Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

Musiske irgi nemiega vienoje vietoje.Po visa lovyte migruoja, kol galu gale ikisa kojas tarp grotu ir nebelieka kitos iseities kaip ramiai miegoti.Tada as atsikeliu ir ikeliu kojytes i lova, kad staiga pabudus nesusizalotu...maza kas ax.gif Kartais ir "emigruoja".Isemem grotu kad galetu pati ilipti, tai nakti isropojo ir salia zaislu isitaise.Dabar stengiames uzdaryti ta skyle, kad isropojus nesugalvotu ant grindu miegoti.
Atsakyti
Mano dukrytė irgi labai migruoja po lovytę doh.gif Randu visokiom pozom miegančią doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
migruojam ir mes.bet pries pora menesiu nupirkom jau normalia lova.tais is pradziu bijojau kad neiskristu per ta savo migravima ant zemes aplink lova ciuziniu pridejau.bet kazkaip tfu tfu neiskrito.dabar ir toliau migruoja ir neuzklosi kaldra.tai kol kas kol vasara tai paklode arba lengvesni dekuti daviau miegot.ir pizamines kelnes.
Atsakyti
Miega tai vienoje vietoje, bet vis pribunda ir prašo atsigerti...
Atsakyti
migruoja per visą naktį,dažniausiai randu kitoje lovytės pusėje arba skersai gulinčią,o kojytes tarp grotelių įkišusią doh.gif tenka vis paguldyt normaliai ax.gif
Atsakyti
Laba, Tikriausiai visu vaikai migruoja.Mano uzmiega ant pilvo uzpakaliuka pakelusi.Atverciu, bet tada kitaip vartosi.
Atsakyti
Mano mergyte migruoja po lova taip, kad iskrenta is jos. Is vienos puses lovyte pastatyta, is kitos puses pati miegu, o sugeba iskristi is tos puses, kur kojos. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
migruoja mano pupa lovytei ax.gif daznai ryte ant pagalves buna kojos,o ne galva ax.gif kuiciasi per miegus blush2.gif Buna ir taip kad islipa is savo lovos ir atkeliauja pas mus,butinai isiropscia i viduriuka ir toliau miega biggrin.gif
Atsakyti
o musiske irgi butinai turi atsigulti kitaip nei paguldai. Ir negali uzkloti. istisai atsispardo. Net kai kartu miega iskisa kojas lauk.
Atsakyti
visa laika vaikas miegodavo musu lovoje su mumis, visada miegodavo neramiai, tiek as,tiek vaikas. bet va pradejom miegoti savo loveleje, tai ismiega visa nakti, na tik kartais gerti pabunda.
Atsakyti
paskutiniu metu labai blogai miega, visada nakti perkeliu pas mus i lova, itariu kad prisipratinom, del to ir taip... doh.gif
Atsakyti
mano dukryte nakti labai migruoja,pries pora dienu padejau jai pagalve tai jau ramiau miega
Atsakyti