Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(kristina-buziene @ 2008 03 08, 21:23)
Dar.....  4u.gif

Nu jau sitos paskutines tai be komentaru wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 03 17, 21:03)

Labai wub.gif Vien del langu gausumos, man si paskutine kazkas nuostabaus rolleyes.gif Ir visos paskutines kurias ikelei wub.gif wub.gif Man grazu baltos virtuves, bet MB niekaip neitikinu kad baltos grazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 18, 08:03)
Labai wub.gif  Vien del langu gausumos, man si paskutine kazkas nuostabaus rolleyes.gif  Ir visos paskutines kurias ikelei wub.gif  wub.gif  Man grazu baltos virtuves, bet MB niekaip neitikinu kad baltos grazu doh.gif

Svajoniu virtuve wub.gif Labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 03 08, 21:43)

Dar laiptai "kičiniai"  biggrin.gif  ,tokie nepatinka  schmoll.gif  Matau juos derino prie durų  4u.gif

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kodėl jie kičiniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif ? Tiesiog tam tikru laikotarpiu buvo gaminami būtent tokie laiptai, t.y. metaliniai, kažkur skaičiau, kad berods špižiniai, bet čia jau galiu ir nusigrybauti. Kai kurie iš jų laikomi meno kūriniais, ir tapę pagrindiniu akcentu, interjere. Na, bet jei sakai, kad kičas, tai musėt ir bus kičas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image

Mazai virtuvytei:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 18, 12:15)
:  kodėl jie kičiniai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ? Tiesiog tam tikru laikotarpiu buvo gaminami būtent tokie laiptai, t.y. metaliniai, kažkur skaičiau, kad berods špižiniai, bet čia jau galiu ir nusigrybauti. Kai kurie iš jų laikomi meno kūriniais, ir tapę pagrindiniu akcentu, interjere. Na, bet jei sakai, kad kičas, tai musėt ir bus kičas lotuliukas.gif

Aš negriaunu meno kūrinių tendencijų ir jų nekeičiu biggrin.gif lotuliukas.gif ,
tik dedu fotkes ir savo asmeninę nuomonę išsakau ,kas man patinka kas ne ax.gif rolleyes.gif Galbūt noriu dar pabendrauti,padiskutuoti ,tam ir rodau bigsmile.gif .. Man tie laiptai negražūs ir ką? g.gif
...Niekuomet pas save į namus tokių nedėčiau schmoll.gif Taip .Juos įsivaizduot galiu muziejuje kokiam biggrin.gif ,nuosavam dvare ,galų gale prabangiam restorane ar hotelyje ,bet tik ne namuose rolleyes.gif O žinai kas man nepatinka juose ? g.gif O gi ne tai,kad jie metaliniai (prieš metalą nieko prieš),bet tie laipteliai su dekoracijom blush-anim-cl.gif ir juoda spalva bijau.gif Nemėgstu nei lovų,nei laiptų juodų schmoll.gif Iš vis galvoju renkantis namų interjere juodą spalvą reik būt "stipriai asmenybei" biggrin.gif,pribrendusiai tam biggrin.gif Aš tokia nesu hihihi.gif
Atsakyti
Viskas tvarkoje, man taip pat daug kas nepatinka. Bet pirmą kartą girdžiu, kad sąvokos "nepatinka" ir "kičas" tai vienas ir tas pats g.gif . Gal kartais nepatinka ir yra nepatinka, bet nebūtinai kičas. Tam žinoma yra kita tema, bet... Juk manau, kad šiame forume yra daugybė mamyčių, kurioms klasikinės virtuvės ir yra kičas, bet kažin ar jos teisios mirksiukas.gif Nemėgstu, kai žmonės žino žodį, bet supratimo, kada jį vartoti, neturi.
O virtuvių čia pridėta labai gražių mirksiukas.gif
Atsakyti
Ok motin pioneer.gif
Kitą kart rašysiu nepatinka didis.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 18 kovo 2008 - 16:36
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 03 18, 18:35)
Ok motin  pioneer.gif
Kitą kart  rašysiu nepatinka  didis.gif  hihihi.gif

biggrin.gif biggrin.gif ... ir įsivyravo palaiminga ramybė.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 18, 17:50)
biggrin.gif  biggrin.gif  ... ir įsivyravo palaiminga ramybė.... biggrin.gif  biggrin.gif

..Amen..

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos klasikinių virtuvių mėgėjos. Jungiuosi į jūsų būrį. Įdedu viena virtuvę, tik nežinau ar ji jau čia tipiška klasikinė, bet man tokio stiliaus patinka biggrin.gif Tuo pačiu noriu paklausti: ten kur matosi kriaukle, gal kur esate uzmaciusios tokiu, o gal but net galima ir savo gamybos is ko nors pasidaryti? Kaip manot?
user posted image
Atsakyti