Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

Aš jau taip įpratau prie tos migracijos, jog nebe įsivaizduoju jog galėtu būt kitaip. Dažniausiai tai miegam susirietusios ir užpakaliuku aukštyn, tai vienam tai kitam gale. Pradžioj bandžiau guldyt taip kaip man atrodė turėtu būt patogiau, bet dabar nustojau. Juk ir mes kol įsitaisom kol randam patogiausią padėtį. O kad nesušaltu uždedu kelnytes ir kojines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(medika @ 2008 01 05, 21:12)
Turim bėdą. Vaikas miegodamas lovytėje migruoja, tai yra vartosi, sėdasi keičia galvos pusę ir pan. Užkloti neįmanoma, todėl amžinai bijau, kad jis sušals naktį. Pats miegas savaime yra ramus - jis nepabunda. Jei miegotų paprastoje lovoje, ne vaikiškoje su grotomis, iškristų. Ar jums taip yra? unsure.gif

Tai normalu tokio amziaus vaikams,mano irgi taipt miega,ejau pas gyditojus,bet sake cia toks amzius,nes dabar vaikai sapnuoja ka isgyveno per visa diena,svarbiausia sake kad tik necyptu naktim,nes mano netgi buna kad pradeda garsiai verkti ir vel krenta ir miega.
Atsakyti
QUOTE(medika @ 2008 01 06, 00:12)
Turim bėdą. Vaikas miegodamas lovytėje migruoja, tai yra vartosi, sėdasi keičia galvos pusę ir pan. Užkloti neįmanoma, todėl amžinai bijau, kad jis sušals naktį. Pats miegas savaime yra ramus - jis nepabunda. Jei miegotų paprastoje lovoje, ne vaikiškoje su grotomis, iškristų. Ar jums taip yra? unsure.gif

Manau,kad tai visiškai normalu,auginu dvi dukrytes,vienai 1m.ir 8mėn.,kitai 3 metai - abi migruoja iki šiol,visiškai nebekreipiu dėmesio.Anksčiau keldavausi po 100 kartų per naktį,kad apkloti,nes aišku nusiklodavo,dabar nakčiai šiek tiek šiltesnę pižamytę aprengiu,nes žinau kad vis tiek nusiklos,tad dėl sušalimo esu rami,nes ir šiaip mano abi panelės mėgsta vėsiai miegot,prie atviro lango rolleyes.gif O naktį ne vieną kartą esu girdėjusi kai blūdija,t.y.šneka per miegus per migracijas dienos įvykius,t.y.ką dieną veikdavo,galima nugirsti naktį lotuliukas.gif Ir dar pastebėjau,jai dieną praleidžiam pakankamai ramiai,be kažkokių rimtų įvykių,tada ir naktys būna pakankamai ramios.Ypač stengiuosi,kad likus iki miego 2-3 val.per daug nešėliotų,žaidžiam ramius žaidimus,paišom,skaitom ir pan.,jeigu tik tėvelis iškenčia nepadūkęs su mergičkom biggrin.gif
Atsakyti
maniškis irgi migruoja, vienąkart net skersai lovytės buvo įstrigęs. Be to dar naktimis atsisėda ir pradeda verkt. nenurimsta kol pas save į lovą neįsikeliu
Atsakyti
Dabar jau ramiau miega. O iki pusantrų tai po visą lovą duodavosi. Nekreipiau dėmesio, tik žiūrėdavau, kad tarp kokių virbų kojytės ar rankytės neįkištų. Bet paskutiniu metu per miegus kalbėt pradėjo lotuliukas.gif Kartais paklausiu specialiai ko nors, tai kai suburbuliuoja piktai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų irgi tokia pat bėda ir būna, kad iškrenta iš lovytės, tik mūsų jau grindys minkštai patiestos, o toliau vėl nepabudus ant grindų miega. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vaikis ir labai migruoja po lovyte, labai retai išmiega naktį nepabudęs. O dar dantukai kalasi, tai būna kad n kartų per naktį mama šaukia blink.gif
Atsakyti
oi migruoja,oi migruoja doh.gif ,pastoviai gaunu per galva ,jos kojytes visada atsiduria,ten kur mano galva,ant pagalves,jau pripratau,gerai,kad lova plati.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2009 09 27, 21:07)
maniškis irgi migruoja, vienąkart net skersai lovytės buvo įstrigęs. Be to dar naktimis atsisėda ir pradeda verkt. nenurimsta kol pas save į lovą neįsikeliu
mano kitaip ir nemiega, tik skersai doh.gif , ir abiejuose galuose po pagalve buvau padėjus doh.gif
Atsakyti
migruojam ir mes rolleyes.gif... dabar jau kokia savaitė kaip prabunda ir zirzia kelis kartus per naktį, o anksčiau tiesiog galėjai stebėt kaip atsisėda, apsisuka miegodama unsure.gif
Atsakyti
abudu migruoja, tad nakti aprengiu silta istisine pizama, kad nusikloje nesusaltu thumbup.gif
Atsakyti
mano vaikas irgi buna migruoja, bet isigijau vaikiska miegmaisi, tai mums labai pasiteisino. nereikia nakti jo klostyti, o ir maziau galimybiu turi stotis, keltis, nes yra supakuotas smile.gif
Atsakyti