Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

mum pusantru, bet ir maniskis migruoja.tai as ji siltai aprengiu, migdau siltesniam mazesniam kambary, ir uzkloju nesiltai, tai bent kai atsikloja nesusala. o ka daryt kad naktim migruoja? nepririsi gi blush2.gif isaugsim ax.gif
Atsakyti
maniske taip pat vartosi, ypac kol uzmiega, arba jei nakti prasibudina ir tenka vel is naujo imigti, o jei dantukai dygsta ar karsta, tai isvis su tuo vartymusi kazkas baisaus. bet siaip pastebiu, kuo didesne, tuo miegas ramesnis darosi.
Atsakyti
na mano sunelis tai vartaliojas i visas puses ir visada nusikloja kaldra nakti tai as jam uzmaunu siltesne pizama ir kojines, yra iskrite kai miegoji su manim lovoj tai dabar jo lovyte yra salia musu tai po keliolika kartu i nakti apsuku ji ir paguldau i vieta g.gif nes miega isilgai ir skersai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridagr @ 2009 03 02, 13:35)
na mano sunelis tai vartaliojas i visas puses ir visada nusikloja kaldra nakti tai as jam uzmaunu siltesne pizama  ir kojines, yra iskrite kai miegoji su manim lovoj tai dabar jo lovyte yra salia musu tai po keliolika kartu i nakti apsuku ji ir paguldau i vieta  g.gif nes miega isilgai ir skersai smile.gif

thumbup.gif Lyg musu situacija butumet aprasiusi, nieko ir pridurt negaliu. Tik musu mergyte.
Atsakyti
Mums teko medinę lovytę pakeisti į maniežą, nes amžnai naktį persisukdavo ir kojas sukišdavo tarp strypų, nors ir apsaugėles buvome uždėję. Dabar ramu sienos minkštos, sukasi aplink kiek nori,. Kaldrytę irgi amžinai nuspardo, tai migdau su pižama ir užmaunu kojines, kad nesušaltų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amaz: 06 kovo 2009 - 21:33
QUOTE(ingridagr @ 2009 03 02, 22:35)
na mano sunelis tai vartaliojas i visas puses ir visada nusikloja kaldra nakti tai as jam uzmaunu siltesne pizama  ir kojines, yra iskrite kai miegoji su manim lovoj tai dabar jo lovyte yra salia musu tai po keliolika kartu i nakti apsuku ji ir paguldau i vieta  g.gif nes miega isilgai ir skersai smile.gif

Cia apie mus smile.gif Ir iskrites yra, nors pagalvem buvau uzkrovus krasta. Vis tiek kazkaip prasiyre su galva g.gif
Man linksmiausia buna ziuret, kai jis miega tarp musu su vyru. Tada kazkodel dazniausiai atsigula isilgai ir stumia su galva vyra is lovos per miegus lotuliukas.gif
As kazkaip nesijaudinu. Manau, kad isaugs.
Atsakyti
pas mus ir labai vartosi arba kojas uzkele ant kaldrikes.tai aprengiu silciau kas nesusaltu smile.gif ,tik uzkloji ir vel nusispardo doh.gif
Atsakyti
Mano dukriukas irgi per nakti savo lovytej apsisuka n kartu, kai mazesne buvo tai rasdavau kamputyje klupsciom miegancia, veliau - skersa, kojos per groteles islysdavo, o dabar visad "stengiasi" atsigulti priesingai nei paguldziau ir butinai ant kaldros doh.gif
Atsakyti
maniske daznai miega su mumis.viena nakti prabundu,o ji is lovos lipa.sakau kur eini doh.gif kita karta miegu ir per sapnus jauciu,kad kazkas spaudzia mano kojas.galvoju nu,kad spirsiu.....gerai,kad nespyriau prabudus ziuriu mano pana guli ant mano koju jas apsikabinus.
Atsakyti
Mes tai ne tik keliaujam miegodami, bet tik uzkloju, iskarto nusispardo doh.gif Tai miegam silciau apsirenge, kad nesusaltume 4u.gif
Atsakyti
Mano mažiausias net než kiek kartų per naktį pakeičia miegojimo vietą, todėl aš jį stengiuosi apauti kojinaitėm ir uždėti pižamitę. karts nuo karto atsikeliu patikrinti ir užkloti,bet palieku jį tokioje pozoje kokioje randu. Gal jam taip patogiau tiesiog. O miegoti jis mėgsta susirietęs ir atstatęs užpakliuką, klupėdamas, tai tenka kartais nakti net perrengti,būna šlapias.
Atsakyti
Maniškė per naktį apsisuka aplink save ir dar bala žino kaip N kartų, negana to, kaad pastoviai nusiklojus, naktį pabunda ir prašo pienuko. Šita situacija varo į neviltį doh.gif Per 2 metus, dar nebuvo tokios nakties, kad išsimiegočiau.
Atsakyti