Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

Sukinėjasi,kuistosi nusikloja doh.gif Tiesa nekasdien blush2.gif
Atsakyti
Musıske ırgı labaı blaskosı per mıegus, persısuka ı kıta puse neı buvo paguldyta, kartaıs mıegodama atıseseda arba pradeda ropotı, jeı nepagaunu jos taı ıssıbudına
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Net nustebau, kad tiek daug mūsų vaikučių taip migruoja po lovas doh.gif .Tokiems mažiukams priklausom ir mes ax.gif .Visko buvo mūsų "klajojimuose", nes miegojo ir su mumis kartu, ir savo lovelėj, bet net neskaičiuoju kiek kartų per naktį prabundu ir guldau sūnelį vėl ant pagalvytės.Kartais jis prabunda verkdamas jei ne labai sėkmingai sukasi ir atsitrenkia į lovytės kraštus, tada gelbėja "soskė" ir vaikas nurimsta smile.gif Kažkur skaičiau, kad vaiko galva miegant turi būti į rytus arba į šiaurę, bet mums nuo tokios padėties migravimas po lovelę nesumažėjo, taip kad negaliu įsivaizduoti kaip vaikui reikės miegoti paprastoj lovoj, tikiuosi gal taip nebebus ir jis išaugs smile.gif
Dar klausiau dėl tokių dalykų ir neurologės, tai ji sakė, jog taip vaikai miruoja, nes jie būna labai aktyvūs dieną, todėl ir naktį ta sukaupta informacija daro savo rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškė irgi sukasi po visą lovą, dažniausiai stumiasi į viršų, kol galva atsiremia į atramą, o tada riečiasi į kamuoliuką, kai nebelieka kur stumtis.
Atsakyti
QUOTE(piene78 @ 2008 05 09, 19:33)
Musıske ırgı labaı blaskosı per mıegus, persısuka ı kıta puse neı buvo paguldyta, kartaıs mıegodama atıseseda arba pradeda ropotı, jeı nepagaunu jos taı ıssıbudına

Mano irgi taip pat elgiasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai jau neramus sikinėjasi i visas puses nusispardo kaldryte, tai ant pilvo atsigula tai ant šono doh.gif
Atsakyti
mūsiškė irgi neramiai miega.nusikloja, atsiduria kitoj vietoj.kartais atsisėda,sėdi sėdi ir kur galva nusvyra,ten ir guli smile.gif
Atsakyti
mūsiškė irgi migravo kiekvieną naktį, užstrigdavo ir pabusdavo tada ir aš atsikeliu. na ir pradėjom keisti lovelės vietą kol radom. tai nors naktį išsimiegam, nes jau buvau pervargusi nuo bemiegių naktų.
Atsakyti
Mano džiaugsmas irgi naktį migruoja po visą lovytę. Kai pavargau nuo bemiegių naktų ją vis užklodinėdama, tai dabar nakčiai apmaunu vilnones kojinytes ir aprengiu šiltesnę pižamytę ir aš pati jau bemaž išsimiegu.
O lovytę nupirkom su specialiais borteliais, kad naktį migruodama neiškristų ant žemės lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(medika @ 2008 01 06, 00:12)
Turim bėdą. Vaikas miegodamas lovytėje migruoja, tai yra vartosi, sėdasi keičia galvos pusę ir pan. Užkloti neįmanoma, todėl amžinai bijau, kad jis sušals naktį. Pats miegas savaime yra ramus - jis nepabunda. Jei miegotų paprastoje lovoje, ne vaikiškoje su grotomis, iškristų. Ar jums taip yra? unsure.gif

ir mano ta pati istorija, bet pvz. ziema aprengiu tik siltais sliauztukais ir nebekloju mirksiukas.gif ir vasara dabar aprengiu sliauztukais(pizamos nededu nakciai, bijau,kad kojytes plikos gal susals, laukiu karsciu)ir nebekloju mirksiukas.gif Naktys mano bemieges vis dar tesiasi.......
Atsakyti
Maniau, kad tokios problemos nera... blink.gif
O cia pasirodo vos ne kiekvienas vaikiukas neramiai miega.
Mano ypac reguoja i pilnati - tada galima nusisauti doh.gif
O taip kiekviena nakti galvyte paguldome ant pagalvytes, o vidury naktie randam kitoj pusej biggrin.gif
Atsakyti
migruoja biggrin.gif Man atrodo dauguma vaikų taip neramiai miega. Mūsų irgi blaškosi po visą lovą, kalba kažką, mane bučiuoja, ir viską per miegus bigsmile.gif
kol miegojo savo lovytei, sienelės neduodavo iškristi. Dabar miega didelej lovoj, buna nukrenta, bet taip ramiai atsikelia užsiropoja atgal ir toliau sau miega tongue.gif
Atsakyti