Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

Abi migruoja labai biggrin.gif Vyresnele budavo uzmiega zaidimu kampe ant ciuzinuko (savanoriskas pietu miegas) ir numigruoja i viduri kambario, tiesiog ant kietu grindu, nepabusdama... blink.gif
Atsakyti
ooo mes ne retas egzemplioriussss thumbup.gif
kaip palengvejo. jau masciau, kad gal kazkas negerai. taip malames, kad numigruotumem pas kaimynus. lovyte nakti dreba nuo smugiu. kazn kaip reiks kazkada atsisakyt grotu.
ir taip baisu savo lovoj palikt pamiegot. pagalviu bokstas dar sulaiko ax.gif
kazin kada toki vaika teks iskraustyt is savo miegamojo, nes klostyti i tenka oi.... blink.gif
jau 1,3 men. tikesimes stebuklingai isaugsim (nors as pati maluosi kaip reikalas blush2.gif )
Atsakyti
Maniškiam 1 metai ir 2 mėn., malasi kaip malūnėlis po lovytę. Tik galvūgalis sulaiko.
Atsakyti
mes migruojam tevu lovoj doh.gif savo lovyteje matyt sulaiko grotos tai nelabai gaunasi kur ir migruoti biggrin.gif
Atsakyti
migruojam ir mes smile.gif malasi nakty kaip vijurkas smile.gif
Atsakyti
Ir mano mažius mėgsta migruoti verysad.gif
Atsakyti
Smagu girdėt,k kad ne mes vieni tokie wink.gif ax.gif 4u.gif

Siaubas kaip malasi po lovą, užmiega savo lovytėj, o atsikelia ant manės užvirtęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Miegodamas migruoja laabaai senai. Nuo tada, kai ismoko vartytis - vartes daug. Kai ismoko vartytis+sliauziot, tai paguldai normaliai, o randi arba lovytes gale arba sone prie grotu prisispaudes .. Ir taip iki siol .. O jau 2metai ir 1menuo .. g.gif
Dar pradejo naktim pasokt ir begt pas mus (lyg butu ko issigandes ar kosmara susapnaves). doh.gif Neramu kodel taip vaikas neramiai miega ir tuo paciu iprate mes jau. smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Vis ruošiuosi gydytojai pasakyt, bet kai nueinam, aišku kaip taisyklė, aš pamirštu
Gal čia negerai?, gal reik ieškoti nuo ko taip..... g.gif
Atsakyti
Mano 1,5 m. mergyte visaip kaip lovoj miega. Ir migruoja, ir vartosi smile.gif Mes su vyru ant krastelio gulim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgau @ 2013 09 20, 12:47)
4u.gif
Vis ruošiuosi gydytojai pasakyt, bet kai nueinam, aišku kaip taisyklė, aš pamirštu
Gal čia negerai?, gal reik ieškoti nuo ko taip..... g.gif

Niu vat ir man idomu butu suzinoti kodel vaikiukai taip mirgruoja po lovyte,nes ir musu mergyte taip pat migruoja g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Padekite, nebezinau nei ka bedaryti. Vaikutis irgi migruoja..bet jau nuo senai irgi tikejomes, kad isaugs, bet deja jau 2m ir 4men, o padetis tik blogeja.. ne tik migruoja, bet pastoviai prabunda ir verkia, dejuoja, zyzia.. dabar net uzkloti nebesileidzia, prasideda isterija viska pradeda metyti is lovos unsure.gif
O diena viskas ok. Ir megsta atsigult i tevu lova ten atsigula palenda po anklode pati uzsikloja..guli..o savo lovytej net pietuku kai miega neimanoma uzkloti. g.gif irgi budineja, vartosi duodasi po visa lovyte, jei neapsaugos, tai nezinau kas is galvytes butu, verciasi keliasi, krenta net neziuri kaip.. verysad.gif
Ar kitom mamytem taip yra buve? Kokios gli buti priezastys? Jau nebeismastau nei ka daryti..
Atsakyti