Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

Mano dukryte taip pat migruoja... kad nesidauzytu galvytes i lovytes groteles (o gal tiksliau maziau dauzytusi rolleyes.gif ) idejau minkstas apsaugeles, daznai dar ir susukta kaldros uzvalkala apvedzioju aplink krastus doh.gif
o uzkloteli, nusispardo istisai!!! keliuosi 3-4 kartus per nakti uzklot. Kaskart randu atsalusia...
VAKAR sugalvojau ne uzkloti o ja ikist miegancia i toki nestora vilnos vokeli. Na kūnelis buvo uzsegtas, o rankytes nuo petuku isoreje. Pradzioj miegojo lyg ir ramiai, bet as sugalvojau, kad bus salta rankytem doh.gif ir papildomai uzklojau... Po kokios valandos prabudo visa isprakaitavus...
snd darau pertrauka, ryt vel bandymas, tik be papildomo uzklojimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skai_Dra @ 2012 10 05, 23:25)
Mano dukryte taip pat migruoja... kad nesidauzytu galvytes i lovytes groteles (o gal tiksliau maziau dauzytusi  rolleyes.gif ) idejau minkstas apsaugeles, daznai dar ir susukta kaldros uzvalkala apvedzioju aplink krastus  doh.gif
o uzkloteli, nusispardo istisai!!! keliuosi 3-4 kartus per nakti uzklot. Kaskart randu atsalusia...
VAKAR sugalvojau ne uzkloti o ja ikist miegancia i toki nestora vilnos vokeli. Na kūnelis buvo uzsegtas, o rankytes nuo petuku isoreje. Pradzioj miegojo lyg ir ramiai, bet as sugalvojau, kad bus salta rankytem  doh.gif ir papildomai uzklojau... Po kokios valandos prabudo visa isprakaitavus...
snd darau pertrauka, ryt vel bandymas, tik be papildomo uzklojimo biggrin.gif

pas mus ta pati problema, vyras sako kisk ja i suaugusiuju miegmaisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazoji migruoja po visa lova. Ir kelis kartus per nakti apsuka pilna rata lovoje. Bet didziausia problema - nusispardo antklode ir atsibunda visa susalusi. Bandziau kisti i vaikiska miegmaisiuka - tol spardo kojom, kol atsega arba nutraukia petneseles ir issineria. Silciau aprengus ir pradziu suprakaituoja, o veliau sala. Kol kas nesugalvoju, kaip tai isspresti.
Atsakyti
Sunutis irgi migruoja ,daznai pabudusi randu jo kojytes prie savo pagalves lotuliukas.gif tiesiog apsuku ir miegam toliau .
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2012 10 25, 18:20)
Sunutis irgi migruoja ,daznai pabudusi randu jo kojytes prie savo pagalves  lotuliukas.gif tiesiog apsuku ir miegam toliau .

Mano vaikinas irgi migruoja, vis galvojau, ar cia tik mums taip? Ar normalu, bet manau, kad cia daug tokiu vaikuciu...
Atsakyti
Mano dukrytė irgi miegodama rideliojasi visur, hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Buna, kad net miega miega, atsisėda, pasėdi ir toliau miega biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytė irgi labai aktyviai miega, bet bent nesušąla, turiu ilgą miegmaišį, iki trijų metų man rodos dar tilptų. Kol kas dar tik metukai smile.gif
Atsakyti
maniske irgi migruoja po visa lova.
Atsakyti
Maniškis kaip kada,bet daugiausia tai mėgsta pamigruoti po visą lovą biggrin.gif
Atsakyti
sūneliui 1metai ir 5mėn visą naktį migruoja po lovytę biggrin.gif ,keliamės kelis kartus, kad užkloti, o dienos miegelį tai labai gražiai išmiega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiliokas @ 2012 11 05, 17:27)
sūneliui 1metai ir 5mėn visą naktį migruoja po lovytę  biggrin.gif ,keliamės kelis kartus, kad užkloti, o dienos miegelį tai labai gražiai išmiega  smile.gif

Maniskis lygiai taip pat,cia turbut visi lialiukai taip daro g.gif
Atsakyti
Migruoja ir maniske. Isaugom miegmaisi, tai nebezinau ka daryti.. g.gif
Atsakyti