Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukas negali užmigti be...

QUOTE(kami1 @ 2008 10 10, 12:35)
mum jau greit 8 men. o uzmiegam tik prie kruties valgydamos, tiek diena, tiek nakti  doh.gif

Mes taip pat, tik kad vyresni esam ax.gif
Atsakyti
Abu neužmiega be televizoriaus unsure.gif o mažius dažniausiai dar kanors pasigriebia, nesvarbu ką, mašiną, knygutę, sesės lėlytę, sulčių buteliuką ...
Atsakyti
Na mes dar mažučiai, bet nebeužmiegame be arbatos...jau kai miegas mus ruošiasi aplankyti, paguldau, patraukia arbatos ir jau miegų karalystėje thumbup.gif
Atsakyti
O mes negalime uzmigti be MP arba be mamos plauku 4u.gif
Atsakyti
Mum po kol kas nereikia nieko smile.gif
Atsakyti
maniske tik maitinama uzminga ir dar butinai reikia merliuko doh.gif to, kur pienukas lasa maitinant... tada uzsidengia veiduka ir miega
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(kami1 @ 2008 10 10, 12:35)
mum jau greit 8 men. o uzmiegam tik prie kruties valgydamos, tiek diena, tiek nakti  doh.gif

Mano mazulei jau 1,2m, bet uzmiegam tik "ant papuko" doh.gif Uzmigdyti kitaip as nesugebu schmoll.gif , matyt, pienuka jaucia mirksiukas.gif Vyrui ir broliukui pavyksta ant ranku panesiojus uzmigdyt thumbup.gif , bet tik ne man verysad.gif
Atsakyti
maniskis uzmiega isikibes i ranka, gniauzo, glosto mano ranka, po to uzmiega ir paleidzia smile.gif
Atsakyti
Vyresnele neuzmiega be silkines skareles, kuria turi jau 4 metus. Turi ja tik lovoje, nes jau perkalbejau, kad ji didele, ir negrazu kad nesioja su savimi, tai palieka lovoje. Ir dar kiekviena vakara uosto mano plaukus. ax.gif

o mazoji..... doh.gif be skuduro neuzmiega...nesuprantu kas darosi su mano mergaitemis doh.gif . Viena nors su silkine, malonia skarele, o ta kita su storu, pukuotu medziagos gabalu, kuri viena karta kai surado, tai viskas doh.gif ir pabandyk atimk doh.gif , dar ir ciulpt ji pradejo doh.gif o ciulptuko neima schmoll.gif

lotuliukas.gif bet nieko, isgyvensim.
Atsakyti
be Avento tuscio buteliuko unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
be mamos doh.gif ir pieno buteliuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.m @ 2009 02 23, 13:15)
maniskis uzmiega isikibes i ranka, gniauzo, glosto mano ranka, po to uzmiega ir paleidzia smile.gif

Mano dukryte lygiai taip pat, be mamos rankos niekaip neuzmiega, tik paduodu ranka ir vaikas ramus ramus ir miega... smile.gif
Atsakyti