Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

O as tik viena svarstykliuka pazistu ir jis yra mano vyras thumbup.gif . Teisybe myli nezmoniskai ir pirmoje vietoje yra seima ok.gif . Kas del svarstymu tai tiesa notworthy.gif jau svarsto, masto, bet as kantrybes turiu esu zuviukas assa.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sonya @ 2006 03 20, 10:50)
O as tik viena svarstykliuka pazistu ir jis yra mano vyras  thumbup.gif . Teisybe myli nezmoniskai ir pirmoje vietoje yra seima ok.gif . Kas del svarstymu tai tiesa notworthy.gif  jau svarsto, masto, bet as kantrybes turiu esu zuviukas assa.gif .

as irgi zuvyte, bet va mano vyras,tai kartais neturi savo nuomones,ir dar...
Atsakyti
QUOTE(Sonya @ 2006 03 20, 08:50)
O as tik viena svarstykliuka pazistu ir jis yra mano vyras  thumbup.gif . Teisybe myli nezmoniskai ir pirmoje vietoje yra seima ok.gif . Kas del svarstymu tai tiesa notworthy.gif  jau svarsto, masto, bet as kantrybes turiu esu zuviukas assa.gif .

QUOTE(pesimiste @ 2006 03 20, 12:17)
as irgi zuvyte, bet va mano vyras,tai kartais neturi savo nuomones,ir dar...

ale kiek daug zuvu- svarstykliu pasirodo. Matyt tikrai vieni kitus traukia. rolleyes.gif MB irgi svarstykle o as zuvyte tongue.gif
Pilnai su jumis sutinku apie svarstykles drinks_cheers.gif Kartais pasigendu romantikos, mes zuvys juk tokios romantiskos ax.gif , bet siaip kentet galima, reikia tik kuo dazniau girti, tada svarstykliukas kalnus nuvers kad patvirtintu pasitikejima mirksiukas.gif
Ar ne?
Atsakyti
Mano vyras irgi svarstyklės, o aš mergelė.Jis mylintis, mielas,lengvai pasiduoda kitų įtakai tačiau labai trūksta atsakomybes.Mėgsta užsisvajoti ir pamiršti kas svarbu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
nu bajeris mano vyras lygiai toks pat thumbup.gif
Atsakyti
Mano abi geriausios draugės svarstyklės, taigi apie šio ženklo žmones turiu labai gerą nuomonę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonya @ 2006 03 20, 09:50)

na tada su manuoju kazkas netaip doh.gif doh.gif doh.gif negaliu sakyt, kad jam seima nusispjaut, bet pirmoj vietoj tik PINIGAI verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nors vaiku dar neturim, bet del uzsienio jis pasiryzes net mane palikt Lietuvoj viena, o pats kalt pinigus blink.gif
Atsakyti
smile.gif+2005 03 23, 14:59-->
QUOTE(atigruj smile.gif @ 2005 03 23, 14:59)
Atsidariau šitą temą galvojau paskaitysiu apie svarstyklinus vyrus  blush2.gif kadangi pati su tokiu gyvenu  smile.gif ogi ziuriu nera cia tokios temos tai norėčiau Jūsų brangiosios nuomonių ir faktų apie juos  mirksiukas.gif
Kol kas nesakysiu savo pastebėjimų paskui sulyginsiu su kitom nuomonėm ir išaiškės kokio plauko tas maniškis svarstyklius  biggrin.gif

Na perskaiciau tavo zinute, tad pasakysiu savo nuomone apie vyrus svarstykles, pazystu kelis vaikinus bet kad jie butu vienodi tai nepasakyciau g.gif vienas geras, nuosirdus, mandagus, bet mergisius 4u.gif kitas nei mandagus, grubus su merginomis schmoll.gif na o bendra yra tai, kad yra liaudiskai tariant pasikele arba labai save myli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mildunux @ 2006 04 28, 23:21)
Mano abi geriausios draugės svarstyklės, taigi apie šio ženklo žmones turiu labai gerą nuomonę  thumbup.gif

as pati-svarstykles, ir apie zenkla ir sio zenklo zmones irgi esu thumbup.gif nuomones bigsmile.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
As irgi Svarstykles 4u.gif
Atsakyti
as taip pat esu svarstykles, ir ir nieko blogo apie si zenkla negaliu pasakyt... mirksiukas.gif dar ir anyta - svarstykles, sutariam puikiai.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeine: 15 liepos 2006 - 10:51