Mano sunutis irgi blaskosi naktim Jau atrodo ir uzkloju tik kojytes, kad karsta nebutu, bet vistiek randu mieganti ant kaldros kitam lovos gale Bandziau ir kaldra priristi prie lovos stypu, bet napadejo....vistiek islenda is po kaldros ir atsigula ten kur nori
mano pana irgi migruoja, kazkada su vyru radom koju gale, o pastebejom tik kad kaldros neiseina i virsu pakelti, o ten mazoji jau susisukusi .
bet mane mama paguode kad as tokia buvau miegale,visaip bande ir kaldros kampucius priristi , vistiek as apsisukdavau kaip man reikia. ir ilgai as taip miegojau, ir dabar kartais lovoj mirguoju tai ko is vaiko noret
bet mane mama paguode kad as tokia buvau miegale,visaip bande ir kaldros kampucius priristi , vistiek as apsisukdavau kaip man reikia. ir ilgai as taip miegojau, ir dabar kartais lovoj mirguoju tai ko is vaiko noret
musu vaikinukas irgi migruoja
Mano dukrytės per naktį vartosi n kartų. Paguldau vienoje vietoje, o randu kitoje. Kelis kartus per naktį užkloju jas iš naujo.
Migruoja ne tas žodis...ir savo ir mamos lovoj....
QUOTE(D-e-i-s-i @ 2009 11 30, 22:40)
Mano sunutis irgi blaskosi naktim Jau atrodo ir uzkloju tik kojytes, kad karsta nebutu, bet vistiek randu mieganti ant kaldros kitam lovos gale Bandziau ir kaldra priristi prie lovos stypu, bet napadejo....vistiek islenda is po kaldros ir atsigula ten kur nori
Pas mus irgi ilga laika panasiai buvo ko tik nedariau, prisikankinau bekilnodama ir beklodama.... O padejo labai paprastas sprendimas - beskaitinedama internete radau tokiems judriems vaikams skirtus specialius miegmaisiukus Na cia ne kaip leliuku miegmaisis, o labiau panasiau i suaugusiuju - klojasi i lovyte (tokio dydzio, kaip kaldryte per puse sulenktum, tik dar yra vieta galvai - lyg kokia pagalvele) vaikas atsigula, uzsitraukia sone uztrauktukas, atrodo lygiai taip lyg po kaldryte guletu, viduj pakankamai vietos vartytis .
Nezinau, ar cia tik stebuklingas sutapimas, bet problema tuom ir issisprende. Aisku, svarbu vaiko nakciai per daug neprirengti, o ir kojiniu - kaip daugelis cia rase - tikrai nereikia maut, nebent per didziuosius ziemos salcius, nes per nuogas kojytes reguliuojasi siluma.
Daiktas patogus, turim jau partija isaugtu (2 - 1 kaime ir 1 namie naudodavom), gal kam reikia?
mum jau 1.5 metuku,o naktim vis nemiegam.... keliames,islipam,judam,krutam,verkiam....
QUOTE(D-e-i-s-i @ 2009 11 30, 22:40)
mano dukruze lygiai taip pat anksciau keldavausi po milijona kartu per nakti ja uzklostyt, bet supratau, kad tik pati save, o ir ja kankinu, nes suteikiu papildomo darbo vel nusiklostant atrodo, kad ji iskart prabunda, kai tik uzklostau, ir tada muistosi tol, kol pavyksta nusiklostyt. ir butinai turi numigruot i kita lovos puse, nei paguldom...
nupirkom miegmaisiuka, bet nededu i ji, nes man atrodo, kad ja nervuoja, kadangi negali laisvai pasimuistyti, nes tas miegmaisiukas susisuka, kai ji vartosi ir tada varzo judesiukus...
na, bet tikiuosi, isaugs kada nors
Mums jau 1metukai ir menuo.Vaikiukas naktim miega labai neramiai,vis juda,kruta,ropoja...Taip tik nakti,diena ramiai issimiega
Mano sunus tai kas nakti kitoj lovos vietoj atsiduria, per nakti po keleta kartu keliuos apklostyt, nes isgirstu, kaip ima dejuot liudnai taip = pasiziuriu, nusiklostes visas, susales... Apklostau, iduodu jo mylima zaisliuka, ir vel ramus, patenkintas miega... Iki kito nubudimo nuo salcio
maniskis taip pat ir migruoja ir pabunda n kartu,jau net lovytej nebeguldau,nes nusibodo istisai lakstyti prie lovytes .