Musu dukryte irgi migruoja nakti po savo lovyte, ne tas zodis. Kokiom tik pozom nesu radus jos ryte
QUOTE(medika @ 2008 01 06, 00:12)
Turim bėdą. Vaikas miegodamas lovytėje migruoja, tai yra vartosi, sėdasi keičia galvos pusę ir pan. Užkloti neįmanoma, todėl amžinai bijau, kad jis sušals naktį. Pats miegas savaime yra ramus - jis nepabunda. Jei miegotų paprastoje lovoje, ne vaikiškoje su grotomis, iškristų. Ar jums taip yra?
Miegam mes irgi lygiai taip pat, dar kartais ir atsistojam, ne tik atsisedam. Bet mes dar ir pabundam gan nemazai kartu per nakti, neramus musu miegas. Ir pas daktaru veziau, nes jau neramu pasidare kodel taip neramiai miegam, pasake kad viskas gerai. Ir dar "paguode", kad iki 7 metu gali testis sitoks vaiko miegas, nes tik tada persilauzia vaikas i suaugusio zmogaus miego ritma.
Kaip kada. Kai labai "nusikala" per dieną, miega ramiai, nei pabunda, nei vartosi. Na o jei visą dieną prasėdi prie žaisliukų, mažai bėgioja, tai naktį atsigriebia - iki tokių bajerių, kad kojas susikelia ant sienos, arba atsisėda, atsiremia į lovos grotas ir užsnūsta sėdėdama. Kokių tik pozų nesame ryte išvydę
Dabar kai jau bėgioja, tai mažiau lyg tai vartosi, kol buvo mažesnė, dėdavome ant grindų dvigulį čiužinį, apdėdavome pagalvėmis, ir tai sugebėdavo išsiristi
Dabar kai jau bėgioja, tai mažiau lyg tai vartosi, kol buvo mažesnė, dėdavome ant grindų dvigulį čiužinį, apdėdavome pagalvėmis, ir tai sugebėdavo išsiristi
Oj pas mane taip pat šita "migravimo" problema yra mūsų mažės lovytė pristumpta prie lovos, tai naktį ne tik, kad randu šalia manęs įsitaisiusią, bet ir kelis kartus ant žemės esu radus (gerai kad lova mūsų žema) tai be traumų
maniškė taip pat n kartų pabunda..aš jau net pripratau ir atrodo kad taip turi būti, nuo 3 mėn. ji man nėra nei kart visos nakties išmiegojusi po savaitės pas pediatrę kulniuosim, tai reiks ir man užklausti dėl miego.
QUOTE(Edgariene @ 2010 12 03, 17:07)
Miegam mes irgi lygiai taip pat, dar kartais ir atsistojam, ne tik atsisedam. Bet mes dar ir pabundam gan nemazai kartu per nakti, neramus musu miegas. Ir pas daktaru veziau, nes jau neramu pasidare kodel taip neramiai miegam, pasake kad viskas gerai. Ir dar "paguode", kad iki 7 metu gali testis sitoks vaiko miegas, nes tik tada persilauzia vaikas i suaugusio zmogaus miego ritma.
maniškė taip pat n kartų pabunda..aš jau net pripratau ir atrodo kad taip turi būti, nuo 3 mėn. ji man nėra nei kart visos nakties išmiegojusi po savaitės pas pediatrę kulniuosim, tai reiks ir man užklausti dėl miego.
QUOTE(bahamos @ 2010 12 04, 13:36)
va va, mums irgi nuo 3 men vaikinui kazkas persimaine, nes iki triju menesiuku miegojo gan neblogai, nu bet vos suejo trys menesiai ir prasidejo nemiegojimo maratonas. Jau pas daktaru vedziau ne viena karta, neurologa aplankem ne viena, bet visi kaip susitare kartoja kantrybes..
Oj malasi mano vyriokas kaip malunas Buna svente kai randu taip kaip paguldzius O dar blogiau, kad miegodamas prisimena, kad papke iskrito, tai atsiseda lovytej ir kuiciasi ieskodamas, o kai neranda kelia mama i pagalba
Mums 2 metai ir 2 men. Bet jau man darosi baisu. Blaskosi, trankosi per miegus iki kokiu 3 nakties pastoviai. Buna, kad ir atsiseda ir pradeda verkti. Kas cia galetu buti? Gal isgasdinta kur? Ar tai normalu? Nezinau net ar kreiptis i medikus ar ne ...
QUOTE(Editukass @ 2010 12 04, 16:43)
Oj malasi mano vyriokas kaip malunas Buna svente kai randu taip kaip paguldzius O dar blogiau, kad miegodamas prisimena, kad papke iskrito, tai atsiseda lovytej ir kuiciasi ieskodamas, o kai neranda kelia mama i pagalba
Mums tas pats
Sveikos, musiskis irgi migruoja po lovyte, miegodamas susiranda ciulptuka ir net neatsimerkdamas ji isideda i burna . Jei iskrenta ant zemes tai tada kyla triuksmas .
Dickis tiek duodavosi po lovyte, skersai isligai rasdavau mieganty, bijojau kaip bus kai pereis i didele lova ir mano didziai nuostabai viskas susinormalizavo. Miega ramiai, graziai, net apsaugeles ant lovos nedejom ir ne karto neiskrito
O maziukas visiska priesingybe, miega labai ramiai, ta prasme jis vartosi, bet visad lieka miegoti ant pagalves. Net jeigu palieku uzmigti viena, jis vaikstineja po lovyte, o susnudes visad atsigula ant pagalves tvarkingai.
O maziukas visiska priesingybe, miega labai ramiai, ta prasme jis vartosi, bet visad lieka miegoti ant pagalves. Net jeigu palieku uzmigti viena, jis vaikstineja po lovyte, o susnudes visad atsigula ant pagalves tvarkingai.
Maniskis irgi po visa lovyte duodasi, tai as tik su miegmaisiu ji migdau, tada bent jau nereikia kelinetis ir apklojineti. Bet mums prasidejo kit as dalykas - naktimis pradejo stipriai koseti, nuo to pabunda, verkia, sunkiai uzmiega. Diena nekosti, tai as niekaip nesuprantu ar jis uzspringsta seilemis, ar cir del issausejusio kambario oro, nes radiatoriai juk kaitina. Gal kam nors irgi taip buna? Net nezinau ka daryti, nervas ima pries kiekviena nakti, kad vel bus koncertai...