Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(dute1 @ 2005 11 23, 21:25)
Aš pati svarstyklės ax.gif Ir man vaikščioti po parduotuves yra kažkas baisaus blush2.gif Aš įeinu ir staigiai ko man reikai ir lauk blush2.gif Beje melagysčių tikrai nekenčiu ir nei vieno svarstykliuko nepažįstu kuris meluotų blink.gif Ir dirbti netingiu, na gal namie kartais patingiu blush2.gif , bet darbe tai visada viską padaru laiku tongue.gif

O as, svarstykle, megstu vaikscioti po parduotuves, kai turiu pakankamai pinigu.Kai ju nera, neinu.Nekenciu vaiksciojimu po parduotuves "tik pasiziureti, kas ten gero..." schmoll.gif
Retai meluoju.Kartais tikrai tiiiingiu ax.gif .
Jo, egoiste.Kalte sunkiai pripazistu blush2.gif .Romantike.Uzdara.
Daznai pas mane viskas buna tik arba juoda, arba balta verysad.gif .
Atsakyti
kristulia mes kartu jau 6 metai.buna visko. galiu pasakyt, kad pirmi metai buvo fantastiski. man idealiausi santykiai buvo su veziu.
Atsakyti
QUOTE(padruske @ 2005 11 25, 13:40)
kristulia mes kartu jau 6 metai.buna visko. galiu pasakyt, kad pirmi metai buvo fantastiski. man idealiausi santykiai buvo su veziu.

Tada gerai smile.gif Vadinasi dar ne viskas prarasta biggrin.gif
Aš jam turėčiau būti idealiausia thumbup.gif
Tegul tik pabando jis man parieštaraut bigsmile.gif Džiaugiasi tegul kiekviena minute ir akimirka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as ir esu svarstykles ir savo gyvenima piesiu tik dviem spalvom juoda arba balta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe girl @ 2005 11 30, 17:31)
as ir esu svarstykles ir savo gyvenima piesiu tik dviem spalvom juoda arba balta ax.gif

O man mano svarstyklinas taip nuolat sako, kad aš viską matau tik juoda arba balta g.gif
Nors jis pats man atrodo tik taip mato. Tai ir nesugeba manęs suprasti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe girl @ 2005 11 30, 17:31)

O man mano svarstyklinas nuolat sako, kad aš viską matau tik juodom arba baltom spalvom. g.gif
Atsakyti
Mano brolis ir as esam svarstykles. Kadangi tema labiau apie vyrus svarstykles tai galiu pasakyt kad jis yra romantikas, didziulis gamtos myletojas, turi kazkoki stebuklinga rysi su vaikais. Domisi teatru, poezija... Turbut del to jam panele susirast tiek daug laiko uzima - matyt visos per daug zemiskos bigsmile.gif
Atsakyti
na jus cia mergytes tauskat pagrinde apie vyrus, bet as truputeli isiterpsiu ir parasysiu apie save svarstyklyte! as svarstau daug daug daug ir iki paskutines minutes! visada sveriu uz ir pries...taciau pasirinktas sprendimas visada buna super! meluoti nera problemu, sugalvoti melagyste nesunku! taciau meluoju retai, tik kai jau labai subine dega!!! mela sugalvoju iskarto, todel visi tiki mano istorijomis. beda viena tik kad paskui daznai pamirstu ka buvau sakius, va tada ir pagauna zuiki uz ausu meluojant! megstu idealia tvarka, darba atlieku be problemu. pirmiausia rupinuosi aplinkiniais ir daznai pamirstu save! myliu akimis! va savo vyra liutuka taip isiziurejau ir suviliojau!
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2005 04 09, 08:57)
čia būdinga svarstyklėms?!?  blink.gif aš apakus - mano draugas kaip tik nesugeba nieko gražaus išspaust, ginasi, kad nemoka sakyt komplimentų ir t.t. O vaikiuką savo tai labai myli, bet šiaip tai iš tinginių kategorijos - reik šeimai pinigus uždirbinėt, tai sukandęs dantis varo  biggrin.gif  biggrin.gif

VA VA IR AS TOKIOS PACIOS NUOMONES,NEKOKS LAKSTINGALA IS MANO BRANGIAUSIO IR DIRBA TIK DELTO KAD LAAABAI REIKIA,VAIKUS MYLI,BET TOL KOL JAM NEMAISO TELIKO ZIURET,SIAIP GERAS ZMOGUS,MYLINTIS ISTIKIMAS,BET JAU TAS SVARSTYMAS DEL KIEKVIENO MENKNIEKIO doh.gif JAU KAIP UZKNISA....
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2005 04 09, 09:57)
čia būdinga svarstyklėms?!?  blink.gif aš apakus - mano draugas kaip tik nesugeba nieko gražaus išspaust, ginasi, kad nemoka sakyt komplimentų ir t.t. O vaikiuką savo tai labai myli, bet šiaip tai iš tinginių kategorijos - reik šeimai pinigus uždirbinėt, tai sukandęs dantis varo  biggrin.gif  biggrin.gif

niu pas man išspaudžia,bet sunkiai doh.gif
QUOTE(Sandrutė @ 2005 04 09, 11:37)
Nu aš ir turiu vyrioką svarstyklį user posted image
Toks sakyčiau per visduriuką jis, vidutiniškai tvarkingas, kai reik tvarkos, kartais ir patinginiaujam....
sakyti nieko nereikia, bet vat turi tokią ydą, labai kartais mėgsta viską išpūsti, na kad ir kokį menkniekį,oi kaip kartais nervina..... user posted image
Ai dar pamiršau pridurti aš ir pati svarstyklė.... user posted image

taip tai pir maniškis panašus ax.gif
tik dar galiu pasakyt,kad kai jau užsiplieskia-tai laikykis žmogau biggrin.gif o dar pasakyčiau,kad gana išlaidus blink.gif baisiai nemėsta trankytis po parduotuves (cia nuo nuotaikos,bet vaikšto),užtat mėgta puoštis rolleyes.gif
nežinau,gal čia aš per bjauri,bet nelabai atitinka jūsų apibūdinimus ax.gif
dar žiauriai pavargsta ar nemėgsta nuo dėmesio (gal ne tiek nuo jo kiek nuo tokių meilingų scenų) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2005 08 12, 21:33)
Mano vyras irgi svarstyklius  smile.gif
Šiaip ramus, paslaugus ir geras, netinginys, kuklus, bet labai užsispyręs. Tikras ožys. Mėgsta vadovauti. Žiauriai viską kritikuoja, turi labai tvirtą savo nuomonę, labai myli vaikus. Pirmoje vietoje šeima ir darbas. Jam draugai vienas iš svarbiausių dalykų. Skuba jiems padėti ir už paslaugą neima jokio atlygio, o kai jam prireikia  draugų pagalbos kartais ir "nusvyla". Taip pat labai rūpi ką pasakys ar pagalvos kiti.  Yra senamadiškų pažiūrų. 

Na, štai toks mano brangiausiasis  4u.gif

va va jau kažkas atitinka g.gif netgi sakyčiau labai g.gif todėl namie tol gerai,kol viskas pagal jį biggrin.gif
QUOTE(padruske @ 2005 09 27, 17:53)
skaiciau skaiciau ir nusprendziau, kad reikia ir man apie saviski paporyt.
turbut surinksiu is visu po biski.
fantazija, tai tikrai laki. pats susimaiso, kur tiesa, o kur fantazija.letoko budo. jeigu skambes telefonas-nepakels. tipo ne man, pati ir pakelk. del drbo dideles bedos nera. eina ir dirba, bet varyt kartais irgi tenka.jeigu patinka viska padarys nuosirdziai. jeigu as pasiskundziu, kad labai pavargau uzuojautos nesulauksiu. tik isgirsiu, jog as visada persidirbu. romantikos jokios, bet irgi kelios malonios staigmenos buvo. taupus nezmoniskai. kartais iki nesveikumo. jeigu nusprende, kad nori kokio brangesnio daikto padarys viska, bet nupirks. dzin, kad pinigu mesai nebeliks. jeigu reikia kokios pagalbos, ar siaip reikia pirmam pradet pokalbi, tai niekada to nepadarys. pvz nueiti i pokalbi del darbo. pasakys, kad nerieme. jeigu suzinau tiesa, tai vistiek ginsis ir neprisipazins.kas liecia draugus, tai nieko panasaus. jam jie nereikalingi. o jeigu reik padet, tai as ji su piktumais turiu isvaryt. labai retai jam uzeina gerumo priepuoliai.sarasas ilgas. tik pasakykit, kaip sugyvenat? pas mane, tai jeigu darau, kaip jis nori namie taika ir ramybe. tik, kad retai tai buna. o pagal horoskopus musu santuoka isviso neimanoma, apie dabo santykius juokinga ir kalbet. as vezys. gal dar veziukiu yra?

čia irgi jau atitinka,tik dėl taupumo,taupus maniškis daiktam ,kurie jo nuožiūra ne tokie reikalingi doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taya @ 2005 12 08, 10:37)
Mano brolis ir as esam svarstykles. Kadangi tema labiau apie vyrus svarstykles tai galiu pasakyt kad jis yra romantikas, didziulis gamtos myletojas, turi kazkoki stebuklinga rysi su vaikais. Domisi teatru, poezija... Turbut del to jam panele susirast tiek daug laiko uzima - matyt visos per daug zemiskos  bigsmile.gif

Maniškis irgi svarstyklinas smile.gif Tik visiškai ne toks, kaip tavo brolis schmoll.gif
Va Rasukas apibūdino tai kaip pirštu į akį bigsmile.gif

QUOTE(Rasukas @ 2005 12 26, 11:30)
VA VA IR AS TOKIOS PACIOS NUOMONES,NEKOKS LAKSTINGALA IS MANO BRANGIAUSIO IR DIRBA TIK DELTO KAD LAAABAI REIKIA,VAIKUS MYLI,BET TOL KOL JAM NEMAISO TELIKO ZIURET,SIAIP  GERAS ZMOGUS,MYLINTIS ISTIKIMAS,BET JAU TAS SVARSTYMAS DEL KIEKVIENO MENKNIEKIO doh.gif  JAU KAIP UZKNISA....

Pridėsiu tik tiek, kad lėtapėdis, niekur jis niekada neskuba ir nesinervina - viskas jam dzin iki tol, kol ką nors pražiopso per nelyg ilgai užsisvarstęs. O jau tada aš nusprogt iš pykčio galiu gun_bandana.gif
Atsakyti