Nesusidurusi dare ne su vienu vyru svarstyklemis,bet moterys svarstykles( tik nesupykit) su kuriomis esu pazistama tai man labai nepatinka Sutariam tai gerai,nes as nelinkusi pyktis,bet pora ju savybiu labai mane erzina. Kokios tos savybes? Egoistiskumas,tingumas,skupumas. Uzknisa,kad vadovaujasi principu "Darbas ne vilkas i miska nepabegs" Baisiai pykst,bet stengiuosi nutyleti,nes zinau,kad zmogus nuo to nepasikeis
Mano vyras irgi svarstyklius
Šiaip ramus, paslaugus ir geras, netinginys, kuklus, bet labai užsispyręs. Tikras ožys. Mėgsta vadovauti. Žiauriai viską kritikuoja, turi labai tvirtą savo nuomonę, labai myli vaikus. Pirmoje vietoje šeima ir darbas. Jam draugai vienas iš svarbiausių dalykų. Skuba jiems padėti ir už paslaugą neima jokio atlygio, o kai jam prireikia draugų pagalbos kartais ir "nusvyla". Taip pat labai rūpi ką pasakys ar pagalvos kiti. Yra senamadiškų pažiūrų.
Na, štai toks mano brangiausiasis
Šiaip ramus, paslaugus ir geras, netinginys, kuklus, bet labai užsispyręs. Tikras ožys. Mėgsta vadovauti. Žiauriai viską kritikuoja, turi labai tvirtą savo nuomonę, labai myli vaikus. Pirmoje vietoje šeima ir darbas. Jam draugai vienas iš svarbiausių dalykų. Skuba jiems padėti ir už paslaugą neima jokio atlygio, o kai jam prireikia draugų pagalbos kartais ir "nusvyla". Taip pat labai rūpi ką pasakys ar pagalvos kiti. Yra senamadiškų pažiūrų.
Na, štai toks mano brangiausiasis
maniskis svarstyklius yra seimos zmogus, labai svelnus ir labai UZDARAS(baisaiusia jo savybe ).aisku jam labai sunku pasirinkti sprendimus ir yra baisingai uzsispyres ir net jei matau kad jis padare prasta sprendima, vistiek padarys savo bet nzn ar del to kad as vandenis (o pagal numerologija tai ypatingai geras derinys ) ar del kazko kito mes sutariam labai gerai ir as ji suprantu is puses zodzio;)
o aš maniau, kad mano svarstyklius uždaras ne dėl ženklo, o dėl savo charakterio , bet paskaičius pasirodo ne manos vienos toks, bet aš manau jam esu atsvara, nes galiu ir už save ir už jį. šiaip neperkandu aš savo vaikino iki galo, kartais tikiesi vieno, o gaunu visai kita. šiaip labai geras, ramus, bet kartais jo elgesys ir nemaloniai nustebina .
tik va turiu sūnų jis gimė kitą dieną (tą patį mėnesi), nei jo tėvelis , tai galėsiu su laiku palyginti kas priklauso nuo ženklo, o kas nuo auklėjimo. tik kad pavyzdžiu nebūtu
tik va turiu sūnų jis gimė kitą dieną (tą patį mėnesi), nei jo tėvelis , tai galėsiu su laiku palyginti kas priklauso nuo ženklo, o kas nuo auklėjimo. tik kad pavyzdžiu nebūtu
bet zinok ne viena svarstykliu pazystu ir tikrai jie palyginti uzdari .tik blogiausia tas kad jie problemu neisipasakoja o kai nori pakalbet tai s... mala o ne tai ka reikia ar ka nori pasakyt
As taip pat svarstykle. Mano tevas irgi. Gaila, taciau taciau tarp musu rysys labai menkas. Bijau, kad metams begant(kartu12, o vede 8 m.) ir su svyru svarstykle bus tas pats.
Mano antroji svartykliu puse turi ir geru ir blogu savybiu- papildo vienos kitas.
-Labai darbstus ir nagingas, bet jei nenores ar zyzimu nevarysi is proto gali menesius nedaryti nebaigtu darbu.
- Labai neromantiskas(net per gimtadieni geles negaunu), bet yra padares keleta dovanu- staigmenu, bet is pradziu rimtai ka nors prisidirba.
-Susipyke galime nekalbeti 2-3sav. Jis niekada neatsiprasys ir nenusileis. Tik pasako:gerai, jei nori-as kaltas.
- daznai meluoja, o tiesa daznai isaiskeja. Pasiteisinimas: negi butu geriau, jei butum zinojus.
- Labai myli vaika(jam nera ne metu), bet be draugu, kompaniju ir alaus gerimo negali ilgai tverti.(nors vaikas ar as sergu).
- Labai didelis pazadukas, nepunktualus. Jam veluoti kelias valandas-norma.
-Linkes skustis ir dejuoti, pvz.darbu, atlyginimu,sveikata, nuovargiu, bet manes niekada apie tai nepasiteirauja.
-Atrodo saltas ir istvermingas, bet kartais supanikuoja.
-Be to labai megiamas aplinkiniu, nes ramaus, letoko budo, padeda kitiems.
Toks mano ,,auksas".
Mano antroji svartykliu puse turi ir geru ir blogu savybiu- papildo vienos kitas.
-Labai darbstus ir nagingas, bet jei nenores ar zyzimu nevarysi is proto gali menesius nedaryti nebaigtu darbu.
- Labai neromantiskas(net per gimtadieni geles negaunu), bet yra padares keleta dovanu- staigmenu, bet is pradziu rimtai ka nors prisidirba.
-Susipyke galime nekalbeti 2-3sav. Jis niekada neatsiprasys ir nenusileis. Tik pasako:gerai, jei nori-as kaltas.
- daznai meluoja, o tiesa daznai isaiskeja. Pasiteisinimas: negi butu geriau, jei butum zinojus.
- Labai myli vaika(jam nera ne metu), bet be draugu, kompaniju ir alaus gerimo negali ilgai tverti.(nors vaikas ar as sergu).
- Labai didelis pazadukas, nepunktualus. Jam veluoti kelias valandas-norma.
-Linkes skustis ir dejuoti, pvz.darbu, atlyginimu,sveikata, nuovargiu, bet manes niekada apie tai nepasiteirauja.
-Atrodo saltas ir istvermingas, bet kartais supanikuoja.
-Be to labai megiamas aplinkiniu, nes ramaus, letoko budo, padeda kitiems.
Toks mano ,,auksas".
QUOTE(Buriuke @ 2005 08 12, 21:33)
Mano Svarstyklinas tikra priešingybė čia aprašytam. Ir tinginys ir t.t. ir t. p. O ar tai dėl zodiako, ar dėl auklėjimo?
Panašu tik kad irgi ramus, nekonfliktiškas, kol nieko nereikia dirbti
skaiciau skaiciau ir nusprendziau, kad reikia ir man apie saviski paporyt.
turbut surinksiu is visu po biski.
fantazija, tai tikrai laki. pats susimaiso, kur tiesa, o kur fantazija.letoko budo. jeigu skambes telefonas-nepakels. tipo ne man, pati ir pakelk. del drbo dideles bedos nera. eina ir dirba, bet varyt kartais irgi tenka.jeigu patinka viska padarys nuosirdziai. jeigu as pasiskundziu, kad labai pavargau uzuojautos nesulauksiu. tik isgirsiu, jog as visada persidirbu. romantikos jokios, bet irgi kelios malonios staigmenos buvo. taupus nezmoniskai. kartais iki nesveikumo. jeigu nusprende, kad nori kokio brangesnio daikto padarys viska, bet nupirks. dzin, kad pinigu mesai nebeliks. jeigu reikia kokios pagalbos, ar siaip reikia pirmam pradet pokalbi, tai niekada to nepadarys. pvz nueiti i pokalbi del darbo. pasakys, kad nerieme. jeigu suzinau tiesa, tai vistiek ginsis ir neprisipazins.kas liecia draugus, tai nieko panasaus. jam jie nereikalingi. o jeigu reik padet, tai as ji su piktumais turiu isvaryt. labai retai jam uzeina gerumo priepuoliai.sarasas ilgas. tik pasakykit, kaip sugyvenat? pas mane, tai jeigu darau, kaip jis nori namie taika ir ramybe. tik, kad retai tai buna. o pagal horoskopus musu santuoka isviso neimanoma, apie dabo santykius juokinga ir kalbet. as vezys. gal dar veziukiu yra?
fantazija, tai tikrai laki. pats susimaiso, kur tiesa, o kur fantazija.letoko budo. jeigu skambes telefonas-nepakels. tipo ne man, pati ir pakelk. del drbo dideles bedos nera. eina ir dirba, bet varyt kartais irgi tenka.jeigu patinka viska padarys nuosirdziai. jeigu as pasiskundziu, kad labai pavargau uzuojautos nesulauksiu. tik isgirsiu, jog as visada persidirbu. romantikos jokios, bet irgi kelios malonios staigmenos buvo. taupus nezmoniskai. kartais iki nesveikumo. jeigu nusprende, kad nori kokio brangesnio daikto padarys viska, bet nupirks. dzin, kad pinigu mesai nebeliks. jeigu reikia kokios pagalbos, ar siaip reikia pirmam pradet pokalbi, tai niekada to nepadarys. pvz nueiti i pokalbi del darbo. pasakys, kad nerieme. jeigu suzinau tiesa, tai vistiek ginsis ir neprisipazins.kas liecia draugus, tai nieko panasaus. jam jie nereikalingi. o jeigu reik padet, tai as ji su piktumais turiu isvaryt. labai retai jam uzeina gerumo priepuoliai.sarasas ilgas. tik pasakykit, kaip sugyvenat? pas mane, tai jeigu darau, kaip jis nori namie taika ir ramybe. tik, kad retai tai buna. o pagal horoskopus musu santuoka isviso neimanoma, apie dabo santykius juokinga ir kalbet. as vezys. gal dar veziukiu yra?
QUOTE(Saldi Uoga @ 2005 04 08, 18:12)
Kaip suzinoti ascendenta?
Ji reikia apskaiciuoti, tai sudetingi matematiniai - astrologiniai skaiciavimai. Reikia zinoti gimimo data (metus, diena) ir laika (labai tikslu), taip pat pasaulio vieta.
Astrologai turi sias programas kompiuteriuose, galima skaiciuoti ir ranka, bet daug paklaidu gali gautis, reikia ismanyti visas formules. Del to ir brangiai plesia astrologai, vien programa kainuoja kruva pinigu, o kur dar visi paaiskinimai.
Galiu paskaiciuoti jei kam reikia. esu astrologijos studente
Uoga
Ji reikia apskaiciuoti, tai sudetingi matematiniai - astrologiniai skaiciavimai. Reikia zinoti gimimo data (metus, diena) ir laika (labai tikslu), taip pat pasaulio vieta.
Astrologai turi sias programas kompiuteriuose, galima skaiciuoti ir ranka, bet daug paklaidu gali gautis, reikia ismanyti visas formules. Del to ir brangiai plesia astrologai, vien programa kainuoja kruva pinigu, o kur dar visi paaiskinimai.
Galiu paskaiciuoti jei kam reikia. esu astrologijos studente
Uoga
Sveiki, esu naujokė šiuose pokalbiuose. Paskaičiau kad galite apskaičiuoti tiksliau zodiako ženklus. Aš ir mano vyras svarsstykliai.
Aciu...
daugeliu atveju ,cia parasyta,kad svarstykles-melagiai,bet as atvirksciai-nekenciu malagysciu! Nors ,budama vaikas-paaugle,negalejau nei dienos nemeluot!!! Bet ,matyt,tiek atsimelavau,kad net nebekyla tokiu minciu
Siaip,labai rimtai ziuriu i draugystes ir nieko ner skaudziau,uz nusivylima draugemis(-ais),tada galiu visa savaite sedet namie,susisukus i kamuoliuka ir zliumbti
Dievinu vaikus!!! Man visi vaikai brangus,nesvarbu kieno(net nemegstamu zmoniu).
Ziauriai rupi mano(ir namiskiu)isvaizda, apranga ir tvarka.
Namai-mano zvirtove,kur izengs tik tikrai geri pazistami,kad nedrumstu ramybes(cia tai as tikrai keista).Nors velgi,budama paaugle,tempdavausi namo visus draugus ir klasiokus is eiles.
Su manim gincytis-beprasmiska ir pripazinti savo kalte-kosmaras!
Sau kazka nusipirku retokai8spinta jau ir taip perkrauta),bet vyrui ir vaikams,tai negailiu isvis pinigeliu.
Bet jei reik sutaupyti,tai galiu diena nakti dirbti,kad surinkciau reikiama suma.Ir netingiu!
O sunkiausia su apsisprendimu-arba iskart,arba ....
Ai,dar koketavimas-bet tik,kada as to noriu-kitaip neidomu.
Va tokia as svarstykle!
Siaip,labai rimtai ziuriu i draugystes ir nieko ner skaudziau,uz nusivylima draugemis(-ais),tada galiu visa savaite sedet namie,susisukus i kamuoliuka ir zliumbti
Dievinu vaikus!!! Man visi vaikai brangus,nesvarbu kieno(net nemegstamu zmoniu).
Ziauriai rupi mano(ir namiskiu)isvaizda, apranga ir tvarka.
Namai-mano zvirtove,kur izengs tik tikrai geri pazistami,kad nedrumstu ramybes(cia tai as tikrai keista).Nors velgi,budama paaugle,tempdavausi namo visus draugus ir klasiokus is eiles.
Su manim gincytis-beprasmiska ir pripazinti savo kalte-kosmaras!
Sau kazka nusipirku retokai8spinta jau ir taip perkrauta),bet vyrui ir vaikams,tai negailiu isvis pinigeliu.
Bet jei reik sutaupyti,tai galiu diena nakti dirbti,kad surinkciau reikiama suma.Ir netingiu!
O sunkiausia su apsisprendimu-arba iskart,arba ....
Ai,dar koketavimas-bet tik,kada as to noriu-kitaip neidomu.
Va tokia as svarstykle!
QUOTE(luga @ 2005 04 30, 21:52)
As taip pat gyvenu su svarstyklem , svarstykles-drakonas
Jis velgi kitoks..... Jam vaikscioti po parduotuves yra kazkas baisaus jam ko greiciau apsiprekinti ir lauk .Beto jis skupus yra tik sau ,man ar dukrytei jam negaila.Jis taip pat nemegsta dideliu susiburimu, promogu.Nera megejas alkoholio,bet uztai daug ruko.O del apsisprendimu ,tai jam uzima nemazai laiko ypac darbo reikaluose.Dar labai jau nervojasi,del menkniekiu .Yra labai kropstus ir darbus atlieka ,padeda buityje ,atnesa beveik kiekviena ryta kava i lova ir t.t Bet neromantikas
Jis velgi kitoks..... Jam vaikscioti po parduotuves yra kazkas baisaus jam ko greiciau apsiprekinti ir lauk .Beto jis skupus yra tik sau ,man ar dukrytei jam negaila.Jis taip pat nemegsta dideliu susiburimu, promogu.Nera megejas alkoholio,bet uztai daug ruko.O del apsisprendimu ,tai jam uzima nemazai laiko ypac darbo reikaluose.Dar labai jau nervojasi,del menkniekiu .Yra labai kropstus ir darbus atlieka ,padeda buityje ,atnesa beveik kiekviena ryta kava i lova ir t.t Bet neromantikas
Aš pati svarstyklės Ir man vaikščioti po parduotuves yra kažkas baisaus Aš įeinu ir staigiai ko man reikai ir lauk Beje melagysčių tikrai nekenčiu ir nei vieno svarstykliuko nepažįstu kuris meluotų Ir dirbti netingiu, na gal namie kartais patingiu , bet darbe tai visada viską padaru laiku
QUOTE(padruske @ 2005 09 27, 16:53)
skaiciau skaiciau ir nusprendziau, kad reikia ir man apie saviski paporyt.
Aha. Aš irgi vėžiukas. Na jau net nežinau ar apskritai yra koks ženklas, kuris man tiktų. Kažkada draugavau su liūtu tai irgi visur rašė, kad nieko tarp mūsų neįmanoma. Na aišku išsiskyrėm, bet po beveik 7 metų draugystės.
O dabar vėl perskaičiau ir net baisu pasidarė, kad ir su svarstyklėm nieko gera. Kol kas kartu beveik metai ir atrodo tarpusavio santykiai visai neblogai. Baisu ja ir pradėt ką nors svajot. bet gal geriau tada kas bloga tuo netikėti? Juk kiti būna pagal zodiako ženklus irgi nesuderinami, o ima ir visą gyvenimą kartu pragyvena, ir laimingi, ir myli vienas kitą.