Maniske irgi migruoja,nakty atsiranda kitoj lovos pusej
Musiskis migruojanti butybe net vidurinelis 10metu taip pat
musiskis ir migruoja istisai per pietu miega pastebejau kad reciau nu nakti tai visada
maniskis taip pat per miegus duodasi po visa lovyte paguldau ant pagalves pataisau ji apkloju o po keliu min jis vel kur koju gale ar sonais atsigules guli
Sūnelis keliauninkas turbūt nuo to laiko, kai pradėjo pats vartytis. Kad visi ramiai miegotume - jo lovytėje pagalvėlės vienam ir kitam gale, anklodžių jokių nenaudojame, miega vyrutis miegmaišyje
Pas mus didysis migruodavo per miegus, atsidauzdavo i lovytes krasta ir rekdavo kol nepaimdavom, taip priprato su mumis miegot dabar niekaip negalim isprasyt, miegam tryse...
Net juokas paima koki as jy rytais randu, subine i virsu, kitoj lovytes puseje ir panasiai beje nuo sito maziaus blaskimosi likdavom neisimiegoja, kol neistremem jo i atskira kabary
QUOTE(Melajja @ 2008 06 17, 22:09)
Net juokas paima koki as jy rytais randu, subine i virsu, kitoj lovytes puseje ir panasiai beje nuo sito maziaus blaskimosi likdavom neisimiegoja, kol neistremem jo i atskira kabary
Pas mus irgi situacija pagerėjo, kai mažius pradėjo miegoti savo kambaryje (tada jam buvo 9 mėn.)
Mano vyras tikriausiai butu migravimo nakties metu cempionas
Diena maziau blaskosi po lova, bet nakti tai tik spardo mane, zaislus...
Diena maziau blaskosi po lova, bet nakti tai tik spardo mane, zaislus...
Maniskis irgi duodasi po visa savo lovyte, nezinia kurioj vietoj rasi is ryto. Gerai, kad bent jau su mumis nemiega, nes kai tenka kur nors kelionje kartu miegot - bemiege naktis garantuota. Zodziu nuspardo kaldryte (kai tik pabunda kojos buna i virsu ir minu dvirati), atsigula skelasi, isilgai, i kita gala ir pan. Kartais nakti pabudes atisiseda, atsistoja ir pradeda rekti kad jau ji reikia paimti
migruoja, net labai