Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

QUOTE(medika @ 2008 01 06, 00:12)
Turim bėdą. Vaikas miegodamas lovytėje migruoja, tai yra vartosi, sėdasi keičia galvos pusę ir pan. Užkloti neįmanoma, todėl amžinai bijau, kad jis sušals naktį. Pats miegas savaime yra ramus - jis nepabunda. Jei miegotų paprastoje lovoje, ne vaikiškoje su grotomis, iškristų. Ar jums taip yra? unsure.gif

Maniškis nuo tos dienos kai išmoko vartytis tai ir duodasi po visą lovą, tieiog migdau su šiltesne pižamėle, jei labai šalta užmaunu kojinytes, nes praktiškai visą naktį miega be kaldrytės, bet pastebėjau vieną dalyką, kai namie buvo labai karšta tai paguldžiau tik su maikyte trumpom rankovėm ir triusikėliais, tai nenusiklojo, matyt jis pats pasireguliuoja kaip geriau, o kai pradeda maltis tai randu ir apsisukusį lovytėj ir kartais pas mus atblūdina naktį biggrin.gif aš pati per miegus labai maluosi tai tiesiog į tokius dalykus nekreipiu dėmesio, tikrai turbūt susirūpinčiau jei per daug ramiai gulėtų biggrin.gif
Atsakyti
na mano ir taip pat migruodavo iki kol suejo 2,5m biggrin.gif kalbejau ir su gydytoja ,bet ji sake matyt per daug emociju
Atsakyti
Aistutė miegodama keliaut iš vienos lovytės pusės į kitą pradėjo kažkur nuo metukų..... ir šiąnakt kai pradėjo verkti per miegus, kol radau kur ji randas doh.gif po kaldra kojų gale užsiklosčius doh.gif
Atsakyti
Manoji irgi miegodama visada nusikloja, vartosi, blaskosi, isropoja is savo lovytes, pas mus i lova, buna, kad ir ant zemes nukrenta. Kartais prabunda verkdama, kartais per miegus burbuliuoja... Zodziu, visokiu nesamoniu daro. Tai migdom visada su rubais, kad nesusaltu, be to, as nelabai giliai miegu, tai stengiuosi priziureti... biggrin.gif Jau pripratau, bet tikiuosi, kad kadanors tai praeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(says @ 2008 01 16, 17:39)
Gal kam bus naudingas tokis patarimas  bigsmile.gif
Mano mergina taip pat mėgsta pajudėti per miegus. Pradžioj tai buvo bėda - ropja sėdasi, stojasi, užkliūva uz lovytės virbų ar atsiremia su galvyte, išsibudina ir virkauja - naktį daugybę kartų keldavausi ir ramindavau-migdydavau. Dabar jos kambary padejau dviguli ciuzini ir miega puikiai  thumbup.gif Migruoja, bet niekur neuzkliuva ir neprasibudina.

Mes irgi taip padarem-padejok ciuzini dviguli savo dvimetei-tai neuzsigauna ir is lovos neiskrenta, taciau vis tiek keliasi ir saukia mama arba pati i musu lova ateina. Atrodo su mazyliu bus tas pats, nes nemiega lovytej visai nakti(8men)....
Atsakyti
mano irgi dar kai kartu miegam tai net ant galvos kartais kojas uzdeda nakti miegodama mirksiukas.gif
Atsakyti
Mus spirgiukas irgi labai stipriai migruodavo naktim doh.gif Bet dabar jau beveik 2 metuku, tai nurimes yra rolleyes.gif Tik kartais nusispardo, bet retai smile.gif As kol dar buvo mazesnis buvau nupirkus vaikiska miegmaisiuka kaip liemene, pirkau gerokai didesni, kad butu patogu jam, tai manau sitas sumazino jo naktinius siautejimus mirksiukas.gif Ir nauda dviguba - nesusala ir tiek nesimala 4u.gif
Atsakyti
maniskis migruoja ziauriai ir dar prie viso to miega klupom uzpakaliuka atstates ir net geriau nebandyt krutint biggrin.gif ,nes supyksta net miegodamas,uzklot praktiskai sansu jokiu,jei uzkloji tai po keliu minuciu jis jau kitam lovos gale nusiklojes biggrin.gif bet as uzdedu silta toki kaip sliauztuka(is peliuko medziagos)ir nieko jis buna siltas.
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2008 02 05, 13:56)
Mus spirgiukas irgi labai stipriai migruodavo naktim doh.gif Bet dabar jau beveik 2 metuku, tai nurimes yra rolleyes.gif Tik kartais nusispardo, bet retai smile.gif As kol dar buvo mazesnis buvau nupirkus vaikiska miegmaisiuka kaip liemene, pirkau gerokai didesni, kad butu patogu jam, tai manau sitas sumazino jo naktinius siautejimus mirksiukas.gif Ir nauda dviguba - nesusala ir tiek nesimala 4u.gif

reiks pamegint ,nes migruot pradejo nuo metuku doh.gif
Papildyta:
QUOTE(paulapaula @ 2008 02 06, 14:28)
maniskis migruoja ziauriai ir dar prie viso to miega klupom uzpakaliuka atstates ir net geriau nebandyt krutint biggrin.gif ,nes supyksta net miegodamas,uzklot praktiskai sansu jokiu,jei uzkloji tai po keliu minuciu jis jau kitam lovos gale nusiklojes biggrin.gif bet as uzdedu silta toki kaip sliauztuka(is peliuko medziagos)ir nieko jis buna siltas.

pas mus tas pats, nemegink uzklot,tuoj pajunta ir vel malasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 02 06, 15:28)

va va ir maniske megsta miegot atsiklaupusi, vienasyk uzmigo atsisedusi ir padejo galva sau ant kojyciu lotuliukas.gif (atrode kaip sulankslyta) tai labai supyko kai paguldziau normaliai ir siaip puse nakties duodasi po lovyte kol atranda geriausia vietele ir poza
Atsakyti
oi maniškis ir miega vartosi visaip, nusispardo.
Atsakyti
mano dukryte gana ramiai buna, kad nakti pabunda atsigeria ir toliau miega. Aksciau budavo kad atsisesdavo ir pradedavo verkti,teko net raminamuosius gerti dabar sekmingai apsieinam be ju. tongue.gif
Atsakyti