QUOTE(Levender @ 2008 02 13, 11:05)
Ši man nelabai Čia jau perkrauta ,ir gėlytės ir tos lubos ,žodžiu visko per dauk Ir dar grindų plytelės nepatinka
Šviesios virtuvės mano silpnybė , tomis negaliu atsigrožėti
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 12, 19:34)
Pritariu
Bet tokioms virtuvems reikia didesnio ploto. Mazoje erdveje tokie baldai taip nesiziuretu, manau
Kaip toji paskutinė įdėta ,tai tikrai reikalauja didelio ploto ,kitaip nė neįsivaizduoju ...Bet ten viskas idealiai padaryta,nei perkrauta ir spalva sienų gera ..
Man taip patinka sviesios virtuves Tiesiog dievinu provansa
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 02 13, 14:05)
Ši man nelabai Čia jau perkrauta ,ir gėlytės ir tos lubos ,žodžiu visko per dauk Ir dar grindų plytelės nepatinka
...
...
Itin nedera vaizdas pro langą... Na niekaip tokių virtuvių neįsivaizduoju daugiabučiuose Manau ir namo išorė ir vidus turi kažkokiu būdu derėti.
O man labai idomu kaip tos tumbackos-staliukai (kur per viduri virtuves buna, nemoku paaiskinti ) tvirtinasi prie grindu, ar tiesiog paprastai pasistato, bet gi tada ant plyteliu gali ciozineti Paaiskinkit man prasau
QUOTE(tikurila @ 2008 02 13, 17:26)
O man labai idomu kaip tos tumbackos-staliukai (kur per viduri virtuves buna, nemoku paaiskinti ) tvirtinasi prie grindu, ar tiesiog paprastai pasistato, bet gi tada ant plyteliu gali ciozineti Paaiskinkit man prasau
Buna visokiu. Jos angliskai vadinasi "kitchen island"(vert. butu virtuves sala ), nepykit lietuvisko zodzio tam daiktui nezinau...
Pas mus virtuveje gana didziule ir pritvirtinta prie grindu. Bet buna mazesniu, mazesnese virtuvese tiesiog ant ratuku
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 13, 16:59)
Pas mus virtuveje gana didziule ir pritvirtinta prie grindu. Bet buna mazesniu, mazesnese virtuvese tiesiog ant ratuku
californiagirl parodyk savo virtuvę
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 02 13, 18:10)
aha...
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 02 13, 18:10)
QUOTE(mamius @ 2008 02 13, 22:06)
aha...
Tai, kad nera mano virtuve klasikine, bent as taip nemanau...Butu eterio tersimas
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 13, 18:59)
Buna visokiu. Jos angliskai vadinasi "kitchen island"(vert. butu virtuves sala ), nepykit lietuvisko zodzio tam daiktui nezinau...
Nu jai pritvirtinta, tada liuks, o jai ant ratuku, tai ka as zinau man atrodo, kad labai nepatogu Bet kai pamaciau sita daikta, tai labai uzsimaniau ir as tokio labai jau man patinka
QUOTE(tikurila @ 2008 02 14, 07:53)
Nu jai pritvirtinta, tada liuks, o jai ant ratuku, tai ka as zinau man atrodo, kad labai nepatogu Bet kai pamaciau sita daikta, tai labai uzsimaniau ir as tokio labai jau man patinka
Bet gi dazniausiai klasikinej virtuvej tai medzio masyvas, dar ir daiktu prikrautas, tai net noredama neisjudinsi
Ir dar - klasikinej virtuvej nelabai ant ratuku buna nesu macius.
QUOTE(lietutis @ 2008 02 14, 10:58)
Bet gi dazniausiai klasikinej virtuvej tai medzio masyvas, dar ir daiktu prikrautas, tai net noredama neisjudinsi
Nu jai is masyvo, tai jo, sutinku, bet jai daryti masyvo imitacija (t.y. is ploksciu) tai tada gal tvirtinti reiketu Nes ant tokios tikros klasikines virtuvytes gali pinigeliu neuztekti, o vaizdelio grazaus ir tokio patogumo norisi