Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

Maniske irgi migruoja,nakty atsiranda kitoj lovos pusej doh.gif
Atsakyti
smile.gif sveiki ,na mano sunelui yra pusantru metuku ,nakti prabunda , juokdamasis,arba verkdamas atsiseda ,ir vel sededamas uzviega ,minutes tarpe ,arba staigiai pasoksta akis pastates ,apraminu ir vel uzmiega,
Atsakyti
Musiskis migruojanti butybe biggrin.gif biggrin.gif net vidurinelis 10metu taip pat doh.gif
Atsakyti
musiskis ir migruoja istisai per pietu miega pastebejau kad reciau nu nakti tai visada
Atsakyti
maniskis taip pat per miegus duodasi po visa lovyte paguldau ant pagalves pataisau ji apkloju o po keliu min jis vel kur koju gale ar sonais atsigules guli biggrin.gif
Atsakyti
Sūnelis keliauninkas turbūt nuo to laiko, kai pradėjo pats vartytis. Kad visi ramiai miegotume - jo lovytėje pagalvėlės vienam ir kitam gale, anklodžių jokių nenaudojame, miega vyrutis miegmaišyje ax.gif
Atsakyti
Pas mus didysis migruodavo per miegus, atsidauzdavo i lovytes krasta ir rekdavo kol nepaimdavom, taip priprato su mumis miegot doh.gif dabar niekaip negalim isprasyt, miegam tryse...
Atsakyti
Net juokas paima koki as jy rytais randu, subine i virsu, kitoj lovytes puseje ir panasiai smile.gif beje nuo sito maziaus blaskimosi likdavom neisimiegoja, kol neistremem jo i atskira kabary blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2008 06 17, 22:09)
Net juokas paima koki as jy rytais randu, subine i virsu, kitoj lovytes puseje ir panasiai  smile.gif  beje nuo sito maziaus blaskimosi likdavom neisimiegoja, kol neistremem jo i atskira kabary  blink.gif  smile.gif

Pas mus irgi situacija pagerėjo, kai mažius pradėjo miegoti savo kambaryje (tada jam buvo 9 mėn.)
Atsakyti
Mano vyras tikriausiai butu migravimo nakties metu cempionas lotuliukas.gif
Diena maziau blaskosi po lova, bet nakti tai tik spardo mane, zaislus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis irgi duodasi po visa savo lovyte, nezinia kurioj vietoj rasi is ryto. Gerai, kad bent jau su mumis nemiega, nes kai tenka kur nors kelionje kartu miegot - bemiege naktis garantuota. Zodziu nuspardo kaldryte (kai tik pabunda kojos buna i virsu ir minu dvirati), atsigula skelasi, isilgai, i kita gala ir pan. Kartais nakti pabudes atisiseda, atsistoja ir pradeda rekti kad jau ji reikia paimti doh.gif
Atsakyti
migruoja, net labai smile.gif
Atsakyti