Migruojam kasnakt. Kokiu tik miegojimo pozu maniskiai neisbande Galvyte tai i viena tai i kita puse, skersai lovytes, kniupsti ir dar visokiu Neimu i galva, isaugs O kad silta butu as naudoju miegmaisius. Kad ir kur vaikai nakti migruotu, kad ir ka sugalvotu lovytej visada jiems bus silta Ir mama ramiai gali miegoti, keltis nereikia ir uzklot kaskart kai sujuda lovelej.
oi,maniske pora ratu aplink lova apsuka per nakti
Mano vyrukas irgi visa nakti vartosi, neranda vietos. Bet neseniai pradėjau miegmaišyje migdyti, tai situacija pagerėjo, miega ramiau... Ir man ramu nesušals
Nepriprato maniškė miegmaišyje miegoti niekaip. Tai ji naktim migruoja, o aš vis atsibundu ir žiūriu ar dar nesušalus ir vis kloju, kloju...
BUVAU IR as labai susirupinus neramiu vaiko miegu, jau ir nezinojau ka galvot, kaip daug kas raso, bemiegant lova apslaiuzdavo aplinkui po 4-5 kartus, nes jam ramybes nebuvo, nei man. kol viena karta nepasidalinau sia problema su drauge, kuri man dave gera patarima. ji yra daug skaicius apie feing shui, nezinau ar taip rasosi. bet esme yra tokia, kad vaikas taip besisukdamas lovoje iesko sau patogios padieteies. taigi ji pasiule perstatyti jo lova tokia puse, kaip dazniausiai randam
vaika. pvz jo lova stovi i siena pasukta, o jis daznaiusiai miegodavo kojom i langa. taigi, perstaciau jo lova i langa, ir ka - vaiaks puikiausiai miega visa nakti, ramiai, saldziai.
taigi , nezinau ar visom tas patarima tiks, bet bandykit mamytes, man padejo
Mūsiškis ir gi sukiojasi kaip kompasas
QUOTE(Musmire @ 2009 10 11, 19:31)
Mūsiškis ir gi sukiojasi kaip kompasas
Maniškė irgi sukiodavosi kaip kompasas Kol neįdėjau į miegmaišį Nuo šiol miega kaip angeliukas Aišku būna, kad ir su visu miegmaišiu nuisirita į kitą lovos galą, bet retai
QUOTE(medika @ 2008 01 06, 00:12)
Turim bėdą. Vaikas miegodamas lovytėje migruoja, tai yra vartosi, sėdasi keičia galvos pusę ir pan. Užkloti neįmanoma, todėl amžinai bijau, kad jis sušals naktį. Pats miegas savaime yra ramus - jis nepabunda. Jei miegotų paprastoje lovoje, ne vaikiškoje su grotomis, iškristų. Ar jums taip yra?
Pas mus tas pats grynai... Manau, kad tai normalu . Seses abi mergaites taip miega
Papildyta:
QUOTE(Nerilė @ 2009 10 09, 16:50)
Nepriprato maniškė miegmaišyje miegoti niekaip. Tai ji naktim migruoja, o aš vis atsibundu ir žiūriu ar dar nesušalus ir vis kloju, kloju...
Maniskei irgi miegmaisis ne pro kur netiko...
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 11, 23:56)
Maniškė irgi sukiodavosi kaip kompasas Kol neįdėjau į miegmaišį Nuo šiol miega kaip angeliukas Aišku būna, kad ir su visu miegmaišiu nuisirita į kitą lovos galą, bet retai
reikes ir man pabandyti i miegmaisi guldyti,nes ir maniskis vartaliojasi .
QUOTE(dre @ 2009 10 12, 14:48)
reikes ir man pabandyti i miegmaisi guldyti,nes ir maniskis vartaliojasi .
Dienos metu kai eina pietų miegučio, taip pat dedu į miegmaišį, kitaip turbūt būtų net neįmanoma jos užmigdyti pietums