Maniskis igi lygiai taip pat šiknikę į viršų pastatęs miega Ir nevisada pavyksta ištiest kojytes. Po pietu miego keliukai net raudoni būna - nugulėti. O naktį irgi makaluojasi po lovytę - amžinai nusiklojęs..ir nieko čia nepadarysi..
Mano irgi blaškosi miegodama, tai ant pagalvės miega, žiūrėk jau gale kojų, o dažniausiai beblaškydamasi prabunda, taip karuselė ir sukasi, per naktį kokius 5-8 kartus
QUOTE(kristinalm @ 2008 10 18, 15:14)
Mano irgi blaškosi miegodama, tai ant pagalvės miega, žiūrėk jau gale kojų, o dažniausiai beblaškydamasi prabunda, taip karuselė ir sukasi, per naktį kokius 5-8 kartus
Maniske irgi sukinejas i visas puses, tai gale lovytes, tai ant pagalves, o kartais randu zirziancia, nes atsigulus skersai ir per lovytes sienas negali issitiesti Bet dazniausiai tai miega ant pilvo atstaciusi uzpakaliuka
QUOTE(medika @ 2008 01 06, 00:12)
Turim bėdą. Vaikas miegodamas lovytėje migruoja, tai yra vartosi, sėdasi keičia galvos pusę ir pan. Užkloti neįmanoma, todėl amžinai bijau, kad jis sušals naktį. Pats miegas savaime yra ramus - jis nepabunda. Jei miegotų paprastoje lovoje, ne vaikiškoje su grotomis, iškristų. Ar jums taip yra?
Pas mus tas pats Malasi, duodasi, sukiojasi, lipa.
O didziausia beda kaldros uzklojimas. Siaip ne taip uzmigdai, bet tik uzkloji iskart prabunda, kad nusispardyti kladryte. Atrodo gal karsta, bet prabunda susales.
QUOTE(Lauruciuk @ 2008 10 18, 16:11)
Maniske irgi sukinejas i visas puses, tai gale lovytes, tai ant pagalves, o kartais randu zirziancia, nes atsigulus skersai ir per lovytes sienas negali issitiesti Bet dazniausiai tai miega ant pilvo atstaciusi uzpakaliuka
Tai tikriausiai dėl to maniškė nenori miegoti lovytėj Dažniausiai miegam kartu, kartais gulasi į lovytę, tai kai pas mane miega tai sukasi ratuku, kartais galva būna ten kur turėtų būti kojos, o vieną naktį iškrito iš lovos
Musiskis irgi keliauninkas Paguldai vienoj vietoj randi visai kitur
ir dar migruodamas istirnga kartais, taip isisuka i kaldriuke, kad paskui net gelbeti reikia
ir dar migruodamas istirnga kartais, taip isisuka i kaldriuke, kad paskui net gelbeti reikia
QUOTE(Kleckutė @ 2008 10 22, 15:08)
Musiskis irgi keliauninkas Paguldai vienoj vietoj randi visai kitur
Maniškis toks pats. Jau mažiukas (gal 1,5 mėn) sugebėjo aplink savo ašį apsisukt. Ir dabar nors jau 15 mėn, ir toliau migruojam. Aš jau manaiu, kad mum kas negerai, kad taip raitosi. Bet matau kad ši problema daugeliui naktį neleidžia ramiai išmiegot. Aš taip pat naktį keliuos apklot, pasukt, apverst, gelbėt iš grotų įstrigusių kojyčių (nors yra apsaugėlės). Tikiuosi kada nors tai praeis, ir galėsiu ramiai miegoti naktį.
Musu mazasis klajoja naktim miegodamas todel lovyte tebera pristumta prie musu lovos, nes randu ir savo lovos koju gale ir kita karta galva nusvirusia su rankom zemyn o kojos belikusios ant lovos mastau kaip bus kai tures vienas viengulej lovoj miegot,turbut batuta reiks pripusti kad nesusizeistu
va jei.. ir pas mus tas pats.. as cia galvojau kad tik maniske tokia... keliautoja. nors tu surisk ja nakciai:))
Ir mums tokia problemele Nakti keliuosi iki 10 kartu ,jau norejau pas gyne vest galvojau gal koks superaktyvus jeigu taip neramiai miega,bet ziuriu cia tokiu daug(nors tai guodzia) .tai stiprybes mamytes,gal isaugs is to amziaus
Musu pana jau 2,7 m. tai per nakti pora kartu migruoja is savo lovytes i musu ( musu su jos lovyte yra pristumtos) as ja paguldau atgal o i vel po kazkiek laiko man po sonu atsiduria bet buna dienu kai ismiega savo lovytei.