Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

QUOTE(Daina @ 2009 01 26, 21:38)
Mes irgi naktimis kartais lovoje sulaukiame svečio  biggrin.gif  bet kultūringas jis, "pasisvečiuoja" ir grįžta atgal pas save  biggrin.gif

Mes kiekvieną naktį sulaukiam "svečio", tik kad jis pas save grįžti nebenori biggrin.gif
Atsakyti
Musu panele irgi is tu "migruojanciu".Miego metu buna apsliauziota visa lova, pamiega vienam gale, randi kur nors kamputyje prisispaudusia, arba per sienele iskisusia kojas, skersai ir t.t.Per miegus sugeba atsisesti, tada vel nugriuti ir toliau sau miegoti.Gerai kad lovyte su sienelem, kitaip ne viena karta iskristu tokia nenuorama.
Atsakyti
Mano dukryte labai sukaliojosi miegodama, labai bijajau ja "perkelti"(apie 3metukus) i nauja lova be atramu, nes ji visuomet miegojo skersai, bet, kaip stebuklas: ji miea naujoje lovyteje puikiai net gi pradejo apsikloti antklode. biggrin.gif
O sunutis miega, kaip kareivelis: kaip paguldysi, taip ir rasi!
Atsakyti
maniskis tai kazkaip pradejo ramiau miegoti, nors buna dar tokiu naktu kai galvyte koju gale atsiranda lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus tai migruoja is savos lovytes i teveliu biggrin.gif na,ir dar nuo vieno soniuko ant kito smile.gif
Atsakyti
Nūsų mažylis irgi miegodamas labai vartosi, iš vienos lovutės galo atsiduria kitame, dažnai nusispardo.Neretai atsiduria ir mano lovoje doh.gif
Atsakyti
Oi, ir kaip tik maniske nemiega lotuliukas.gif Ir vienam gale ir kitam, o idomiausia poza tai sulenktom kojom, lyg klupant. O ir "bums" i lovytes strypus pasitaiko. Nemanau, kad jai per silta, nes tikrai nemegeja uzsikloti...uzkloju plonu adijaliuku, kuri irgi nakti nusispiria. Nors seip migdau su pizamyte ir dar puskojines uzmaunu: taip man ramiau miegoti, nes anksciau budavo keliuosi, keliuosi, klostau, klostau, o jos kojytes vistiek saltos. O dabar nesusala vaikas, o ir man ramiau miegoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutka_mamka: 03 vasario 2009 - 21:50
Mano draugei panasiai buvo, bet visos problemos dingo, kai lovyte pakeite paprasta lova. nzn kaip tai galetu itakoti, gal psichologiskai kazkaip veikia g.gif ...?
Atsakyti
Intensyviai migruoja hihihi.gif paguldau vienam lovytės gale, ji miegodama atsisėda ir griūna į priešingą pusę biggrin.gif visuomet taip, kiek pakalbu, tai panašaus amžiaus vaikiukai dažnai taip miega mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai dukryte miegojo savo lovyteje arba ant plataus ciuzinio, tai vartydavosi i visas puses, nuo 2 m. plocio ciuzinio yra nukritusi keleta kartu ant zemes. Bet kai nupirkome jai normalia lova 90 x 200 cm., tai miega visada tvarkingai - galva ant pagalves. Nakti ateina kartais manes pasiimti, kad paguleciau su ja jos lovoje, kol ji uzmiega.
Atsakyti
dabar toks priepuolis - mazoji miega su mumis doh.gif
Tai vat tas miegelis tiek neramus - kad siandiena gavau is kojos i aki hihihi.gif Gerai, kad melynes neistate doh.gif bet akis tai ziauriai skauda unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mano irgi daznaiusiai skersas tarp musu persisuka, galva prie tecio, o kojos prie mamos tongue.gif dabar baisiai blogai miega, pastoviai prabudineja, muistosi, pradejau duoti "Sedalia", tai atrodo, kaip tycia, dar blogiau pradejo miegoti doh.gif tai kaip cia suprasti, vaistai skirtis raminti, o isejo atbulai blink.gif
Atsakyti