Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

Mano mažius miegodamas irgi keliauja doh.gif Nesitikiu,kad išaugs,nes sesė dar ir dabar neišaugus savo migracijų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2008 10 18, 17:11)
Maniske irgi sukinejas i visas puses, tai gale lovytes, tai ant pagalves, o kartais randu zirziancia, nes atsigulus skersai ir per lovytes sienas negali issitiesti  biggrin.gif  Bet dazniausiai tai miega ant pilvo atstaciusi uzpakaliuka  mirksiukas.gif

Ir pas mus lygiai tas pats. Jau nebeįsivaizduoju, kad būna ir kitaip, tik vilties išsimiegoti dar neprarandu rolleyes.gif .
Atsakyti
Karta nakti net neberadau mergytes savo, puoliau jungti sviesa ir tik tada atradau koju gale susirietusia i gumuleli. Juokiaus ilgai...
Atsakyti
QUOTE(alinute.m @ 2009 01 19, 16:22)
Karta nakti net neberadau mergytes savo, puoliau jungti sviesa ir tik tada atradau koju gale susirietusia i gumuleli. Juokiaus ilgai...

ir man taip buvo lotuliukas.gif iskart issigandau o poto juokiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Musiskis ir labai migruoja, galvyte visada buna kitoje puseje, jei ne lovyteje miegotu, tai daznai iskristu.
Atsakyti
Gal pabandykit iškart guldyt į kitą pusę, įdomu kaip tada smile.gif
Draugės mergaitė jau ūgtelėjusi pastoviai blaškydavosi, sapnuodavo košmarus, prabudinėdavo ir visai netyčia, nes įsigijo naujus baldus, jie perstatė jos lovą į kitą vietą - košmarų kaip nebūta. Taip, kad visko būna, kai kurie jautriau reaguoja į visas auras, bangas ir pan wink.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute82 @ 2009 01 19, 20:33)
Musiskis ir labai migruoja, galvyte visada buna kitoje puseje, jei ne lovyteje miegotu, tai daznai iskristu.

kaip ir mano lotuliukas.gif
Atsakyti
na mūsų dvimetukė,tai tikra migrantė doh.gif Kiekvieną naktį ateina pas mane į lovą,atsineša buteliuką,kartais dar pagalvę prigriebia biggrin.gif tvarkingai uždarinėja visur duris,ir perlipusi per mane,krenta į pasienį ir miega biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi naktimis kartais lovoje sulaukiame svečio biggrin.gif bet kultūringas jis, "pasisvečiuoja" ir grįžta atgal pas save biggrin.gif
Atsakyti
Svečiuojasi ir pas mus ax.gif
Atsakyti
Jau 2kartus ryte radau galvyte ten,kur kojos vakare buvo rolleyes.gif Viena karta maciau kaip ji,lyg miegodama g.gif ,atsisedo ir staigiai nuvirto i priesinga puse..
Ir aisku ryte nubudus ateina i mano lova.Uzsikloja mano kaldra,paguli tyliai,kartais numinga truputi.Ir tada jau vercia mane is lovos smile.gif
Atsakyti
mes taip pat po lovyte keliaujam visa nakti,na kartais ramiai ismiega smile.gif
Atsakyti