Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(LaVil @ 2008 01 31, 18:35)
Butu smagiau, kad pasirodytu tie, pas ka namie klasikines virtuve sbaldai yra  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Vis pasiziuriu ir laukiu, gal kas parodys savo asmenine klasikine ax.gif
Ir dar ziuriu, merginos ne visos supranta kas ta klasika, tiesiog krauna bet kokias ir net moderniskas(?), baisokas(kaip ta raudona doh.gif ). O is tu idetu internetiniu tikrai daug neklasikiniu, o tiesiog paprastu tradiciniu naujos statybos namu virtuviu(na bent jau pas mus JAV jos tokios), i mano panasiu biggrin.gif
Klasika as suprantu tokia labiau "english timeless" su paraitymais visokiais...na buvo cia tokiu merginos idejusios wub.gif

O siaip klasika labai grazu wub.gif nepigu.... biggrin.gif
Modernisku virtuviu nepernesu, dauguma "modernisku" spinteliu i garazo "organizers" panasios blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Ačiū už šią temą - dar būtų super atsidaryti naujų temų apie klasikinius miegamuosius, vonios kambarius, bibliotekas:) Svaigstu nuo tokio grožio - mano svajonė tokia virtuvė:
Belvedere

Čia iš Scavolini
Atsakyti
sveikos. kazkaip pasiziurejau cia tas nuotraukas sukeltas ir issigandau doh.gif
o taip noretusi pamatyti istikro klasikines, naturalaus masyvo virtuves,

pradejus isirengineti nama turbut pirma vieta po katilines, tai virtuve kuria reikia isiregti. man arteja sis etapas ir uztikrintai zinau kad virtuve bus klasikine
kaina didele be buitines technikos nuo 24 iki 30t litu
todel noretusi ir kitokiu pamatyti, juk turi but is ko pasirinkti.voke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palang-mamyte: 05 vasario 2008 - 16:57
Kad nepigu tai tikrai mega_shok.gif Bet jau geriau brangiau mokėt, ir turėt kitokius (ne,kaip pas kiekvieną kaimyną) namus hihihi.gif Norisi kažko orginalesnio cool.gif

[/quote]
Šiuo metu galvojam apie šią virtuvę ,galvojam ją čia pat airijoij užsisakyti kiek vėliau ,nors dar planai gali keistis hihihi.gif Vyras grįžęs i LT pervažiuos ten keletą vietelių ,pabandys kainas sulyginti ir paskui žiūrėsim smile.gif Bet jai sugalvosim iš čia pirkti,tai šitą rolleyes.gif Tokia kukli virtuvėlė 4u.gif ,kartu jauki thumbup.gif

Nieko nė nekeisčiau schmoll.gif (tik virtuvės išdėstymas bus kitoks) ..Man patinka grindų plytelių spalva ir prie duinės esančiu tai pat bigsmile.gif bigsmile.gif Stalviršis ir gražus... Kriauklę jau turim biggrin.gif ,tai pat baltą ,keramikinę ,tik ne "lovį " 4u.gif
user posted image
Nusipirkom jau ir duinę cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 05 vasario 2008 - 17:14
QUOTE(palang-mamyte @ 2008 02 05, 15:52)

todel noretusi ir kitokiu pamatyti, juk turi but is ko pasirinkti.voke

sugrįšk į pirmus puslapius,ten merginos įdėje kelias nuorodas LT
Papildyta:
QUOTE(Svaigule @ 2008 02 05, 15:17)
dar būtų super atsidaryti naujų temų apie klasikinius miegamuosius, vonios kambarius, bibliotekas:)

Čia deda visko po truputį mirksiukas.gif Klasika mūsų namuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 05 vasario 2008 - 17:32
Man asmeniskai grynai senoviska klasika nelabai, cia kaip californiagirl minejo "english timeless" su paraitymais. Labiau linkstu prie "modernios klasikos" . kazkuri jau buvo i si atema idejus savo namie esancia virtuve , medine....va tokia tai super thumbup.gif ir kristinos-buzienes foto esanti virtuve liux smile.gif Tiesa, ka jus turejot omeny kalbedama apie "lovį "? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 02 05, 16:58)
  Tiesa, ka jus turejot omeny kalbedama apie "lovį "? doh.gif

Nesakyk "jus" nono.gif ,

Loviuku kriauklę vadinu hihihi.gif ,ne iš blogos valios schmoll.gif biggrin.gif

Nėr,kad man ji baisi būtų,bet va "loviu " šitą vadinu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 05 vasario 2008 - 19:01
apziurejau nuo pat pradziu,na ir groziu cia pridejot bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
o as maniau kad viena tokia klasike esu rolleyes.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 02 05, 21:08)
apziurejau nuo pat pradziu,na ir groziu cia pridejot bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif
o as maniau kad viena tokia klasike esu rolleyes.gif  clap.gif

Ne viena ne viena smile.gif
Smagiau butu matyti realias nuotraukeles su klasikinem virtuvem, bet, ko gero, tai tokia retenybe dabar doh.gif
Atsakyti
Tesiu temele klasikos megejoms smile.gif Dedu savo numatytos virtuvytes projekta 4u.gif
Trumpas paaiskinimas - ant spintuciu ten alyvuogiu motyvai, o tas apverstas "kubilas" ant zemes - plokscias akmuo (cia jau vyro uzgaida, jam lauko akmens namuose reik doh.gif ). Stalvirsis tamsus, paderinom prie turimu senoviniu azuolo stalo ir kedziu (cia projekte ne jos schmoll.gif smile.gif )
Siaip esu suzaveta, kaip galima projektuot ir pamatyt savo svajones beveik gyvai, va taip va biggrin.gif Baisiai aciu mielai musu projektuotojai wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2008 02 08, 18:05)
Tesiu temele klasikos megejoms smile.gif Dedu savo numatytos virtuvytes projekta  4u.gif 
Trumpas paaiskinimas - ant spintuciu ten alyvuogiu motyvai, o tas apverstas "kubilas" ant zemes - plokscias akmuo (cia jau vyro uzgaida, jam lauko akmens namuose reik  doh.gif  ). Stalvirsis tamsus, paderinom prie turimu senoviniu azuolo stalo ir kedziu (cia projekte ne jos  schmoll.gif  smile.gif  )
Siaip esu  suzaveta, kaip galima projektuot ir pamatyt savo svajones beveik gyvai, va taip va  biggrin.gif  Baisiai aciu mielai musu projektuotojai  wub.gif

user posted image

Viskas super, turetu graziai spintutes atrodyt su tais piesinukais thumbup.gif tikman klausimas vienas iskilo...o jus nekliuvinesit uz to akmens? man kazkaip nelabai saugiai jis ten atrodo doh.gif
Atsakyti
Oj su tuo akmeniu tai doh.gif ner jis labai iskilus, bet kaip is tikro bus nzn nzn, tuo labiau du vaikai malsis doh.gif Na kadangi post faktum jau, tai dabar man bent jau geras kablys jai kokios nesamones noriu - "o tu savo akmeni tai isidejai" doh.gif blush2.gif santazuoju biski ...

Atsakyti