Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

kaip malonu sitiek gero skaityti apie svarstykles, nes pati esu sio zenklo atstove. ir butu idomu dar izgirst nuomone apie sverstykles moteris, gal kokiu draugiu svarstykliu turit? tai pirmyn, pasakokit. gossip.gif
Atsakyti
Su svarstyklem gyvenu 2 metus. wub.gif Ka galima pasakyti... ramaus budo (kartais net ir per daug to ramumo), labai net labai megsta tvarka... yra geras, nuosirdus ir istikimas draugas. Ir ka ka tai tikrai meluoti nemoka smile.gif
Atsakyti
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

As irgi gyvenu su svarstyklem jau 5 metus ir esu patenkinta, na sako nuo visko priklauso ,kuriais metais gymes, diena ir valanda , t.t,

maniskis saziningas ir kas su juo pabendrauja sako sazinigas patikimas ir labai mylintis seima, dauguma vyru svarstykliu kie pazistu tai tokie zmones labai saziningi thumbup.gif

Atsakyti
nu as labai daug minusu savom svarstyklem galiu prirasyti..isisblaskes..nedemesingas..ir renkasi rubus baisiau uz boba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MarinaM @ 2006 10 05, 15:35)
Su svarstyklem gyvenu 2 metus.  wub.gif  Ka galima pasakyti... ramaus budo (kartais net ir per daug to ramumo), labai net labai megsta tvarka... yra geras, nuosirdus ir istikimas draugas. Ir ka ka tai tikrai meluoti nemoka  smile.gif

jo. apie melavima ir as galiu pasakyti - visai nemoka wink.gif
jau kai tik bando meluoti - visada pagaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaida @ 2006 08 09, 11:07)
Dėl tų svarstymų...
Svarstyklės gali apsispręsti labai staigiai, tiesiog ekspromtu ir pasirinkimas dažniausiai teisingas, atėjęs per nuojautą, taip sakant iš vidaus. Arba pradeda dvejoti, tada neduok Dieve, įsijungia protinis mąstymas, išvedžiojimai, vidiniai prieštaravimai ir t.t.  Rezultate pasirinkimas dažniausiai neteisingas  schmoll.gif
Tad jeigu jūs nesate svarstyklės, o tik su jomis bendraujat ar gyvenat, neduokite joms laiko svarstyti, apsisprendimo, pasirinkimo reikalaukite staiga, tą pačią minutę. O jeigu atsakymo staiga vistik negavote, galite pasakyti, kad nebesvarbu. Po kiek laiko vėl užklupkite netikėtai  biggrin.gif
Čia kaip pirštu į akį thumbup.gif bet jei kokia extrinė situacija, tai sprendimas priimamas žaibiškai, o jai tik yra laiko pagalvoti, tai neduok dieve schmoll.gif aš pati svartsyklės, tai svarstau kartais iki tol, kol pati save užknisu doh.gif ir dėl bumbėjimo tikra tiesa, tiesiog kartais jei nišsubumbi kaip užtėvynę, tai vietos sau nerandi, eini ir ieškai ant ko čia pabambėjus g.gif O, katinas vėl gėlę kramto, varau ant jo bumbėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na ka ir mano brangenybe yra svarstykles. taigi iskarto noriu paklausti klausymo kol nepamirsau. ar jusu vyrai lengva ranka ismeta senus daiktus ir ar megsta tvarkyti ir pertvarkyti kambarius (net iki baldu perstumdymo)???
o siap labai patinka jam valgyti gaminti, be seimos neisivaizduoja savo gyvenimo, bet megzta ir pameluoti, tai gerai kad jau ji pazystu tai atskiriu kur meluoja kur ne... ai dar uzsidega baisiai kaip degtukas. viena minute nuotaika super, kita....
Atsakyti
Viskas teip renatuq.. Deja.. arba nepagalvojus apsisprendi, anksciau perstumdydavau baldus savo kambaryje kas sezoną.. ir dabar kai persistumdžiau daiktus ir senas komodas išmečiau- širdis atsigavusi, esu kaip ant sparnų.. na ir kas kad akį rėžia kampe krūva sukrautų knygų, nes nėr naujų baldų.. ntiesiog viskas kitaip thumbup.gif
Atsakyti
na matai tau lengviau, nes pati perstatineji. o pas mus jau budavo kas pora menesiu perstatymai. pareini o namuose jau "perestrojkes". ir vel iesku kur koks daiktas padetas. kai jau nusibodo iki gyvo kaulo, tai nebelaidau. na ir kolkas klauso. jau turbut nuo vasaru perstatymu nera. bet gal tai todel, kad liepa ir rugpjuti truputi nauju baldu nusipirkom. viskas nauja tai nereikia ir perstatymu.
bet pasakyk Lepune kokia nauda is to perstatymo? kas pasikeicia? gal kaip nors kitaip jauciates? reikia ir man suprasti vyra, gal cia bereikalo ant jo pykstu....
Atsakyti
Na parašysiu ir aš apie savo auksiuką svarstykliuką wub.gif smile.gif

Ryškiausios teigiamos savybės:
- ramaus būdo - iš jo mokausi į viską ramiai reaguoti ir nepanikuoti ax.gif
- labai švelnus ir moka sakyti komplimentus, kokia jam brangi esu ir t.t. wub.gif
- labai šeimyniškas - jam šeima yra pati svarbiausia wub.gif
- nemoka meluoti (gal dėl to, kad pažįstu jį) mirksiukas.gif
- nemėgsta didelių susibūrimų, balių (man tai pliusas, nes pati esu tokia pat) ax.gif
- sąžiningas rolleyes.gif

Neigiamos savybės:
- nemoka daryti staigmenų doh.gif
- tinginiukas (bet ne visuose darbuose, pvz padeda namų ruošoje), šiaip daro viską, bet reikia paraginti doh.gif
- sunkiai priima sprendimus unsure.gif
- pavydus (pavydi net ir dėl smulkmenų) unsure.gif
- nesirūpina savo išvaizda ir apranga - jam kaip yra, taip gerai doh.gif
- gan uždaras (atvirauja, bet rečiau nei norėtųsi) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fruktė: 28 spalio 2006 - 19:20
na va kaip visi skirtingi zmones nors ir svarstykles...
mano vyras kaip tik staigmenas daro nerealiai!!!!
didelis jis romantikas....
del savo isvaizdos pergyvena labiau nei kai kurios moterys!!!!!
labai ja rupinasi....
o del pavydo tai... net nezinau kazkiek yra, bet nestiprus...
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 04 06, 12:51)
Bendra asmenybės charakteristika

Svarstyklės visą savo gyvenimą ieško žmogaus, kuris būtų idealiu sutuoktiniu, tačiau jį suradusios retai būna laimingos. Kodėl? Galbūt Svarstyklės įsimylėjusios pačią meilę? Svarstyklių ženklo žmonės gali būti taip pat nepaaiškinami, kaip ir Veneros paviršius, kurį astrologai sunkiai įžiūri dėl rūko virš jo.

Nu jau aš tai tokia biggrin.gif
Atsakyti