Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(Milduxs @ 2008 02 23, 17:28)
ojei kokio dydzio nuotraukos  doh.gif  doh.gif

Normalaus dydzio nuotraukos, bent jau man puslapis neissikraipo 4u.gif
Grazios spinteles thumbup.gif Tik man asmeniskai daiktu per daug prikrauta visur...
O koks cia jusu stalvirsis??? Labai panasus i musu...as noreciau keisti doh.gif Vien del stalvirsio man musu virtuve nepatinka, noreciau tamsaus granito ax.gif
Atsakyti
na ir fainas šitas forumas jau tiek grožybių prisižiūrėjau.. wub.gif , tikrai klasika ir yra klasika, visai nebenoriu šiuolaikiškos virtuvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2008 02 23, 18:57)
ar brangiai kainavo virtuvinis, man toks tiktu i nama  wub.gif , kokios cia jis firmos?

atrodo apie 12000 be skalbimo masinos ir indaploves. o firma tai Lokatija, Baldu rojuj jie turi ekspozicija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 23, 19:01)
Normalaus dydzio nuotraukos, bent jau man puslapis neissikraipo 4u.gif
Grazios spinteles thumbup.gif Tik man asmeniskai daiktu per daug prikrauta visur...
O koks cia jusu stalvirsis??? Labai panasus i musu...as noreciau keisti doh.gif  Vien del stalvirsio man musu virtuve nepatinka, noreciau tamsaus granito ax.gif

tai jo, daiktu ryskiai per daug, uztai ir vis bandau susitvarkyti, kad ju maziau butu biggrin.gif bet neiseina blush2.gif nesugebu tvarkytis ax.gif
o stalvirsis ta prasme koks? padave man kruva pavyzdziu ir as pasakiau - sitas tegu buna, o kas ir koks tai nezinau blush2.gif bet man visai patinka sviesus. klasika visgi biggrin.gif
Atsakyti
Mildux, o valgomojo stala irgi ten pat pirkot? atrodo kaip vieno komplekto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 02 24, 11:50)
Mildux, o valgomojo stala irgi ten pat pirkot? atrodo kaip vieno komplekto  thumbup.gif

nea, valgomojo stala akropoly. biski spalva skiriasi, bet man pats stalas labai patiko wub.gif tai nusprendziau kad deres biggrin.gif
Atsakyti
Aš užsičiklinus prie šviesių virtuvių biggrin.gif , net nežinau kokį komplimentą Milduxo virtuvei parašyti hihihi.gif blush2.gif Motin ,susiimk ir atkraustyk nereikalingas šmutkes nuo palangės,bei spintelės viršaus .... Žėk reiks į talką mumis visas užkviesti gossip.gif

O valgomasis stalas ir virtuvės komplektas tikrai atrodo autentiški viens kitam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 24 vasario 2008 - 19:58
patiko man irgi Milduxs virtuve, nors as irgi ant baltuuuu uzsiciklinus mirtinai bigsmile.gif
Noriu paklaust grindys medines jusu virtuvej? Niekaip nesugalvoju ka priderint prie savo "alyvuogiuotos" virtuves, ot galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
Milduxs, saunu thumbup.gif , kad rinkdamasi klasikine virtuve, pasirinkai tokia ale senovine orkaite wub.gif As savo klasikines virtuves su modernaus dizaino orkaite net neisivaizduoju smile.gif Kokios firmos tavo virykle? Ziurineju as tas ale senovines orkaites ir nerandu tinkamo varianto, vis man atrodo, kad permazai programu jos turi schmoll.gif
Atleiskit, jei as cia nevisai i tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 02 24, 20:56)
Aš užsičiklinus prie šviesių virtuvių  biggrin.gif  ,  net nežinau kokį komplimentą Milduxo virtuvei parašyti hihihi.gif  blush2.gif  Motin ,susiimk ir atkraustyk nereikalingas šmutkes nuo palangės,bei spintelės viršaus .... Žėk reiks į talką mumis visas užkviesti  gossip.gif

O valgomasis stalas ir virtuvės komplektas tikrai atrodo autentiški viens kitam  drinks_cheers.gif

Nu sugedinot cia mane visiskai blush2.gif reikes savaitgali tuos daiktus sukaisioti kur nors blush2.gif arba talka pasikviesti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mamius @ 2008 02 25, 00:04)
patiko man irgi Milduxs virtuve, nors as irgi ant baltuuuu uzsiciklinus mirtinai  bigsmile.gif
Noriu paklaust grindys medines jusu virtuvej? Niekaip nesugalvoju ka priderint prie savo "alyvuogiuotos" virtuves, ot galvos skausmas  doh.gif

dekui 4u.gif
man baltos irgi grazu, tik kadangi mano virtuve su svetaine vienoj erdvej tai nusprendziau kad su ruda daugiau galimybiu suderinti visus kitus baldus. bet kai turesiu nama biggrin.gif tai turbut virtuve bus balta. su sala. thumbup.gif
Jo, grindys medines. paveldetos is senu laiku. nepasakyciau, kad labai praktiska, bet grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ginava @ 2008 02 25, 09:55)
Milduxs, saunu thumbup.gif , kad rinkdamasi klasikine virtuve, pasirinkai tokia ale senovine orkaite wub.gif As savo klasikines virtuves su modernaus dizaino orkaite net neisivaizduoju smile.gif Kokios firmos tavo virykle? Ziurineju as tas ale senovines orkaites ir nerandu tinkamo varianto, vis man atrodo, kad permazai programu jos turi schmoll.gif
Atleiskit, jei as cia nevisai i tema 4u.gif

orkaite ARDO, pries pora metu senukuose pirkta. vienintele tokia buvo, a la retro. dar net mintyse nebuvo virtuves, bet orkaite jau turejau, nes ziauriai ji man patiko wub.gif tiesa pasakius i funkcijas jos net neziurejau ax.gif labai as kazkokia nepraktiska ziuriu, tvarkytis nemoku, orkaites pagal grozi renkuosi biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 02 25, 20:40)
Nu sugedinot cia mane visiskai  blush2.gif   

Nesigėdink 4u.gif Visoms gi pasitaiko friends.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Vaje ,kaip gražu wub.gif Negaliu atsigrožėti bigsmile.gif ,viskas ,taip skoningai padaryta wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 02 26, 18:57)
Vaje ,kaip gražu  wub.gif  Negaliu atsigrožėti  bigsmile.gif  ,viskas ,taip skoningai padaryta  wub.gif

drinks_cheers.gif tiesiog pasaka, tokios noreciau ax.gif
Atsakyti