Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

Sveikutes mergaites...senokai nesilankiau sioje temykeje....
o kodel? ogi todel kad vis jos nerasdavau smile.gif blush2.gif
Pasiskaiciau visokiu cia jusu pasisakymu ir prielaidu apie svarstikles.
Papasakokyte mergaites atejus pavasariui ka planuojate nuveikti, pakeisti ir zinoma ka planuojate atostogoms.. Bus idomu pasiskaityti thumbup.gif
Tikiuosi dabar nepasiklisiu tarp temykiu ...buckiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulia @ 2005 11 24, 14:56)
Aha. Aš irgi vėžiukas. Na jau net nežinau ar apskritai yra koks ženklas, kuris man tiktų. Kažkada draugavau su liūtu tai irgi visur rašė, kad nieko tarp mūsų neįmanoma. Na aišku išsiskyrėm, bet po beveik 7 metų draugystės.
O dabar vėl perskaičiau ir net baisu pasidarė, kad ir su svarstyklėm nieko gera. Kol kas kartu beveik metai ir atrodo tarpusavio santykiai visai neblogai. Baisu ja ir pradėt ką nors svajot. bet gal geriau tada kas bloga tuo netikėti?  smile.gif  Juk kiti būna pagal zodiako ženklus irgi nesuderinami, o ima ir visą gyvenimą kartu pragyvena, ir laimingi, ir myli vienas kitą.

Sveiki,
As veziuke gyvenu su svarstykliuku jau 8 metai. Sutariam puikiai !!! As esu biski ,,sustresne" tai beveik visada as uzvaziuoju,bet as tik ramiai uzvaziuoju,tai jis nesidrasko,tik atsipraso ar pasiteisina...ir nutyla,o as kol neisbambu visko sau po nosim nenutylu... bet visa tai trunka nu 10 min. maximum ir vel viskas ok.
Jis pas mane ramus,demesingas - negaili nei geliu nei dovanu... Myliu ji o jis mane... Ir kuo ilgiau mes kartu tuo dazniau kartojam ir rodom savo meile...
Atsakyti
Svarstyklės yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deila* @ 2013 11 08, 22:25)
Svarstyklės yra  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as irgi taip manau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 11 10, 10:20)
as irgi taip manau  irnesakyk.gif

Nepritariu.. schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
rimti komentarai paskutiniai... jėga arba nepritariu, nu ok - bent paaiškinkit kodėl...
Atsakyti
Mano vyras svarstykles , o as zuvis, tai sutariam tikrai puikiai thumbup.gif smile.gif kaip ir visi buna, kad pasipykstam, bet del kokiu menkniekiu ir susitaikom labai greitai, nes jis labai atlaidus. As tai tokia velniukste, principinga labai esu, tai jis wisada man turi nuolaidziauti biggrin.gif blush2.gif Na bet jis manau nera grynai svarstykles, nes gimtadienis spalio 18, manau, kad jis turi ir skorpiono savybiu smile.gif
Atsakyti
Svarstyklės, po šiuo ženklu žmonės labai viską pasveria prieš ką nors pradėdami daryti, yra labai atsargūs, bet kartu ir savimylos..
Atsakyti
Turiu tik pačią geriausią nuomonę apie svarstykles, maniškis wub.gif Po daug metų pragyventų su vėžiu, su svarstykle tikras rojus thumbup.gif
Atsakyti
http://www.zodiakai....erio-paslaptys/
http://www.zodiakai....iakas-ir-meile/
http://www.zodiakai....te-svarstykles/
Atsakyti
Visada maniau, kad mano bernas, bus jautis. Su jaučiais puikiai sutariu, bet nepatinka man jų prisirišimas prie namų. Na, ir šie vyrai mūsų krašte užimti biggrin.gif Nebent jeigu rasiu kur kitur...bet dabar, pranešė draugės, kad mane įsižiūrėjęs svarstyklių ženklo atstovas. Niekada nesutariau su svarstyklėmis. Visada ginčinuosi ir noriu įrodyti savo tiesą, nes nešneku to, ko nežinau. Neįsivaizduoju, kaip man toliau su juo bendrauti. Nenoriu, kad liktų mūsų bendravimas tik draugiškas...Iš mano pusės biggrin.gif Jis vis kabina, o aš ignorą metu. Tiesiog iš savo moteriškos prigimties biggrin.gif Visada man patikdavo, kaip manęs siekdavo, bet tai darydavo jautukai. O šis, manau tuoj nuleis rankas... Juokinga net pačiai, ir gėda rašyti ir klausti, kaip bendrauti toliau...Norisi kažką pačiai daryti, bet bijau atrodyti kvailai...Gi jeigu norėtų su manim netik draugiškai draugauti, toliau siektų...? Yra vienas didelis minusas, vasarį turėsim išsiskirti, nes reikia kitur atlikti praktiką...Todėl laikas bėga... O jis, žiaurei fainas žmogus. Pas jį, vien geros savybės...Gi vieni kitus matom, kiekvieną dieną, dirbdami fizinį darbą. Ir matau, kad jis tikrai geras žmogus, tik kaip rašiau, nemoku su tokiu žmogumi pasiekti aukštesnį lygį. Trūksta man išminties, ant kitų zodiako ženklų biggrin.gif
Labai būtų smagu, kad atsirastų merginų, kurios gerai pažįsta svarstykles, ir galėtų apšviesti mane, kaip neatstumti ir bandyti kažką lipdyti smile.gif
Atsakyti
o koks Jūsų zodiako ženklas?
Atsakyti