Neužmigtų be mamos ar tėčio piršto ir tutės
QUOTE(Jovila @ 2008 07 25, 14:34)
o mes negalim uzmigti be mamos papuko
Pas mus irgi tas pats. ik galvoju kaip bus, kai reiks maitinimą nutraukti
be soskes ir merliuko- nezinau kaip atpratint nuo siu gerybiu reikes
Be soskės ir savo suniuko
Na, musu zuikiui jau tuoj bus puse metuku. Dabar uzmiega gana lengvai su meskiuku. Pavalgo, panesioju dainuodama lopsine, kad atsirugtu, ir i lovyte. Jei labai pavarges uztenka ant soniuko pasisukt, apsikabint meskiuka, ir miega. Jei nelabai pavarges arba nebuna nurimes, tai pasimala kuri laika.
Bet iki 4 men buvo tikras vargas- diena miegodavo tik masinos kedutej. O vakarais migdymas kartais uztrukjdavo iki 2,5 val. Dizdiausia beda budavo tame, kad niekaip nemokedavo saves nuraminti- kojom ir rankom taip makaluodavo, kad dar labiau save iaudrindavo. Ir tada daryk ka nori. Dabar, jei turesiu antra vaika, butinai vystysiu miegui. O kazkur knygoj skaiciau, kad tarp 4- 6 men kudikiai patys mokosi save uzmigdyti. Tik reikia duot jiem sansa. Man suveike. Pirma karta praverke gal 1,5 val., kai paguldziau i lovyte. Stovejau salia ir dainavau. Po to karto paskui kazkaip nebuvo taip sunku.
Bet iki 4 men buvo tikras vargas- diena miegodavo tik masinos kedutej. O vakarais migdymas kartais uztrukjdavo iki 2,5 val. Dizdiausia beda budavo tame, kad niekaip nemokedavo saves nuraminti- kojom ir rankom taip makaluodavo, kad dar labiau save iaudrindavo. Ir tada daryk ka nori. Dabar, jei turesiu antra vaika, butinai vystysiu miegui. O kazkur knygoj skaiciau, kad tarp 4- 6 men kudikiai patys mokosi save uzmigdyti. Tik reikia duot jiem sansa. Man suveike. Pirma karta praverke gal 1,5 val., kai paguldziau i lovyte. Stovejau salia ir dainavau. Po to karto paskui kazkaip nebuvo taip sunku.
be muzikos niekaip
QUOTE(jolo @ 2008 07 30, 14:38)
Pas mus irgi tas pats. ik galvoju kaip bus, kai reiks maitinimą nutraukti
Aš ir ankščiau baisiai pergyvenau, kaip atsprasim ,kaip užmigsim ir t.t. Bet štai vieną vakarą nedaviau papulio, nes išgėrus buvau biški, kitą vakarą jis jau nelabai prisiminė, o trečią vakarą jau specialiai prie savęs nesiimiau ir sekantį vakarą jis turbūt jau pamiršęs buvo vat taip greit mes įpratom miegot be papuko mamytės..
Paskui etapas buvo,kai neužmigdavom be soskės.. kaip ilgai jis truko bevaž vorš virš dviejų metukų netyčiom atpratom..
dabar jau neužmiega be Meilės Trikampio per Tango tv...o kaip pyksta mūsų tėtis, kad tas Triakmpis kasdien prieš užmiegant pas mus...
Be arbatos buteliuko
Kažkaip keista, bet maiškė diena (dar du kartus meigam) ramiausiai užmiega atsigerus iš vieno papuko, o vat naktiniam miegui išgeria visą pieną, paskui "šoka" lovoj, galiausiai nurimsta atsigula tarp mūsų su vyru įsikimba man į plaukus ir žiūrėdama televizorių užmiega. Nakti pabudus irgi geriausias vaitas plaukai mano
mano dvimetukas miega su mašinom rankose. galima paimti tik tada, kai "atsileidžia".
o 3 mėn berniukas užmiega pats. tik spėk jam lovą paklot
5 metų - su knygute, su šuniuku ir dinozauru.
Visa tai dar apjungia mano kasvakarinis dainavimas.
Kaip ir labai paprasta. Tačiau... tai 5 metai tokio lengvo "arešto" - be dainelių nemiega. Kol išdainuoju kokia 10-15, pati nusilesu. Taigi, visi bredai pitai, andželinos, grožio peiliai, meilės ir broliai - praktiškai nematyti...
o 3 mėn berniukas užmiega pats. tik spėk jam lovą paklot
5 metų - su knygute, su šuniuku ir dinozauru.
Visa tai dar apjungia mano kasvakarinis dainavimas.
Kaip ir labai paprasta. Tačiau... tai 5 metai tokio lengvo "arešto" - be dainelių nemiega. Kol išdainuoju kokia 10-15, pati nusilesu. Taigi, visi bredai pitai, andželinos, grožio peiliai, meilės ir broliai - praktiškai nematyti...