Manau, kad mama per daug jaudinasi.. Neiškristų tas jūsų vaikelis iš lovos, nepanikuokit Maniškė irgi per miegus vartosi, kraiposi, sėdinėja visaip kaip tik išeina, tačiau kažkoks instinktas saugo, ir pavojingai priartėjus prie lovos krašto ji arba nustoja judėt arba keičia poziciją. Normalioj lovoj miega nuo metukų - pirmus metus miegojo prie sienos, o nuo dvejų persikraustė prie krašto.
Maniškis irgi per miegus ir vartosi, ir stojasi, ir sėdi, ir kaldrytę nusikloja. Dėl to nesijaudinu, blogiausia, kad pastovėjęs per miegus verkti pradeda, atsigulti tikriausiai neišeina, o nuraminti miegantį labai sunku, dažnai jokie net nešiojimai, liūliavimai kone valandą nieko nepadeda.
jei maniškė pradėtų ramiai miegot, pagalvočiau, kad vaikui kažkas ne taip , ji taip keliauja po lovą, kad kartais neberandu jos lovoj , tai dabar visi kraštai apkamšyti ir nebeišsiridename iš lovos
Musu Kamile irgi keliauninke bet pradejo keliaut po lovyte nuo kokiu 1.2m ir jau tris men keliauja , as net pagalves abiejuose lovos pusese sudejus , kad susals nebijau , nes keliuosi du-tris kart per nakti duot atsigert jai , tuo paciu ir apkloju .
Na, mano mazyle taip pat miegodama sukasi, vartosi, ropoja. Gaudom su vyru nakti Po to, kai viena nakti pagavom uz kojos belipant ant zemes (buvo kokiu 5men), apkamseme lova. Dabar net pati mergyte perlipa per teveli ir ateina prie manes, tada atsiseda, issiima papki ir praso pienelio, mat maitinu pati. Juokiames su vyru, kad mazyle kelia mintinai zino
Mano sūnelis irgi po lovą duodasi kaip patrakęs. Būna naktų, kad prie jo lovelės ištisai prastovim(nespėji prigult, o jis vėl šaukia, blaškosi) naktį bent kelis kartus prabundi, kad apklotum, nes sušala. Dabar sugalvojau ir apmaunu vilnones kojines, tai nors jis ir nusikloja, bet taip nesušąla, nes kojytėms šilta.Gydytojos paklausus ką daryti, tai ji atsakė, kad daugumai vaikų taip būna. Kiti net keletą metų taip prabudinėja. Jei jau super neramus, izlus tai įkišti Viburcol žvakutę. Pabandžiau kelis kartus, tai nepasakyčiau, kad padėjo. Tai ir nebekišu ir vargstu. Džiaugiuosi, kai netyčia pasitaiko tokių naktų, kai tereikia atsikelti vos porą kartų. Tad kantrybės ir ištvermės neramių vaikų mamytėms
Na, mes nevargstam, nes jis nepabunda ir garsu neleidzia . Tiesiog siaip man buvo idomu ar ir kitoms taip buna .
Mano mazyle miega su manim, nes nuo 10 men atsisake miegot savo lovytej . nors lova didele ir su atramom, bet retkarciais vistiek sugeba i lovos gala nukeliauti, o kartais ir is lovos iskrenta . tai lovos gale pritiesiu kaldryciu, jei kartais kristu, kad neuzsigautu.
Pas mus taip - paryčiais iš savo lovytės persikrausto pas mus, kuičiasi, malasi, atsigula skersa ( tada nei užklot padoriai neina ). Ir gale kojų atsiranda
QUOTE(chameleonas @ 2008 01 27, 15:54)
Pasirodo, daug kas panašių problemų turi. Maniškė irgi migruoja po mūsų lovą visą naktį. Teisingiau, šalia mūsų lovos, stovi ir jos lovytė, bet ji būtinai persikrausto pas mus ir malasi visą naktį...
pas mus irgi taip buna, ne kiekviena diena, bet buna tokiu dieneliu nemigo