Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(tikurila @ 2008 02 14, 12:15)
Nes ant tokios tikros klasikines virtuvytes gali pinigeliu neuztekti, o vaizdelio grazaus ir tokio patogumo norisi  verysad.gif

pazystamas jausmas...
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 02 14, 09:58)
Ir dar  - klasikinej virtuvej nelabai ant ratuku buna schmoll.gif nesu macius.

Na gal tos ant ratuku daugiau moderniose virtuvese pasitaiko, bet ir nebutinai...Jei nesi maciusi, tai dar nereiskia kad taip nebuna mirksiukas.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Levender @ 2008 02 13, 13:05)

Man cia gartraukis labai fainas wub.gif o vaizdas pro langa tikrai thumbup.gif as net nepastebejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nelabai suprantu, kodėl Jums uzkliuvo klasikinė virtuvė bute?
Reiktų įvertinti, koks to buto dydis? kur jis yra?
Mano virtuvė bus kalsikinė ir bute cool.gif Pusiaus bendras plotas su svetaine 40 kvadratų. Tikrai nemanau, kad per mažai vietos ir viskas bus suspausta. Net specialiai norėjau masyvo baldų, kad duotų puošnumo bendrai erdvei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Korliuxxx @ 2008 02 15, 11:26)
Sveikos,
Reiktų įvertinti, koks to buto dydis? kur  jis yra?
Mano virtuvė bus kalsikinė ir bute  cool.gif  Pusiaus bendras plotas su svetaine 40 kvadratų. Tikrai nemanau, kad per mažai vietos ir viskas bus suspausta. Net specialiai norėjau masyvo baldų, kad duotų puošnumo bendrai erdvei  smile.gif

Cia gal labiau uzkliuvo ne pati virtuves klasikines ideja bute, o kokio stiliaus ta virtuve. Va, kai pries tai nuotraukoj tai siaubas, labai jau karaliski baldai, o pro langus daugiabucio kiemas matosi. Jei baldai butu kuklesni, bet klasikiniai, butu normaliai. Turbut nuo baldu projekto daug kas priklauso ir nuo pacio virtuves interjero smile.gif
Atsakyti
Na cia ne mano virtuve(tik grindys tokios pat biggrin.gif ), bet tokios visai noreciau ax.gif
(Isskyrus ta melynai zalia lentyna ir gaidelius cool.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 16 vasario 2008 - 02:08
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 16, 00:48)
Na cia ne mano virtuve(tik grindys tokios pat biggrin.gif ), bet tokios visai noreciau ax.gif
(Isskyrus ta melynai zalia lentyna ir gaidelius cool.gif )
user posted image

Gražu thumbup.gif "Sala" kokia didelė bigsmile.gif (virtuvėlė ir nemaža biggrin.gif ) ,o ta lentyna šioje virtuvėlėje tai pat labai dera thumbup.gif ,tik pati tą pačią spalvą,kaip ir virtuvės pasirinkčiau 4u.gif

O kodėl virtuvėj sugalvojot dėti medines grindis ? bigsmile.gif Mes į virtuvę dėsim plyteles ir tikriausia šildomas grindis,o tariamam valgomajam ir pasisėdėjimo kambarį +kalidoriuje bus medinės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 16 vasario 2008 - 11:37
QUOTE(Korliuxxx @ 2008 02 15, 10:26)
Sveikos,
Reiktų įvertinti, koks to buto dydis? kur  jis yra?
Mano virtuvė bus kalsikinė ir bute  cool.gif  Pusiaus bendras plotas su svetaine 40 kvadratų. Tikrai nemanau, kad per mažai vietos ir viskas bus suspausta. Net specialiai norėjau masyvo baldų, kad duotų puošnumo bendrai erdvei  smile.gif

man užkliuvo būtent pro tos virtuvės matomas daugiabutis, jei tokia virtuvė būtų blokiniam name - na juokingai atrodytų, kaip ir kolonos, arkos ir panašūs interjero elementai.
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 02 16, 11:36)
  O kodėl virtuvėj sugalvojot dėti medines grindis ? bigsmile.gif  Mes  į virtuvę dėsim plyteles ir tikriausia šildomas grindis,o tariamam valgomajam ir pasisėdėjimo kambarį  +kalidoriuje bus medinės 4u.gif

Net nezinau, net klausimo tokio nebuvo g.gif Kai atsikraustem i nama virtuveje ir valgomajam plote jau buvo sudetos medines(tik sviesios), o visur kitur kilimine danga wacko.gif Kadangi kilimines dangos pakesti negaliu(ipatingai pirmam aukste), tai plesem visa kilima ir esancias medines grindis(nes nenorejau sviesiu), dejom visur "japanese chery" grindis. Kazkaip tuo metu net nepagalvojau apie jokias plyteles virtuvei, norejau vientisumo ir siltumo. Dabar ziuriu, kad virtuves plote grindys kai kur nukenteje....tai lekste kokia iskrenta, tai puodas blink.gif biggrin.gif
Bet pries tai esam tureje plytelines drindis virtuvej...nesildomas...vasara gyvenant CA gerai buvo, bet ziema silciau kazko norejosi. Pakeitus klimata norejau siltesniu grindu, nes vesti sildyma po plytelem, cia turbut butu brangiau atsieje nei medines grindys g.gif
Atsakyti
Temos pagyvinimui blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Supratau, kad susitvarkyti man nelemta... ax.gif
Tai idedu virtuve tokia kokia ji naturaliai yra biggrin.gif fotkinti niekada nemokejau, tai nuotraukos tikrai ne pacios geriausios, realybeje graziau ax.gif
Zodziu ziurekit, kritikuokit, klausinekit smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
ojei kokio dydzio nuotraukos doh.gif doh.gif
ka dabar daryti g.gif
gal nesupyksit per daug kad puslapis issidraiko 4u.gif
Atsakyti
ar brangiai kainavo virtuvinis, man toks tiktu i nama wub.gif , kokios cia jis firmos?
Atsakyti