QUOTE(Sonya @ 2006 03 20, 10:50)
O as tik viena svarstykliuka pazistu ir jis yra mano vyras . Teisybe myli nezmoniskai ir pirmoje vietoje yra seima . Kas del svarstymu tai tiesa jau svarsto, masto, bet as kantrybes turiu esu zuviukas .
as irgi zuvyte, bet va mano vyras,tai kartais neturi savo nuomones,ir dar...
QUOTE(Sonya @ 2006 03 20, 08:50)
O as tik viena svarstykliuka pazistu ir jis yra mano vyras . Teisybe myli nezmoniskai ir pirmoje vietoje yra seima . Kas del svarstymu tai tiesa jau svarsto, masto, bet as kantrybes turiu esu zuviukas .
QUOTE(pesimiste @ 2006 03 20, 12:17)
as irgi zuvyte, bet va mano vyras,tai kartais neturi savo nuomones,ir dar...
ale kiek daug zuvu- svarstykliu pasirodo. Matyt tikrai vieni kitus traukia. MB irgi svarstykle o as zuvyte
Pilnai su jumis sutinku apie svarstykles Kartais pasigendu romantikos, mes zuvys juk tokios romantiskos , bet siaip kentet galima, reikia tik kuo dazniau girti, tada svarstykliukas kalnus nuvers kad patvirtintu pasitikejima
Ar ne?
nu bajeris mano vyras lygiai toks pat
Mano abi geriausios draugės svarstyklės, taigi apie šio ženklo žmones turiu labai gerą nuomonę
QUOTE(Sonya @ 2006 03 20, 09:50)
na tada su manuoju kazkas netaip negaliu sakyt, kad jam seima nusispjaut, bet pirmoj vietoj tik PINIGAI Nors vaiku dar neturim, bet del uzsienio jis pasiryzes net mane palikt Lietuvoj viena, o pats kalt pinigus
+2005 03 23, 14:59-->
Na perskaiciau tavo zinute, tad pasakysiu savo nuomone apie vyrus svarstykles, pazystu kelis vaikinus bet kad jie butu vienodi tai nepasakyciau vienas geras, nuosirdus, mandagus, bet mergisius kitas nei mandagus, grubus su merginomis na o bendra yra tai, kad yra liaudiskai tariant pasikele arba labai save myli
QUOTE(atigruj @ 2005 03 23, 14:59)
Atsidariau šitą temą galvojau paskaitysiu apie svarstyklinus vyrus kadangi pati su tokiu gyvenu ogi ziuriu nera cia tokios temos tai norėčiau Jūsų brangiosios nuomonių ir faktų apie juos
Kol kas nesakysiu savo pastebėjimų paskui sulyginsiu su kitom nuomonėm ir išaiškės kokio plauko tas maniškis svarstyklius
Kol kas nesakysiu savo pastebėjimų paskui sulyginsiu su kitom nuomonėm ir išaiškės kokio plauko tas maniškis svarstyklius
Na perskaiciau tavo zinute, tad pasakysiu savo nuomone apie vyrus svarstykles, pazystu kelis vaikinus bet kad jie butu vienodi tai nepasakyciau vienas geras, nuosirdus, mandagus, bet mergisius kitas nei mandagus, grubus su merginomis na o bendra yra tai, kad yra liaudiskai tariant pasikele arba labai save myli
QUOTE(mildunux @ 2006 04 28, 23:21)
Mano abi geriausios draugės svarstyklės, taigi apie šio ženklo žmones turiu labai gerą nuomonę
as pati-svarstykles, ir apie zenkla ir sio zenklo zmones irgi esu nuomones
As irgi Svarstykles
as taip pat esu svarstykles, ir ir nieko blogo apie si zenkla negaliu pasakyt... dar ir anyta - svarstykles, sutariam puikiai....