Labai migruoja ir maniske, gal tai normalu, net nezinau
mano pupa irgi kaip ir visu, cia pasisakiusiu, bludija nakti ir prie viso to dar ir verkia, kai issibudina nuo savo vartimosi. Pasiskaiciau cia, kad tai isaugama.. tikiuosi vis, kad tai ne uz kalnu..
Mes taip pat turime sia bedele. Mazasis naktim keliasi, nori islipti is lovytes, verkia Pamaniau pasiimsiu pas save i lova, tai nieko vis vien negelbejo. Vis vien vartesi, lipo is musu lovos... Nueina pasiima zaislus vidury nakties, pazaidzia, iki virtuves nukeliauja, nesvarbu, kad kambaryje ir tamsu, sviesa neijungta Nebeisivaizduoju ka ir bedaryt, kiekvienos nakties laukiu su siaubu, nes diena po tokiu naktu vaikstau kaip zombis. Tikiuosi, kad greit prades miegot normaliai...
Ramiai mieganciu vaikeliu, man atrodo, yra vienetai. Miegmaisis - musu issigelbejimas.
Musu 3 metu pipiriukas vis dar naudoja miegmaisi lovoje. Jis miega su pizama, ant jos apsivilkes miegmaisi (kaip ilgas drabuzis be rankoveliu, su ilgu uztrauktuku per prieki) ir tada dar lengva antklodele uzsimetes. Antklodele per nakti nusislankioja, bet miegmaisis lieka.
As miegmaisi esu pirkusi, bet, manau, kad ji ir paciai galima nesunkiai pasisiuti - dvigubas kartunas ar flanele, o tarp siu dvieju sluoksniu pasiltinimas. Ir uztrauktukas, kad lengvai apsivilkti ir nusivilkti butu. Ir ju, be abejo, patogu kokius 2-3 tureti, kad isskalbus nereiketu su lygintuvu svyscioti, dziovinti
Ramaus ir silto miego jusu vaikiukams.
Musu 3 metu pipiriukas vis dar naudoja miegmaisi lovoje. Jis miega su pizama, ant jos apsivilkes miegmaisi (kaip ilgas drabuzis be rankoveliu, su ilgu uztrauktuku per prieki) ir tada dar lengva antklodele uzsimetes. Antklodele per nakti nusislankioja, bet miegmaisis lieka.
As miegmaisi esu pirkusi, bet, manau, kad ji ir paciai galima nesunkiai pasisiuti - dvigubas kartunas ar flanele, o tarp siu dvieju sluoksniu pasiltinimas. Ir uztrauktukas, kad lengvai apsivilkti ir nusivilkti butu. Ir ju, be abejo, patogu kokius 2-3 tureti, kad isskalbus nereiketu su lygintuvu svyscioti, dziovinti
Ramaus ir silto miego jusu vaikiukams.
Musiskis tai nakti sugeba ir po svetaine pavaikscioti ir i tualeta uzsukti ir atgal gryzti kai ten musu neranda(o mes gi miegam salia jo )tai galvojam nakciai duris uzsirakinti,maza kas dar i balkona iseis(moka atsidaryti)
Mano maze irgi "keliauja" po lovyte, o dabar kai nera krastelio (del to, kad persisveria nuemiau) tai viena nakti maciau, kad galvyte lovytej, o kojos ant zemes ir miega mano zuikis vargsas o siaip buna, kad ir ramiai ismiega, kaip kada.
QUOTE(olivija1981 @ 2008 03 14, 15:40)
Mano maze irgi "keliauja" po lovyte, o dabar kai nera krastelio (del to, kad persisveria nuemiau) tai viena nakti maciau, kad galvyte lovytej, o kojos ant zemes ir miega mano zuikis vargsas o siaip buna, kad ir ramiai ismiega, kaip kada.
malasi, vartosi ir mano mažė , apklot aišku irgi neina, tai rengiu su pižama ir kojinytes maunu, jei serga dar šildomą paklodę patiesiu... ir tikiuosi, kad kada nors išaug , išmoks normaliai miegot
Buvau su savo maziuku siandien pas neurologa, sake, kad tai iki 3m. yra isaugama priezastys gali but ivairios neramaus miegelio: dantukai, blogi sapnai Tad telieka gyvent ir laukt, apsisarvavus kantrybe Beje, sake, kad mazylis ramiau miegotu, galima paduot homeopatiniu vaistuku "Notte"... Siuo metu Sedalia geriam, bet juos sake ilgiau kaip 10d. negalima gert, o anuos neribota laiko tarpa...
Mano džiaugsmas miega ramiai, nebent serga, dantys dygta ar būna per karšta, ar per šalta. Bet buvo vieną kartą toks atsitikimas.Miegodama girdžiu, kad mano dukryte kažko niurna. Pakėlus galva žiūriu į lovytę. Ogi ji tuščia. Dirst žemyn, o mažoji išlipus iš lovytės ir susirietus miega ant kilimo...
norsmano suneliui 1.3m., bet jis pats apsiverst ant kito sono miegodamas nasugeba, tai kelis kart per nakty apversti reikio
ir pas mus keliauja
nepamenu nei vienos nakties, kad paguldau, ir normaliai guledama pabunda buna ir taip, kad pagalve "per borta" ismesta, o miega ant sujauktos kaldrytes visa susalus (del to maudavau kojinytes, kad maziau susaltu, tai tas kojines rasdavau irgi ant zemes, nusimaudavo nakti). kartais pasiimam pas save i lova, tai pabude mes su vyru bunam nustumti i lovos krasta, o ji istrizai isitaisius, kojos arba i viena , arba i kita is musu iremtos Buna kad nemiega po kelias valandas per nakti, bet neverkia - "dirba": nuima apsaugas nuo lovytes, paklode "nuvelka" nuo ciuzinio, siaip "dainuoja"...nu tai tada pyk nepykes, bet ir mums juokinga...