Ir mes migravom, kazkur nuo 7menesiuku iki metuku, kai padejau pagalvyte, pradejo ramiau miegoti Aisku, kaldra net nebandyk uzkloti, kol nenusispardis, tol neuzmigs Vienu metu jau buvau nevilty del to migravimo, malesi po lovyte visa nakti, taip issibudindamas save, bet dabar jau kaip atsigulam taip ir atsikeliam Aisku nakti vartosi nuo pilvo ant nugaros ir atvirksciai, bet nors i kojugaly nenusiridena, bet megsta ant pagalves susirangyti
Sveikos, mano mazylei metukai bet ji miega taip neramei. uzminga pas mus lovoje tada perkeliu i lovele tai sukinejasi, spardosi , atsiseda pasedi keles sek ir griuna, vel pamiega. o apie kokia 3 - 4 val atsikelia lovytej ir verkia tai niekaip neina nuraminti kol pas save i lova neisikeliu na o lovoj su mumis tai visai spardodi, muistosi , sukinejasi , kelesi ir vel gulasi atsiseda ir i kita puse griuna ant kaldros verke. o jei paguldai i lovele tai atsistoja ir klyke visa gerkle iki pasikukciojimu ir vel pasiimu i lova nes sirdis plysta klausyti. jau neismanau ir ka daryti. :? Gal patarsit kanors.
P.S. bandom ir vaistukus gert SEDALIA nepadeda.
Labai lauksiu jusu komentaru gal kam taip buvo.
QUOTE(srasiukas @ 2010 02 05, 15:02)
Sveikos, mano mazylei metukai bet ji miega taip neramei. uzminga pas mus lovoje tada perkeliu i lovele tai sukinejasi, spardosi , atsiseda pasedi keles sek ir griuna, vel pamiega. o apie kokia 3 - 4 val atsikelia lovytej ir verkia tai niekaip neina nuraminti kol pas save i lova neisikeliu na o lovoj su mumis tai visai spardodi, muistosi , sukinejasi , kelesi ir vel gulasi atsiseda ir i kita puse griuna ant kaldros verke. o jei paguldai i lovele tai atsistoja ir klyke visa gerkle iki pasikukciojimu ir vel pasiimu i lova nes sirdis plysta klausyti. jau neismanau ir ka daryti. :? Gal patarsit kanors.
raminantys vaistai visda padeda, ypac stipresni. Ir vargo jokio.
O visa kita - kantrybe kantrybe kantrybe ir nieko daugiau. Mums taip buvo, praejo. Nojui kartais uzeina. Na miegodamas jis nesisukioja, bet prabunda daznai. Ypac paryciais... tai tada as ji pas save prie sono pasiguldau (iki tol miega savo lovytej pristumtoj prie musu ir su nuimtu sonu, tia galima sakyt beveik musu lovoj) , susiglaudziam nugarytem ir miegam sau o jis jei ir muistosi tai pajutes mama salia miega toliau, neprabunda.
dar - pergalvokit savo diena - gal vaikuciui per daug ispudziu, pabandykit ramesnius zaidimus, ypac pries miega. Stenkites kad nepervargtu.
Gal dygsta dantukai? Tada jau teks islaukt. Gal skauda pilvuka? pabandykit vengti produktu nuo kuriu pucia pilvuka. Zodziu pabandykit paieskoti priezasciu, bet jei nerasit, tai tiesiog apsisarvuokit kantrybe ir laukit.
O mes nuo 7 men miegame vokelyje-vartytis, vartomes, bet va atsikelti tada jokiu minciu nekyla, o tuo labiau nusispardyt mums jau 1 metukai
Titui kaldras iki šiol rišu, kad nenusiklotų, pasivarto naktį, kartais kažkaip atisigula ant pilvo ir verkia tamsoj nesuprasdamas kas įvyko...
Laaaaaaaaaaaabai migruoja nakti atsikelti ir ji "pataisyti" reikia ne viena karta
QUOTE(srasiukas @ 2010 02 05, 14:02)
Nesijaudink mamyte, pas mus irgi taip yra ir iki siol metukai ir 3men kaip pataria kita mamyte reikia apsisarvuot kantrybe zinai, jau nekreipiu demesio, tiksliau - stipriai nesijaudinu, anksciau klausinejau visu kas jai gali buti, viena aisku, kad nieko neaisku kas jai darosi!!! geriau imk ja pas save, kaip ir as ir tegul prie taves muistosi ir t.t. kiek nori (kaip maniske) galiausiai mano dukryte uzmiega, net nezinau kada, nes pati miegu, prabundu ji jau saldziai miega, tada vel paguldau i lovyte
Sekmes ir sveikatos Jums!
Pas mus migracija irgi vyksta "ziauri" gal nuo 7 ar 8men, pradzioj irgi budavo kad nusirausdavo i kojugali ir pan, baisu budavo kad nuo lovos nenusliauztu, nes karalaitis visad miega drauge su mumis, pries lovyte baisiausiai protestuoja
O per tas migracijas negaliu issimiegoti as, vyras kazkaip pucia sau i usa ir nieko nejaucia, as is lovos buna vos nekrentu anksciau budavo jei nakti pabunda tai geriausiai uzmiega mazius man ant galvos atsigules, poto islendu is po jo. Dabar jei pabunda nakti ir pradeda verkslenti, tai prisispaudziu ji prie saves, jis mane apsikabina ir taip uzmiega. O per nakti n kartu apsivercia nuo pilvo ant nugaros, nuo nugaros ant pilvo ir pan, ir labai megsta uzsiropsti ant musu pagalviu skersai
Kaaaantryyybes visoms mamytems su tokiais vaikuciais, to linkiu ir sau paciai
O per tas migracijas negaliu issimiegoti as, vyras kazkaip pucia sau i usa ir nieko nejaucia, as is lovos buna vos nekrentu anksciau budavo jei nakti pabunda tai geriausiai uzmiega mazius man ant galvos atsigules, poto islendu is po jo. Dabar jei pabunda nakti ir pradeda verkslenti, tai prisispaudziu ji prie saves, jis mane apsikabina ir taip uzmiega. O per nakti n kartu apsivercia nuo pilvo ant nugaros, nuo nugaros ant pilvo ir pan, ir labai megsta uzsiropsti ant musu pagalviu skersai
Kaaaantryyybes visoms mamytems su tokiais vaikuciais, to linkiu ir sau paciai
Mano vaikas taip pat migruoja po lovą (jau miega didelėje ), atšąlus orams vis bijodavau, kad nesušaltų nusispardęs, paskui radau išeitį - nupirkau medvilninį miegmaišį ir dar ant viršaus užkloju nestoru pledu, dažniausiai pledą nusispardo, o iš miegmaišio miegodamas neišlenda, tik pabudęs jau išmoko atsisekti ir išlipti O mano didžioji nusispardymo problema išsisprendė
Mano mažajai ne už kalnų 4 metai, bet lovoj kaip sukosi, taip ir sukasi sėkmingai dar ir dabar naktim keliuosi, kad užkločiau
Maniškiui 1 ir 9 mėnesiai, tai jis vien prieš užmigdamas pakeičia miegojimo vietą kelis kartus. Naktį turbūt dėl to daugiausiai ir keliasi. Be to tenka daugiau aprengti nes kambariuose vėsoka, o užkloti jį kategoriškai nesileidžia. Vienu žodžiu teks laukt kol suras vieną vietą miegojimui
Mano mažius per naktį apsisuka 360 laipsniu kampu. Kazkada pabudo nakti, sakau pasiguldysiu į savo lovą, tai per savo migraciją tiek mane, tiek tėtį vos iš lovos neišstūmė, galiausiai įsipatogino skersai mūsų pagalvių.