Mamiau, viskas labai grazu, BET....bet akmuo vidury virtuves???? As saviskiui buciau pasiulius i kiema nors ir desimt akmenu atsitempt, bet ne namie vidury aslos O ka jis ruosias su juo daryti?
Jatus tik tu nesupyk, as ne piktybiskai
Arba jei toks noras naturalaus akmens namie, taigi galima sienoje koki imuryt, ar net idomia mozaika padaryt, pagaliau zidini is naturalaus akmens nusilipdyt...daug kur gali naturalu akmeni namie turet...Bet sitaip, tai tik guzai vaikams ant kaktu
Taigi va, kad kazkada nesusinekejom iki galo, planavom toj vietoj daryti akmeni, o ant akmens statyti balki iki lubu, bet as ta minti pamirsau, o jis ne Va ir irideno. Dabar ieskosiu geruju pusiu, nu gal visai ir bus grazu
Bet cia daugiau dejau virtuve pacia paziuret
QUOTE(mamius @ 2008 02 08, 16:05)
Labai graži bus virtuvėlė ... patiko alyvuogių motyvai ant spintelių , ir dar patiko vyninė po stikline spintele ,labai liuxs sugalvota , tik valgomojo stalo norėtūsi kitokio ,( foto man jis nelabai ) ..Bet svarbiausia,kad jums patinka,šiap tikrai šauni virtuvėlė
O projaktuotoja tikra šaunuolė ,kiek už šitą virtuvės darbelį jai sumokėjot ?
Malonu kad patiko
Kedes ir stalas (kaip ir visa kita) aplinka, yra matyt is projektavimo programos, padaryta, kad mums geriau vaizdas sustotu i vietas Super, galima dar aiskiau ir proporcijas, ir bendra vaizda susideliot.
Musu stalas kaip minejau, jau yra - senas azuolinis restauruotas, taip pat ir kedes
O projektavimas iskaiciuotas i kaina
Kedes ir stalas (kaip ir visa kita) aplinka, yra matyt is projektavimo programos, padaryta, kad mums geriau vaizdas sustotu i vietas Super, galima dar aiskiau ir proporcijas, ir bendra vaizda susideliot.
Musu stalas kaip minejau, jau yra - senas azuolinis restauruotas, taip pat ir kedes
O projektavimas iskaiciuotas i kaina
QUOTE(mamius @ 2008 02 08, 18:28)
Virtuve t.y. spinteles labai grazios, o dar kai parasei kad stalas senas restauruotas azuolinis, tai isvis bus
Man pacios mieliausios klasikines virtuves, ir aplamai visi namai. Klasika siltai ir jaukiai atrodo
Super Mielai pakviesiu paziuret kai jau gyvai bus
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 02, 22:23)
Turbut tingejo Milduxs tvarkytis, tai ir nuotrauku nedare
Milduxs, mes cia nekantraujam
Milduxs, mes cia nekantraujam
Labai atsiprasau, kad nevykdau pazadu
Buvau susitvarkiusi, bet tada nespejau nufotkinti graziai, o kai eurovizijos finala laimejo Jeronimas reikejo svesti iki puses septyniu ryto, tai pacios suprantate kaip po to atrode virtuve
o dabar vel bardakas
nu kaip nors atrasiu ta diena, kai bus ir tvarkinga, ir fotikas salia
QUOTE(Milduxs @ 2008 02 10, 18:42)
Buvau susitvarkiusi, bet tada nespejau nufotkinti graziai, o kai eurovizijos finala laimejo Jeronimas reikejo svesti iki puses septyniu ryto, tai pacios suprantate kaip po to atrode virtuve
o dabar vel bardakas
o dabar vel bardakas
ai, dek netvarkyta, mes juk i baldus paspoksot norim
Mamiau, kas liecia placiai aptarta akmeni vidury virtuves, tai jei maisys, bus galima kokia gele prie jo pastatyti, gausis mini alpinariumas
QUOTE(Milduxs @ 2008 02 10, 18:42)
o dabar vel bardakas
o dabar vel bardakas
Nu tas Jeronimas Gal koks artimas draugas/giminaitis, kad tiek dziaugsmo?
Tai dabar lai Jeronimas ir sveicia tau virtuve
Bet kuriuo atveju laukiam fotkiu
Papildyta:
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 02 12, 00:28)
Pritariu
Bet tokioms virtuvems reikia didesnio ploto. Mazoje erdveje tokie baldai taip nesiziuretu, manau