Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

Parašysiu ir aš apie savo svarstykliuką, šiaip bendraujantis, gali greit susibendrauti su visai nepažystamais žmonėm, turintis savotišką humoro jausmą,draugų ir kompanijų jam visai nereikia, geriausiais poilsis prie teliko, šiaip šeimos žmogus, namai jam kaip tvirtovė, labai nemėgsta jokių svečių namie, mėgsta tvarką, bet pats tai nelabai tvarkosi, mėgsta kai aplink jį šokinėji, turiu pasirūpinti jo apranga, pats nieko negali nusipirkti, labai neapsisprendžiantis dėl nieko, ilgai mąsto ir klausinėja mano nuomonės, bet galų gale vis vien padaro pagal save, iš mažiausių smulkmenų gali išpūsti didžiausią burbulą ir vaizduoti kad turi begalę problemų, nors tai tik smulkmenos, labai myli vaikus, namie turi aiškiai nustatęs kurie darbai vyriški, kurie moteriški, nemėgsta visokių apsikabinimų meilybių, bet pats kai nori sugeba būti begalo meilus ir suokti kaip labai myli, ir visokiausius komplimentus
Atsakyti
Manasis labai geros sirdies.Myli gyvenima ir aplinkinius.
Zmones ji be galo megsta,su kiekvienu atranda bendra kalba.
Neziurint i tai,kad jis sefas,duoda savo darbuotojams absoliucia laisve.
Man atrodo jis negaletu blogo zodzio kitam pasakyti ar kritikuoti,del to gan daznai buna isnaudojamas.
Man duoda labai daug komplimentu,atrodo lyg buciau jam pati graziausia ir nuostabiausia.
Nori buti mylimas,yra labai sentimentalus.
Myli vaikus,anot jo nera gyvenime prasmes be vaiku.
Nepakencia konfliktu,labai retai isiplieka gincas.
Patinka demesys,del to linkes flirtuoti,uzmezga lengvai pazintis.
Bet linkes veluoti,nemoka planuoti laiko.
Perdetas rupinimasis savo isvaizda,gali valandas prie veidrodzio prabuti.
Labai taupus,taupo kiekviena centa.
Kai reikia apsispresti,per daug laiko praleidzia mastymams.
Atsakyti
Mano vyras taipogi svarstykle,bet labai geras zmogutis.Va jau apsispresti tai jam sunkoka g.gif viena diena sako viena,kita diena jau kita.Truputeli yra melagis,bet jo tas melas ne is blogosios puses.Jis labai paslaugus jau kat ir nakty gali bet kas paprasyti pagalbos jis niekada neatsisakys ir visada pades.Va kas liecia taupuma tai jau nera taupus jis galetu,bat ka nupirkti,kad tik mylimam zmogui butu gerai.
Is dalies pritarciau Vanesos minciai thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,
mano vyras yra gimęs po svarstyklių ženklu. Jis labai geros širdies žmogus, tačiau yra lėtesnis. aš tai visur tik lekiu, o jis ramiai, ramiai. Vienu žodžiu niekur neskuba.
Atsakyti
QUOTE(123456789 @ 2006 02 24, 13:10)
Labukas,
mano vyras yra gimęs po svarstyklių ženklu. Jis labai geros širdies žmogus, tačiau yra lėtesnis. aš tai visur tik lekiu, o jis ramiai, ramiai. Vienu žodžiu niekur neskuba.

vat vat ,as ir lygiai galiu ta pati pasakyt apie saviski,kad as lekiu,o vyras Svarsto ir svarsto,tyliai,ramiai,letai ir neskubedamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa @ 2006 01 18, 02:31)
Manasis labai geros sirdies.Myli gyvenima ir aplinkinius.
Zmones ji be galo megsta,su kiekvienu atranda bendra kalba.
Neziurint i tai,kad jis sefas,duoda savo darbuotojams absoliucia laisve.
Man atrodo jis negaletu blogo zodzio kitam pasakyti ar kritikuoti,del to gan daznai buna isnaudojamas.
Man duoda labai daug komplimentu,atrodo lyg buciau jam pati graziausia ir nuostabiausia.
Nori buti mylimas,yra labai sentimentalus.
Myli vaikus,anot jo nera gyvenime prasmes be vaiku.
Nepakencia konfliktu,labai retai isiplieka gincas.
Patinka demesys,del to linkes flirtuoti,uzmezga lengvai pazintis.
Bet linkes veluoti,nemoka planuoti laiko.
Perdetas rupinimasis savo isvaizda,gali valandas prie veidrodzio prabuti.
Labai taupus,taupo kiekviena centa.
Kai reikia apsispresti,per daug laiko praleidzia mastymams.

kaip taikliai viskas, va tik su taupumu tai visai pro sona, pas mus kaskas o jau vyras visai ne taupus
Atsakyti
Turiu ir aš gyvenimo draugą svarstikliuką. tongue.gif Maniškis ne šeimos žmogus, darboholikas. Namuose ieško ramybės ir poilsio po darbo ir po dabinių pobūvių. Vadovauti turi būtinai, nors apie savo pareigas pamiršta. g.gif
Vaiką myli, bet tik tiek, kad parodytų, kad nepamiršo. Jausmų parodyti nemoka, nei man, nei vaikui. Kritikuoja visus, nors pats kritikos priimti nemoka, jei pakritikuosi, būsi įtrauktas į "durnių" sąrašą. doh.gif
Uždaras be galo ir patekti į jo pasaulį neįmanoma. unsure.gif
Skupus. Gali leisti sau daugiau, bet matyt "neapsisprendžia" ar verta.
Ramus, bet kai supyksta, įsiplieskia staigiai ir impulsyviai. schmoll.gif
Prie veidrodžio tikrai praleidžia ne mažai laiko. Kompanijos jį myli, jis moka pajuokauti, kompanijos žmogus. ax.gif
Būtina jį įvertinti, pagirti. Kartai net susidaro įspūdis, kad jam patinka pataikavimas schmoll.gif
Na va, gal kiek ir per niuriom nuotaikom jį nupiešiau, bet liaupsų jus prirašėt, o aš gal kiek žemiškiau blush2.gif
Atsakyti
Maniskis taip pat yra svarstykles.Gana ramus zmogutis,esame jau beveik 6 metus kartu.Letas,megstantis staigmenas,svelnus.Taip pat megsta paflirtuoti su kitomis panomis,del to pas ji atsiranda draugiu,kurios i ji ziuri ne kaip i drauga.Todel kartais man kyla pavydas.Visada ziuri i ateiti,kuria ivairiausius planus,kurie galbut nevisada yra realus.Taip pat ziauriai uzsispyres.Kas liecia tvarkinguma,tai nepasakyciau,kad labai megsta tvarka,nors kartais ir uzplaukia svaros bangele.Tada padeda man buityje smile.gif Prastas melagis,nes is karto suprantu kada jis meluoja,bet tam kad pilnai isitikinciau,visada issiaiskinu kas ir kaip.Na,gal but ir daugiau yra tu savybiu,bet nelabai moku jas isreiksti.
Atsakyti
tai kas,brangiosios turit vyrus svarstykles? idomu kaip jums sekiojasi,nes maniskis tai,kartais elgiasi kaip tipiskos svarstykles....
Atsakyti
mano yras svarstykles,mama svarstykles ir sunus svarstykles, ir visi turi bendra bruoza,tiesiog iki pamisimo myli mane wub.gif Vyru svarstyklem nesiskundziu,nuostabiausias zmoguspasaulyje,svelniausias,demesingiausias,geriausias,nors tos svarstykliskos gysleles yra,labai ilgai svarsto parduotuvese,ir labai letai viska daro nes apmasto,svarsto ilgai 4u.gif
Atsakyti
o [COLOR=red Juodaplauke tavo vyras visada turi tvirta savo nuomone?
Atsakyti
QUOTE(Juodaplauke @ 2006 03 18, 15:32)
mano yras svarstykles,mama svarstykles ir sunus svarstykles, ir visi turi bendra bruoza,tiesiog iki pamisimo myli mane wub.gif Vyru svarstyklem nesiskundziu,nuostabiausias zmoguspasaulyje,svelniausias,demesingiausias,geriausias,nors tos svarstykliskos gysleles yra,labai ilgai svarsto parduotuvese,ir labai letai viska daro nes apmasto,svarsto ilgai  4u.gif

drinks_cheers.gif Mano mama buvo svarstyklės ir vyras svarstyklės.Pritariu juodaplaukei,kad myli nežmoniškai ir yra patys,patys.... thumbup.gif ,kad ir pasvarsto irnesakyk.gif
Atsakyti