Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

Malasi, kaip mazas malunelis. Kita karta atsikelusi uzkloti toj vietoj, kur galvyte turetu buti-uzpakaliuka aptinku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2008 07 01, 00:31)
Malasi, kaip mazas malunelis. Kita karta atsikelusi uzkloti toj vietoj, kur galvyte turetu buti-uzpakaliuka aptinku.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Maniskis irgi kazkaip ratuku apsisuka, bet , kad sedetu ar stovetu lovytei, tai taip dar nebuvo g.gif
Atsakyti
[ smile.gif vakare uzmiega graziai savo vietoj ,o ryte koju gale
Atsakyti
pas mus tas pats,bet keisciausia,kad pietu miega l ramei ,o nekti tai verciasi,sukasi,spardosi ir t.t. jau ir lova vaikiska nupirkom-galvojom,kad jam vietos mazai,bet niekas nepasikeite
Atsakyti
Musiskis ir pamigruoja,bet pietu labai ramiai miega 4u.gif
Atsakyti
Maniškei 1,5 metų, irgi mėgsta "migruoti". Net baisu darosi, kai pagalvoju, kaip reikės pratinti normalioje lovytėje miegoti. Dabar namie miega vaikiškoje lovelėje, pas močiutę kai nuvažiuojam irgi jai yra lovelė, tai nebijau, kad užmigusi iškris. Norėtume važiuoti į giminės suvažiavimą prie ežero, į nuomuojamus namelius, tai dvejojam vien dėl mažylės, kur jai reikės miegoti. Išeitys dvi - nevažiuoti arba vežtis vaikišką lovytę, nes kitaip nebūčiau rami.
Atsakyti
Na o pas mus ,,migracija'' kita prasme biggrin.gif Pana iki 2 metų ramiai miegodavo savo lovelėj visą naktį, bet va paskutiniu metu kažkas pasidarė, sumastė motriškė kad paryčiais reikia mamai kompaniją palaikyt doh.gif Tai atsikrapšto pas mane po kaldra kokią 4-5 val ryto ir žadinasi, neleidžia man miegot(pešioja(tipo glosto) man plaukus, atiminėja kaldrą, spardosi, kojas kilnojasi ant manųjų doh.gif Na o kai atsibosta krapštinėtis, tai kokią 6 val vėl lūžta, bet jau pas mane lovoj, bet automatiškai lieku dorai nebeišmiegojusi unsure.gif Ir taip jau vargstu kokį gerą mėnesiuką doh.gif Sakau, gal merginai vaikiška lovelė jau per maža, kad ji nori labai vartytis...Planuojam pirkt didesnę vaikišką lovą, tai tikiuos susinormalizuos tas miego ritmas cool.gif
Atsakyti
O aš savo mažajį jau ketvirtą naktį aptinku miegantį ant žemės šalia mano lovos,jo lovytės šianakt radau prie jo kambario durų, tvarkingai atsinešes kaldrą su pagalve. Kažkaip įdomu darosi kodėl jis taip sugalvojo. g.gif
Atsakyti
Ta naktinė migracija doh.gif

Prieš porą naktų prabudau paryčiais - ogi nėra vaiko prie šono. Lovytėje nėra, prie tėčio iš kitos pusės irgi nėra blink.gif Man vos ne panika - kur vaikas????? O vaikas nulipęs nuo lovos miega ant grindų, susisukęs į tėčio chalatą lotuliukas.gif

Kadangi miegame visi kartu, tie naktiniai vaikščiojimai labai trukdo. O savo lovytėje visos nakties niekaip neišmiega.
Atsakyti
Maniškiui dabar 1 m. 8 mėn. ir vis dar migruoja lovoje - sukasi, nusispardo antklodę ( kelis kartus per naktį keliuosi užkloti), iškiša kojytes per savo lovytės grotas ir taip miega doh.gif . Kartą radau miegantį ant v eiduko užsidėjusį pagalvę, tai po to kurį laiką jos net nedaviau, nors kaip matau jam ji nelabai ir reikalinga - tik vakare paguldytas ir paguli ax.gif Todėla apie didesnės lovos pirkimą kol kas net negalvojame - baisu, kad iškris, be to, galėdamas laisvai išlipti iš lovos, net neis miegoti, o duosis po visą butą.
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2008 07 01, 01:31)
Malasi, kaip mazas malunelis. Kita karta atsikelusi uzkloti toj vietoj, kur galvyte turetu buti-uzpakaliuka aptinku.  biggrin.gif

Pas mus irgi taip pat doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(medika @ 2008 01 06, 01:12)
Turim bėdą. Vaikas miegodamas lovytėje migruoja, tai yra vartosi, sėdasi keičia galvos pusę ir pan. Užkloti neįmanoma, todėl amžinai bijau, kad jis sušals naktį. Pats miegas savaime yra ramus - jis nepabunda. Jei miegotų paprastoje lovoje, ne vaikiškoje su grotomis, iškristų. Ar jums taip yra? unsure.gif

Mano beda 100% tokia pati bigsmile.gif . Tai as neistverusi, guldausi salia saves jau koki menesi ir miegam abi. ax.gif Bet kai miegojo lovyteje, tai pastoviai kaldryte risdavau prie groteliu, bet ir is tos stebuklingai islisdavo ir atsidurdavo galva kitam gale + ant kaldros. Vienakart ziema taip susalo, kad net daviau nakti arbata karsta gert ir prirengiau labiau, o po savaites vistiek susirgo doh.gif . Tai kad nesikilnoti 10kart per nakti, nes ir paciai miego truksta, dabar guldausi salia. Vakare kartais bandau duot raminanciu arbateliu is zoleliu, nors ne visada tai veikia, bet kartais ismiegam ramiau. Galvoju, kad taip darosi del to gal, kad dantys maniskei labai sparciai dygsta ar ispudziu daug patiria, bet nemanau, kad nuo to galima visiskai "pagyti"... g.gif
Atsakyti