Sveikos mielosios,
Aš mergelė, o mano išrinktasis vyras - svarstyklės. Su juo labai reikia kantrybės turėti.
Dėl meilės ir rūpinimosi šeima - tai ne vyras, o pasaka. Labai rūpinasi šeimos gerove.
Dėl svarstymų - tai tie burbėjimai ir mąstymai tikrai kartais taip nervina, kad ojojoi tokiu atveju aš jį iš karto raminu, nes kai įsiburba, tai atrodo ir nenustos
Dėl tvarkos - tai jį reikia paraginti arba tiesiog priminti, kad jis turi padaryti vieną ar kitą darbą. Biškiuką pritingi.
Aš tai kaip mergelė apie save buvau geresnės nuomonės, bet su laiku po truputį ją keičiu. Juk ir pati nejaunėju
Iš tiesų, tai zodiako ženklas visko apie žmogų nepasako, juk visi žmonės yra skirtingi. Visokių yra. Negalima sakyti, kad vienas kažkuris ženklas yra geras, o kažkuris blogas. Tiesiog gyvenant kartu šeimoje svarbu bendrauti ir mokėti kartais nusileisti, nesvarbu esi teisus ar ne.
QUOTE(zaneta1 @ 2006 04 07, 23:05)
reikia tik kuo dazniau girti, tada svarstykliukas kalnus nuvers kad patvirtintu pasitikejima
Ar ne?
Ar ne?
Tiesiai į dešimtuką, tiesiog tada atsiranda papildomų jėgų ir didelis noras pasirodyti dar geriau
sveikutes. As taip pat gyvenu su svarstykliuku. na ir nieko tik kad tas jo svarstymas bet kokioje situacijoje. As tokia staigi, megstanti eksprontu viska daryti o va jis tai nelabai. siaip seimos gerove labai rupinasi siaip viskas ok
Dėl tų svarstymų...
Svarstyklės gali apsispręsti labai staigiai, tiesiog ekspromtu ir pasirinkimas dažniausiai teisingas, atėjęs per nuojautą, taip sakant iš vidaus. Arba pradeda dvejoti, tada neduok Dieve, įsijungia protinis mąstymas, išvedžiojimai, vidiniai prieštaravimai ir t.t. Rezultate pasirinkimas dažniausiai neteisingas
Tad jeigu jūs nesate svarstyklės, o tik su jomis bendraujat ar gyvenat, neduokite joms laiko svarstyti, apsisprendimo, pasirinkimo reikalaukite staiga, tą pačią minutę. O jeigu atsakymo staiga vistik negavote, galite pasakyti, kad nebesvarbu. Po kiek laiko vėl užklupkite netikėtai
Svarstyklės gali apsispręsti labai staigiai, tiesiog ekspromtu ir pasirinkimas dažniausiai teisingas, atėjęs per nuojautą, taip sakant iš vidaus. Arba pradeda dvejoti, tada neduok Dieve, įsijungia protinis mąstymas, išvedžiojimai, vidiniai prieštaravimai ir t.t. Rezultate pasirinkimas dažniausiai neteisingas
Tad jeigu jūs nesate svarstyklės, o tik su jomis bendraujat ar gyvenat, neduokite joms laiko svarstyti, apsisprendimo, pasirinkimo reikalaukite staiga, tą pačią minutę. O jeigu atsakymo staiga vistik negavote, galite pasakyti, kad nebesvarbu. Po kiek laiko vėl užklupkite netikėtai
o mes vat abudu svarstykliukai as linkus greit apsisprest bet va su vyriskiu tai tenka pakovot masto ir masto bet siaip tai viskas SUPER
Vat ir aš gyvenu su svarstyklium Manasis mažai svarsto, greitai apsisprendžia, labai nemėgsta melo,o ir jį patį esu pagavusi tik kartelį ar du Saikingai romantiškas, tvarkingas, mylintis, šeimos žmogus,bet yra vienas ir labai didelis minusas - pavydas Iš musės padaro dramblį,o tas man labai nepatinka Bet šiaip,bet pavydo viskas tiesiog LIUX
QUOTE(Vaivaida @ 2006 07 28, 15:59)
Tiesiai į dešimtuką, tiesiog tada atsiranda papildomų jėgų ir didelis noras pasirodyti dar geriau
tai cia bet kokiam zmogui tinka, nebutinai svarstyklem.
as pati esu svarstykles, tai siaip nemegstu svarstyti, planuoti ir t.t. viska palieku paskutinei minutei ir kaip tada sauna i galva taip ir padarau.
maniskis irgi svarstykles ir taip pat labai pavydus didziausi konfliktai buna kai jis pradeda isivaizduoti ko nera arba mastyti kas butu jeigu butu
tas mane varo is proto jei taip pradeciau galvoti, tai ir is namu bijociau iseiti, kad kokia masina nenutrenktu ar ka. o daugiau daug maz atitinka tam ka raset, kad atidus seimai, rupinasi gerove ir pan
tas mane varo is proto jei taip pradeciau galvoti, tai ir is namu bijociau iseiti, kad kokia masina nenutrenktu ar ka. o daugiau daug maz atitinka tam ka raset, kad atidus seimai, rupinasi gerove ir pan
QUOTE(natie @ 2006 08 12, 17:56)
o mes vat abudu svarstykliukai as linkus greit apsisprest bet va su vyriskiu tai tenka pakovot masto ir masto bet siaip tai viskas SUPER
Mes irgi abu svarstyklės, ir dar tą pačią dieną gimę , tik metai skiriasi
Gal dėl to mums taip ir gerai kartu: aš svarstanti, ilgai mąstanti, lyginanti, o kitą galiu pasielgti labai spontaniškai, tuo aplinkinius nustebindama O jis racionaliai mąstantis, mane palaikantis ar pristabdantis. Bet jeigu jau kažką nusprendžia - tai taip ir bus. Na nebent aš gražiai paprašysiu persigalvoti
Be to, aš labai mėgstu planuoti, o jo planai ir kitos savaitės nesiekia
Mano draugas taip pat svarstyklės - labai geras ir ramus žmogus, su juo jaučiuosi labai gerai Kadangi pati esu impulsyvesnė tai pasitaiko, kad pati sukeliu kokį konfliktėlį, pati papykstu, pati ir atsiprašau.. o jis tik ramiai viską išklauso ir šiaip jau pyktis su juo sunku, nes jis tik nutyla ir viskas... gerai kad pyktis dažnai netenka
QUOTE(maziausia @ 2006 07 19, 07:39)
Aš mergelė, o mano išrinktasis vyras - svarstyklės.
Dėl svarstymų - tai tie burbėjimai ir mąstymai tikrai kartais taip nervina, kad ojojoi
Dėl tvarkos - tai jį reikia paraginti arba tiesiog priminti, kad jis turi padaryti vieną ar kitą darbą. Biškiuką pritingi.
Dėl svarstymų - tai tie burbėjimai ir mąstymai tikrai kartais taip nervina, kad ojojoi
ir mūsų toks pat variantas
tik burbėt patinka abiems tai dažniausiai "smaginamės" atsisėdę prie teliko ir burbėdami - ne viens ant kito, bet ant veidelių žydrajame ekrane
maniškis tai pritingi ne biškutuką. Žiauriai Nu bet negali gi žmogus turėti viską
Mano vyras taip pat svarstykles. Rupestingas, geras, kruopstus, atsakinkas ir dar daug gero galiu apie ji parasyt.. Bet mane labiausiai nervina jo pastovus bumbejimas, kritikavimas... Ka bedaryciau, visada randa ka pasakyt.. kartais tokiu elgesiu jis isveda mane is kantrybes...
Bet as vistiek myliu ji toki, koks jis yra visom gerom ir blogom savybem
Bet as vistiek myliu ji toki, koks jis yra visom gerom ir blogom savybem