mano vaikas dazniausiai (beveik visada) uzmiega bevalgydamas mano pienuka kitokiu priemoniu nebandem na keliskart uzmigo lopsine bedainuojant, keliskart besiklausant muzikos ar supant, bet danziausiai valgant mamos pienuka.
mano pupytė tai turi savo tokią labai mylimą vaikišką pagalvėlę su karvyte tik įkelta į lovytę iškart apsikabiną pagalvėlę ir eina apapulio
kazkur skaiciau, kad tie visi merliukai ar kokie minksti zaisliukai be kuriu negali uzmigt vaikiukai tai tik kaip kompensavimas tevu artumo. juk kai saliai miega vaikai, nereikia jiems jokiu merliuku ir pan. nezinau, kiek tas tiesa, bet as irgi taip manau. tik neisizeiskit, niekam cia netaikau
Labukas
As savo mergyte lig siol prie kruties maitinant uzsimigdydavau, bet jau didele 1,3 m., tai dabar nujunkymo metu duodu atsigerti sultyciu, kai isgeria pasiguldau sau ant keliu kniubscia ir paglostau nugaryte, luzta po kokiu 5 min.
O sunaus niekad nemigdem, pagudom budavo i lovyte, utsisveikinam, buteliuka paduodam ir uzdarom duris. N ei verksmu nei vargo
As savo mergyte lig siol prie kruties maitinant uzsimigdydavau, bet jau didele 1,3 m., tai dabar nujunkymo metu duodu atsigerti sultyciu, kai isgeria pasiguldau sau ant keliu kniubscia ir paglostau nugaryte, luzta po kokiu 5 min.
O sunaus niekad nemigdem, pagudom budavo i lovyte, utsisveikinam, buteliuka paduodam ir uzdarom duris. N ei verksmu nei vargo
QUOTE(eglelapas @ 2010 05 28, 13:54)
Labukas
su sultim nakciai atsargiai, kad paskui su dantukais bedu nebutu. geriau jau vandenukas
maniskis metuku ir menesio, bet man dra toks maizukas atrodo irgi prie kruties uzmiega
QUOTE(ernoja @ 2008 01 06, 12:07)
Kai auginau vyresnįjį, jis niekaip neužmigdavo be rankšluostuko. Tai prasidėjo nuo kokio antro mėnesio. Užsitempdavo jį ant akių ir tada miegodavo. Tai tęsėsi iki kokių dviejų metų, po to miegodavo su žaisliuku.
Mažiukui kol kas nereikia nieko, pavalgo ir miega.
Pasidarė įdomu, kaip užmiega jūsų vaikučiai. Ar reikia kokio nors daikto, be kurio miegelis neateina.
Mažiukui kol kas nereikia nieko, pavalgo ir miega.
Pasidarė įdomu, kaip užmiega jūsų vaikučiai. Ar reikia kokio nors daikto, be kurio miegelis neateina.
as nesuprantu kas cia per nesamone neuzmiega be ranksluostuuko,merliuko ar dar kazko....jug keliu savaiciu vaikas neissitraukia is spintos ranksluoscio...patys tevai pripratina, o paskui verkia kai ateina i svecius ir namuose palike savo ranksluopsti, kurio tipo vaikui labai reikia...patys prisimastot...
Papildyta:
suprantu kai didesni vaikai patys pasiima zaisliukus su kuriais miega...cia jau kas kita
Sutinku, tevai patys pripratina prie visu merliuku, zaisliuku Mes taip pat padarem Nupirkom specialu zaisliuka tam. Man taip grazu Pati prisimenu kaip turejau nuvalkiota triusiuka nuo gimimo su kuriuo nesiskyriau. Man tai taip miela Bet kazkaip dar neturejom problemu del uzmigdymo, gal del to, kad visada prisimenam pasiimti jos zaisliuka
Kai noriu dukrą greičiau užmigdyti (ji pirmokė, nebe kūdikis), uždedu jai delną ant pilvuko. Tai veikia išties labai raminančiai- tuoj pat užmiega.
Maniske beveik dveiju metu miega su Meku peku ir Opse Deize is Paslapciu sodo. Ir dar turi gertuvele jei noretu gerti.
...........negali uzmigti be mamos daineliu ir savokempiniuko pagalveles