Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

QUOTE(Elada:) @ 2009 04 14, 23:52)
pas mumis irgi miega su pedkelnem,ir siltais marskinukais,nes jei tik ploniau parengiu tai ledo gabaliuka ryte randu  smile.gif .as turiu pasiruosus 3 antklodes,jei randu gulincia ant vienos,uzmetu kita(nes kai traukiu is po pilvo pabunda),o poto 2 uzmetu ir trecia paryciais,o finale randu megancia ant visu 3 kaldru  tongue.gif
Ir nors tu ka,niekas nesikeicia!

Mes lygiai taip pat kaldrom apsikrove miegam. I ryta net pritrukstam biggrin.gif O miegmaisyje nemiega-is karto atsisega ir i laisve!
Atsakyti
QUOTE(medika @ 2008 01 06, 01:12)
Turim bėdą. Vaikas miegodamas lovytėje migruoja, tai yra vartosi, sėdasi keičia galvos pusę ir pan. Užkloti neįmanoma, todėl amžinai bijau, kad jis sušals naktį. Pats miegas savaime yra ramus - jis nepabunda. Jei miegotų paprastoje lovoje, ne vaikiškoje su grotomis, iškristų. Ar jums taip yra? unsure.gif

labas, mano mergaite ir migruoja loveleje.lygiai taip pat kaip tavasis.bandziau migdyti tik su pampersu ir maikute-nepadejo. prsdejau uzkloti plonesne kaldra- nepadejo. taigi esu priversta naktimis sokineti ir ziurineti ar jai nesalta.
Atsakyti
QUOTE(duxmama @ 2009 04 17, 10:43)
labas, mano mergaite ir migruoja loveleje.lygiai taip pat kaip tavasis.bandziau migdyti tik su pampersu ir maikute-nepadejo. prsdejau uzkloti plonesne kaldra- nepadejo. taigi esu priversta naktimis sokineti ir ziurineti ar jai nesalta.

As irgi sokineju, nes vis kazkur nuslenka, paguldau lovytej normaliai, o paryciais ziurek jau galva koju pusej atsisukus, o viena karta net nutvilkau, net nepajutau kaip pas mus i lova perlipo, tik pajutau kad kazkas siltas prie manes guli, atsimerkiu ogi vaikas per lovytes tvorele perlipes pas mus i lova miega.
Atsakyti
maniskis labai migruoja, net nemiega savo lovelej, nes maza jam vietos doh.gif . Nemegsta buti apklotas, tai nakciai rengiu silta pizama, pedkelnes doh.gif
Atsakyti
maniskis irgi malasi po visa lova skersai isilgai doh.gif
Atsakyti
una vsiko buna napjuda is vietos o buna taip kad apiena visa lova atsikelia galva ten kur kojos ir taip toliau o uzsikloti irgi labai daznai miega atsiklojus tairengiu pizama kad nesusaltu
Atsakyti
Dukra nuo pat mazens miegodama blaskydavosi. Galetu visus 360 laipsnius apsukti. Nors visa nakti ismiegodavo nepabudus. Blaskydavosi per miegus. Guli dabar vis dar vaikiskoje lovyteje su grotelem, del to neiskrenta. Nesenei buvom atostogauti, tai ji gulejo atviroje lovyteje. RAsdavau kojas ant pagalves, o viena ryta pabudau nuo riksmo Gelbekit. Nubegusi pamaciau, kad galva zemyn, krenta mano vaikas, bet dar laikosi smile.gif
Atsakyti
Nemiga ir manasis ramiai. Tenka dažnai keltis ir užklodinėti. Dažnai randu galvą ten, kur turėtų buti kojos arba skersai atsigulusį.
Atsakyti
Maniske miega su manimi, nes Kai tik paguldau i lovyte, ji ima muistytis ir pabunda kas valanda nuo to, kad nepatogiai guli. net nezinau, ka daryti, jau kaip ir laikas seniai butu jai savo lovyteje miegoti, bet niekap neismiega g.gif
Atsakyti
Musiskis irgi nemiega ramiai doh.gif Nakciai rengiu silciau, nes dazniau miega ant antklodes, nei po ja. Anksciau keldavausi naktimis ir perguldydavau ji normaliai, bet ilgainiui pastebejau, kad daug geriau ir ramiau miega jis,kai jo nejudinu, o ir pati geriau pailsiu smile.gif
Atsakyti
Mūsų mažiaus migracija nedidelė, nes miega tarp tėvelių doh.gif Tačiau kaldrą sugeba ne tik nuo savęs, bet ir nuo tėvų nukloti bigsmile.gif Taip ir dirbame visi trys visą naktį, vienas nukloja, du kloja smile.gif
Per pietus miega vienas didelėj lovoj. Kol kas nemigruoja. Kur paguldžiau, ten ir randu. smile.gif
Atsakyti
Mūsų mažiaus migracija nedidelė, nes miega tarp tėvelių doh.gif Tačiau kaldrą sugeba ne tik nuo savęs, bet ir nuo tėvų nukloti bigsmile.gif Taip ir dirbame visi trys visą naktį, vienas nukloja, du kloja smile.gif
Per pietus miega vienas didelėj lovoj. Kol kas nemigruoja. Kur paguldžiau, ten ir randu. smile.gif
Atsakyti