Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

Mano sunutis irgi blaskosi naktim ax.gif Jau atrodo ir uzkloju tik kojytes, kad karsta nebutu, bet vistiek randu mieganti ant kaldros kitam lovos gale doh.gif Bandziau ir kaldra priristi prie lovos stypu, bet napadejo....vistiek islenda is po kaldros ir atsigula ten kur nori 4u.gif
Atsakyti
mano pana irgi migruoja, kazkada su vyru radom koju gale, o pastebejom tik kad kaldros neiseina i virsu pakelti, o ten mazoji jau susisukusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

bet mane mama paguode kad as tokia buvau miegale,visaip bande ir kaldros kampucius priristi , vistiek as apsisukdavau kaip man reikia. ir ilgai as taip miegojau, ir dabar kartais lovoj mirguoju blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ko is vaiko noret
Atsakyti
musu vaikinukas irgi migruoja doh.gif
Atsakyti
Mano dukrytės per naktį vartosi n kartų. Paguldau vienoje vietoje, o randu kitoje. Kelis kartus per naktį užkloju jas iš naujo.
Atsakyti
Migruoja ne tas žodis...ir savo ir mamos lovoj.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D-e-i-s-i @ 2009 11 30, 22:40)
Mano sunutis irgi blaskosi naktim ax.gif Jau atrodo ir uzkloju tik kojytes, kad karsta nebutu, bet vistiek randu mieganti ant kaldros kitam lovos gale  doh.gif  Bandziau ir kaldra priristi prie lovos stypu, bet napadejo....vistiek islenda is po kaldros ir atsigula ten kur nori  4u.gif

Pas mus irgi ilga laika panasiai buvo doh.gif ko tik nedariau, prisikankinau bekilnodama ir beklodama.... O padejo labai paprastas sprendimas - beskaitinedama internete radau tokiems judriems vaikams skirtus specialius miegmaisiukus thumbup.gif Na cia ne kaip leliuku miegmaisis, o labiau panasiau i suaugusiuju - klojasi i lovyte (tokio dydzio, kaip kaldryte per puse sulenktum, tik dar yra vieta galvai - lyg kokia pagalvele) vaikas atsigula, uzsitraukia sone uztrauktukas, atrodo lygiai taip lyg po kaldryte guletu, viduj pakankamai vietos vartytis thumbup.gif .
Nezinau, ar cia tik stebuklingas sutapimas, bet problema tuom ir issisprende. Aisku, svarbu vaiko nakciai per daug neprirengti, o ir kojiniu - kaip daugelis cia rase - tikrai nereikia maut, nebent per didziuosius ziemos salcius, nes per nuogas kojytes reguliuojasi siluma.
Daiktas patogus, turim jau partija isaugtu (2 - 1 kaime ir 1 namie naudodavom), gal kam reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varla: 06 gruodžio 2009 - 16:01
mum jau 1.5 metuku,o naktim vis nemiegam.... verysad.gif keliames,islipam,judam,krutam,verkiam.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(D-e-i-s-i @ 2009 11 30, 22:40)
Mano sunutis irgi blaskosi naktim  ax.gif  Jau atrodo ir uzkloju tik kojytes, kad karsta nebutu, bet vistiek randu mieganti ant kaldros kitam lovos gale  doh.gif  Bandziau ir kaldra priristi prie lovos stypu, bet napadejo....vistiek islenda is po kaldros ir atsigula ten kur nori  4u.gif

mano dukruze lygiai taip pat lotuliukas.gif anksciau keldavausi po milijona kartu per nakti ja uzklostyt, bet supratau, kad tik pati save, o ir ja kankinu, nes suteikiu papildomo darbo vel nusiklostant smile.gif atrodo, kad ji iskart prabunda, kai tik uzklostau, ir tada muistosi tol, kol pavyksta nusiklostyt. ir butinai turi numigruot i kita lovos puse, nei paguldom...
nupirkom miegmaisiuka, bet nededu i ji, nes man atrodo, kad ja nervuoja, kadangi negali laisvai pasimuistyti, nes tas miegmaisiukas susisuka, kai ji vartosi ir tada varzo judesiukus...
na, bet tikiuosi, isaugs kada nors 4u.gif
Atsakyti
Mums jau 1metukai ir menuo.Vaikiukas naktim miega labai neramiai,vis juda,kruta,ropoja...Taip tik nakti,diena ramiai issimiega smile.gif
Atsakyti
Mano mazgė muistosi, o jei neina nusiklot, tai rėkia kol nukloju. O dažniausiai miega skersai lovos. Gal reikėtų lovą perstatyt g.gif
Atsakyti
Mano sunus tai kas nakti kitoj lovos vietoj atsiduria, per nakti po keleta kartu keliuos apklostyt, nes isgirstu, kaip ima dejuot liudnai taip = pasiziuriu, nusiklostes visas, susales... Apklostau, iduodu jo mylima zaisliuka, ir vel ramus, patenkintas miega... Iki kito nubudimo nuo salcio doh.gif
Atsakyti
4u.gif maniskis taip pat ir migruoja ir pabunda n kartu,jau net lovytej nebeguldau,nes nusibodo istisai lakstyti prie lovytes ax.gif .
Atsakyti