ir mes migruojam..bet nakti nepabudinejam, kaip nueina vakare, taip pabunda ryte, aisku buvo ir bus isimciu, kai sergam kai dygo dantukai..bet oi kaip mes judama miego metu...bet as jos niekad neprguldau i kitokia poza, kaip nori taip tegu miega, tik apkloju ir viskas..o kartais buna kad jau susalusia randam, nes ji miega ramiai ir mes miegam..tai jei as ar MB prabundam patikrinam, ir randam kitam lovytes gale, nusiklojusia, tai apkamsom ir viskas...
man mama sake kad as nemigruodavau, kaip paguldydavo taip ir rasdavo ant to pacio sono
QUOTE(alla313 @ 2011 08 26, 10:31)
Pas mus irgi ta migravimo problema buvo, bet paskui isaugo, po metu kazkur, bet atsirado kitoks migravimas-is savo lovos i teveliu...
Ir pas mus tas pats aisku jau net nejuokinga kiekviena nakti tas pats, kaip uzprogramuotas sunelis su kaldryte rankose atlinguoja, atsigula i teveliu lova ir toliau miega
QUOTE(Maria2 @ 2011 09 08, 10:07)
Ir pas mus tas pats aisku jau net nejuokinga kiekviena nakti tas pats, kaip uzprogramuotas sunelis su kaldryte rankose atlinguoja, atsigula i teveliu lova ir toliau miega
Vat pas mus irgi ta pati problemele, nebuna nakties, kad neateitu i musu lova
o mano zuikis irgi labai migruoja. Kur turėtų būti galva, ten atsiranda kojos. Arba sugeba tokia poza išsiriesti, susiriesti, kad truputį pamiegojęs, pradeda zurgzti, nes, turbūt, užtirpsta rankos ir kojos. Ir dar visada būna nusispardęs
Nu jo musu ir sukinejasi kaip viesuliukas,dazniausiai bunu as nustumta nuo savo pagalves . Da labai megsta isriesrti uzpakaliuka ir su juo mane stumti
mes irgi siaip ramiai miegam ......
Mūsų kažkur keliauja ir keliauja miegodamas, sukinėjasi duodasi, skersai išilgai lovos, apie ramų miegą mums pasvajoti...
oi,mirguoja ir maniske po savo lovyte nakti,nenubunda,bet vis atsiduria kitoj pusej
Ir musu maziukas migruoja po lovyte, uzklot neimanoma, nusispardo iskart... I miegmaisi taip pat nepaguldysi, pyksta baisiausiai, kad jo kojyciu laisve suvarzoma. Nzn kaip cia bus ziema... Reiks veikiausiai siltai aprengta migdyti.