Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

Manoji ir migruoja is vieno galo i kita skersai ir isilgai, o paryciais galiausiai atkeliauja i musu lova. doh.gif Isigijom pora siltu vientisu pizamu, tikiuosi, kad isaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
Migruojam kasnakt. Kokiu tik miegojimo pozu maniskiai neisbande doh.gif Galvyte tai i viena tai i kita puse, skersai lovytes, kniupsti ir dar visokiu doh.gif doh.gif Neimu i galva, isaugs ax.gif O kad silta butu as naudoju miegmaisius. Kad ir kur vaikai nakti migruotu, kad ir ka sugalvotu lovytej visada jiems bus silta smile.gif Ir mama ramiai gali miegoti, keltis nereikia ir uzklot kaskart kai sujuda lovelej.
Atsakyti
oi,maniske pora ratu aplink lova apsuka per nakti
Atsakyti
Mano vyrukas irgi visa nakti vartosi, neranda vietos. Bet neseniai pradėjau miegmaišyje migdyti, tai situacija pagerėjo, miega ramiau... Ir man ramu nesušals thumbup.gif
Atsakyti
Nepriprato maniškė miegmaišyje miegoti niekaip. Tai ji naktim migruoja, o aš vis atsibundu ir žiūriu ar dar nesušalus ir vis kloju, kloju...
Atsakyti

BUVAU IR as labai susirupinus neramiu vaiko miegu, jau ir nezinojau ka galvot, kaip daug kas raso, bemiegant lova apslaiuzdavo aplinkui po 4-5 kartus, nes jam ramybes nebuvo, nei man. kol viena karta nepasidalinau sia problema su drauge, kuri man dave gera patarima. ji yra daug skaicius apie feing shui, nezinau ar taip rasosi. bet esme yra tokia, kad vaikas taip besisukdamas lovoje iesko sau patogios padieteies. taigi ji pasiule perstatyti jo lova tokia puse, kaip dazniausiai randam
vaika. pvz jo lova stovi i siena pasukta, o jis daznaiusiai miegodavo kojom i langa. taigi, perstaciau jo lova i langa, ir ka - vaiaks puikiausiai miega visa nakti, ramiai, saldziai.
taigi , nezinau ar visom tas patarima tiks, bet bandykit mamytes, man padejo 4u.gif
Atsakyti
Mūsiškis ir gi sukiojasi kaip kompasas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2009 10 11, 19:31)
Mūsiškis ir gi sukiojasi kaip kompasas  lotuliukas.gif

Maniškė irgi sukiodavosi kaip kompasas lotuliukas.gif Kol neįdėjau į miegmaišį bigsmile.gif Nuo šiol miega kaip angeliukas thumbup.gif Aišku būna, kad ir su visu miegmaišiu nuisirita į kitą lovos galą, bet retai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medika @ 2008 01 06, 00:12)
Turim bėdą. Vaikas miegodamas lovytėje migruoja, tai yra vartosi, sėdasi keičia galvos pusę ir pan. Užkloti neįmanoma, todėl amžinai bijau, kad jis sušals naktį. Pats miegas savaime yra ramus - jis nepabunda. Jei miegotų paprastoje lovoje, ne vaikiškoje su grotomis, iškristų. Ar jums taip yra? unsure.gif

Pas mus tas pats grynai... Manau, kad tai normalu smile.gif . Seses abi mergaites taip miega smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerilė @ 2009 10 09, 16:50)
Nepriprato maniškė miegmaišyje miegoti niekaip. Tai ji naktim migruoja, o aš vis atsibundu ir žiūriu ar dar nesušalus ir vis kloju, kloju...

Maniskei irgi miegmaisis ne pro kur netiko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 11, 23:56)
Maniškė irgi sukiodavosi kaip kompasas  lotuliukas.gif  Kol neįdėjau į miegmaišį  bigsmile.gif  Nuo šiol miega kaip angeliukas  thumbup.gif  Aišku būna, kad ir su visu miegmaišiu nuisirita į kitą lovos galą, bet retai  smile.gif

4u.gif reikes ir man pabandyti i miegmaisi guldyti,nes ir maniskis vartaliojasi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(dre @ 2009 10 12, 14:48)
4u.gif  reikes ir man pabandyti i miegmaisi  guldyti,nes  ir maniskis vartaliojasi  4u.gif .

Dienos metu kai eina pietų miegučio, taip pat dedu į miegmaišį, kitaip turbūt būtų net neįmanoma jos užmigdyti pietums doh.gif
Atsakyti
kiekviena ryta mazaja randu kurnors kitur nukeliavusia negu paguldydavau,pastaruoju metu pradejo vos neatsilaupus miegot,nakti net atsikeliu paguldyt ja normaliai,bet vistiek ji taipat atsigula.o su kaldros nusispardymu isprendem ta beda su miegmaisiuku,dabar visada jame miega mazoji.
Atsakyti