus lygi kaip kitos medziagos naudojamos stalvirsiu gamybai. o jeigu bus nelygi (siurkstoka) vadinasi sunkiau valyti.
kazkaip sunkiai isivaizduoju - pasidare forma, liejo betona o paskui ta plokste uzkele ant spinteles nudaze kazkuo? nu gal mano fantazija per daug ribota tokiem dalykam...
bet vistiek smalsu - o cia taupumo ar dizaino sumetimais taip dare?
kaip bebutu tikrai nemanau kad kriaukle is betono - geras variantas.
kad ir is betono kriaukle butu, tai kiek ji svertu .... ? nelabai isivaizduoju tokio varianto
na taip gal ir is betono ten dare, zodziu is kas naudojama statyboms. ten dare dizaino sumetimais, siaip zmones prabangiai ten namus isirengineja. Lida vadinasi "Grand Home Disigns", per BBS travel kanala. As daznai pasiziuriu man labai patinka, galima daug ideju pasigauti. Oten ta betona jau liejo i padaryta toki nemaza staliuka. Stalvirsiuj buvo sukalta is lentu tokia dezute, prikrete to betono, rankomis islygino, specialiai, kad jis nebutu idealiailygus, ir dziovino. O po ir daze kaip supratau kazkokiais dazais, kad jis nebutu siurkstus ir patogu valyti. Kai pasigamino tai tikrai nepasakysi kad is betono ten padaryta. tai as ir galvoju kad gal ir cia butu galima kazka pritaikyt, tik reikia zinot kuom nutept, kad vanduo nesisunktu kur nors, kiek zinau yra kazko stiklo misinys.
Na zodziu gal as cia fantazuoju, bet man labai idomu tokie nestandartai O beje, nemanau kad tokia kriaukle butu sunkesne uz akmenine
Na zodziu gal as cia fantazuoju, bet man labai idomu tokie nestandartai O beje, nemanau kad tokia kriaukle butu sunkesne uz akmenine
QUOTE(indregu @ 2008 04 03, 20:29)
na taip gal ir is betono ten dare, zodziu is kas naudojama statyboms. ten dare dizaino sumetimais, siaip zmones prabangiai ten namus isirengineja. Lida vadinasi "Grand Home Disigns", per BBS travel kanala. As daznai pasiziuriu man labai patinka, galima daug ideju pasigauti. Oten ta betona jau liejo i padaryta toki nemaza staliuka. Stalvirsiuj buvo sukalta is lentu tokia dezute, prikrete to betono, rankomis islygino, specialiai, kad jis nebutu idealiailygus, ir dziovino. O po ir daze kaip supratau kazkokiais dazais, kad jis nebutu siurkstus ir patogu valyti. Kai pasigamino tai tikrai nepasakysi kad is betono ten padaryta. tai as ir galvoju kad gal ir cia butu galima kazka pritaikyt, tik reikia zinot kuom nutept, kad vanduo nesisunktu kur nors, kiek zinau yra kazko stiklo misinys.
Nesuprantu, kaip nelygu pavirsiu priziureti
Gal emale daze(kur vonioms naudoja)
Betonas tikrai nesunkesnis, negu granitas. Pas mus granito stalvirsi per langa su kranu krove
Radau ta pacia kriaukle is arciau... tai butent cia gal ir granitas...
O tos kur kalbejau apie betonines, tai jas kazkuo ir padengia, kad pavirsius taptu svelnesnis ir lygesnis, bet pati faktura "a la rankomis nuglaistyta", tokia nelygi...
o cia dar
Kaip man patinka klasikinės virtuvės...... bet turi jos vieną labai didelį trūkumą - paprastai būna gerokai brangesnės, nei tos ale minimalistinės....
na bet visltis miršta paskutinė - bandysime sutaikyti piniginę su virtuvės vizijomis.
na bet visltis miršta paskutinė - bandysime sutaikyti piniginę su virtuvės vizijomis.