Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

Mamiau, viskas labai grazu, BET....bet akmuo vidury virtuves???? unsure.gif g.gif As saviskiui buciau pasiulius i kiema nors ir desimt akmenu atsitempt, bet ne namie vidury aslos doh.gif O ka jis ruosias su juo daryti?
Jatus tik tu nesupyk, as ne piktybiskai 4u.gif
Arba jei toks noras naturalaus akmens namie, taigi galima sienoje koki imuryt, ar net idomia mozaika padaryt, pagaliau zidini is naturalaus akmens nusilipdyt...daug kur gali naturalu akmeni namie turet...Bet sitaip, tai tik guzai vaikams ant kaktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 08 vasario 2008 - 18:05
Taigi va, kad kazkada nesusinekejom iki galo, planavom toj vietoj daryti akmeni, o ant akmens statyti balki iki lubu, bet as ta minti pamirsau, o jis ne tongue.gif Va ir irideno. Dabar ieskosiu geruju pusiu, nu gal visai ir bus grazu smile.gif

Bet cia daugiau dejau virtuve pacia paziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2008 02 08, 16:05)

Labai graži bus virtuvėlė thumbup.gif ... patiko alyvuogių motyvai ant spintelių , ir dar patiko vyninė po stikline spintele ,labai liuxs sugalvota 4u.gif , tik valgomojo stalo norėtūsi kitokio ,( foto man jis nelabai ) ..Bet svarbiausia,kad jums patinka,šiap tikrai šauni virtuvėlė drinks_cheers.gif
O projaktuotoja tikra šaunuolė bigsmile.gif ,kiek už šitą virtuvės darbelį jai sumokėjot ? bigsmile.gif
Atsakyti
Malonu kad patiko smile.gif

Kedes ir stalas (kaip ir visa kita) aplinka, yra matyt is projektavimo programos, padaryta, kad mums geriau vaizdas sustotu i vietas 4u.gif Super, galima dar aiskiau ir proporcijas, ir bendra vaizda susideliot.
Musu stalas kaip minejau, jau yra - senas azuolinis restauruotas, taip pat ir kedes 4u.gif

O projektavimas iskaiciuotas i kaina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2008 02 08, 18:28)
Bet cia daugiau dejau virtuve pacia paziuret  4u.gif

Virtuve t.y. spinteles labai grazios, o dar kai parasei kad stalas senas restauruotas azuolinis, tai isvis bus thumbup.gif
Man pacios mieliausios klasikines virtuves, ir aplamai visi namai. Klasika siltai ir jaukiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Žinai mamiau g.gif Šianankt sapnavau tuos vynuogių motyvus biggrin.gif Ir siūliau vyrui jais papuošti vonios spinteles blink.gif lotuliukas.gif

Matai kokią įtaką man padarė,kad net sapnuoju blush2.gif ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 09 vasario 2008 - 12:02
tongue.gif Super biggrin.gif Mielai pakviesiu paziuret kai jau gyvai bus smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 02, 22:23)
Turbut tingejo Milduxs tvarkytis, tai ir nuotrauku nedare biggrin.gif
Milduxs, mes cia nekantraujam smile.gif

Labai atsiprasau, kad nevykdau pazadu blush2.gif
Buvau susitvarkiusi, bet tada nespejau nufotkinti graziai, o kai eurovizijos finala laimejo Jeronimas reikejo svesti iki puses septyniu ryto, tai pacios suprantate kaip po to atrode virtuve ax.gif blush2.gif
o dabar vel bardakas biggrin.gif
nu kaip nors atrasiu ta diena, kai bus ir tvarkinga, ir fotikas salia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 02 10, 18:42)
Labai atsiprasau, kad nevykdau pazadu  blush2.gif
Buvau susitvarkiusi, bet tada nespejau nufotkinti graziai, o kai eurovizijos finala laimejo Jeronimas reikejo svesti iki puses septyniu ryto, tai pacios suprantate kaip po to atrode virtuve  ax.gif  blush2.gif
o dabar vel bardakas  biggrin.gif
nu kaip nors atrasiu ta diena, kai bus ir tvarkinga, ir fotikas salia  4u.gif

ai, dek netvarkyta, mes juk i baldus paspoksot norim lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mamiau, kas liecia placiai aptarta akmeni vidury virtuves, tai jei maisys, bus galima kokia gele prie jo pastatyti, gausis mini alpinariumas biggrin.gif
Atsakyti
Papildysiu grožio bigsmile.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Šuo pas mane tep negulėtų biggrin.gif lotuliukas.gif ,
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image Labai,labai graži wub.gif

Atsakyti
Kas čia dar ? g.gif Antram puslapį randamės cool.gif

Aktyviau merginos thumbup.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 02 10, 18:42)
Labai atsiprasau, kad nevykdau pazadu  blush2.gif
Buvau susitvarkiusi, bet tada nespejau nufotkinti graziai, o kai eurovizijos finala laimejo Jeronimas reikejo svesti iki puses septyniu ryto, tai pacios suprantate kaip po to atrode virtuve  ax.gif  blush2.gif
o dabar vel bardakas  biggrin.gif
nu kaip nors atrasiu ta diena, kai bus ir tvarkinga, ir fotikas salia  4u.gif

Nu tas Jeronimas biggrin.gif biggrin.gif Gal koks artimas draugas/giminaitis, kad tiek dziaugsmo? ax.gif
Tai dabar lai Jeronimas ir sveicia tau virtuve lotuliukas.gif
Bet kuriuo atveju laukiam fotkiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 02 12, 00:28)
Papildysiu grožio  bigsmile.gif  wub.gif

[/img] Labai,labai graži  wub.gif

Pritariu thumbup.gif
Bet tokioms virtuvems reikia didesnio ploto. Mazoje erdveje tokie baldai taip nesiziuretu, manau unsure.gif
Atsakyti