Mano kavalierius iki 12 val miega savo lovytėj, o paskui dažniausiai pas mus parsikrausto
Migravo iki 1.5m, o dabar kazkaip nustojo tik kai sapnuoja ka nors labai vartosi. Ir kai miegame kur nors sveciuose labai neramiai miega. Jaucia kad ne namuose
QUOTE(medika @ 2008 01 05, 23:12)
Turim bėdą. Vaikas miegodamas lovytėje migruoja, tai yra vartosi, sėdasi keičia galvos pusę ir pan. Užkloti neįmanoma, todėl amžinai bijau, kad jis sušals naktį. Pats miegas savaime yra ramus - jis nepabunda. Jei miegotų paprastoje lovoje, ne vaikiškoje su grotomis, iškristų. Ar jums taip yra?
ir mano taip pat, malasi kaip maluniukas.
QUOTE(Alisra @ 2009 05 06, 08:49)
Migravo iki 1.5m, o dabar kazkaip nustojo tik kai sapnuoja ka nors labai vartosi. Ir kai miegame kur nors sveciuose labai neramiai miega. Jaucia kad ne namuose
Tikiuosi ir musu nebemigruos (1.5m) Norim jau guldyt i normalia lova, bet gi baisu,kad neisgriutu
Migruoja lovoj sūnus nuo pat tada, kai pradėjo vartytis. Kol kas dar miega kūdikio lovytėj, bet sugeba galvytę naktim užsigaut, Žiūrėk ryte koks guzas. Kol būna gilaus miego fazės, tai dar miega ramiai, bet visą likusią dalį nakties, tai ir sėdasi, persiverčia ir pan.
Labai vartosi , tai net netloju: rengiu šiltesniu kombinzonu ar dedu i miegmaišį, jei šilčiau būna
buvo laikas kai migruodavo,dabar miega viena vienguleje suaugusiam tinkancioje lovoje dar nera iskritusi
Musu jau pradejo miegoti savo lovoje
Visada nusispardo miegodamas, bet kad paguldyciau vienoje puseje, o ryte rasciau kitoje, tai taip nebuvo
Mano dukryte miegodama juda daugiau nei diena makaluojas visa... Per nakti po 10 kartu atsikeliu, kad ja apklostyt. Miegmaisiuka bandziau det - padeda uzmigdyt greiciau, bet po kokiu 3 valandu ima rekt, patikrinu - susivyniojus ta miegmaisi vos ne i virve... Tai kad nesusaltu nors flaneline pizama rengiu, o ziema ir kojines uzmaukslinu.