Maniskis tai neramiai miega. jau po valandos kai uzmigdau tai jau nusiklojes ir suniuku, kai prabunda tai net kelenai raudoni man taip jo gaila.
Ziuriu daug mamyciu turi sia problema na ir maniskis labai blaskosi,tai del sios problemos ir miega pas mus lovoj ,nes jei miega lovytej tai kiekviena karta kada atsimusa i krasta stojasi,o tai nutinkalabai daznai na,bet tikekimes jau greitai isaugsim is to
QUOTE(juraciu.ke @ 2008 04 14, 21:30)
Ziuriu daug mamyciu turi sia problema na ir maniskis labai blaskosi,tai del sios problemos ir miega pas mus lovoj ,nes jei miega lovytej tai kiekviena karta kada atsimusa i krasta stojasi,o tai nutinkalabai daznai na,bet tikekimes jau greitai isaugsim is to
Pas mus irgi taip,miegam kartu Nes kitaip mažylis daužo galvytę į lovytę o lovoje kitaip gali sukiotis kiek nori.O gal blaškymasis naktim yra kažkas rimtesnio,nei šiaip blaškymasis.........
Musiske mazoji irgi miega migruodama,vis atsikloja,nakti pabundu o ji jau kitam lovos gale beesanti siaubas sunku taip,visada nusiklojusi susala
O mano miega kaip malunas per audra Bandem uzkloteli prie loveles pririst,bet nepadejo.Matyt miegos kaip ir 7m brolis:be antklodes,be pagalves
oi, maniškis tai duodasi naktį po lovytę, mažuliukas buvo ri jau migravo. paguldai vienam lovos krašte, randi kitam. Skersas atsigula, kojos ant pagalvės
Musiskis irgi po lovyte keliauja kaip nezinau kas,tai vienam gale uzmiega,tai ziurek kitam..reiktu i abu lovos galus po pagalve det..
Mano ir miega neramiai-tai nusikloja, tai spardosi(miega su mumis vienoje lovoje)
musiske ir labai blaskosi ir uzklota visad nusispardo,tai kai pati prabundu nakti,tai uzkloju,o jei ne tai ir miega tik su pizama
Mano zuikis kol maitinau krutim(13men.) naktimis tik ir zysdavo mane.Kai tik nutraukiau maitinima-ivyko stebuklas!Jis ismiegojo visa nakti nepabudes.vienu metu,kaip jus sakote,pradejo migruot po savo lovyte.Taip vyko tol,kol man i galva atejo mintis,jog jam niezti odele(mat prasidejo alergija).Kreipiaus i medikus ir nakciai duodavau ketvertuka tavegilio.Tada vel viskas baigesi.Siuo metu miega puikiai,neziurint i tai,jog kalasi paskutiniai kruminiai dantukai!
Manau,kad migracija lovoje visada turi priezasti...
Manau,kad migracija lovoje visada turi priezasti...
dukryte iki 2 metuku labai neramiai miegojo, kai gime broliukas per miegus kalbedavo, verkdavo, o dabar jau viskas susitvarke