Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(padruske @ 2005 09 27, 17:53)
skaiciau skaiciau ir nusprendziau, kad reikia ir man apie saviski paporyt.
turbut surinksiu is visu po biski.
fantazija, tai tikrai laki. pats susimaiso, kur tiesa, o kur fantazija.letoko budo. jeigu skambes telefonas-nepakels. tipo ne man, pati ir pakelk. del drbo dideles bedos nera. eina ir dirba, bet varyt kartais irgi tenka.jeigu patinka viska padarys nuosirdziai. jeigu as pasiskundziu, kad labai pavargau uzuojautos nesulauksiu. tik isgirsiu, jog as visada persidirbu. romantikos jokios, bet irgi kelios malonios staigmenos buvo. taupus nezmoniskai. kartais iki nesveikumo. jeigu nusprende, kad nori kokio brangesnio daikto padarys viska, bet nupirks. dzin, kad pinigu mesai nebeliks. jeigu reikia kokios pagalbos, ar siaip reikia pirmam pradet pokalbi, tai niekada to nepadarys. pvz nueiti i pokalbi del darbo. pasakys, kad nerieme. jeigu suzinau tiesa, tai vistiek ginsis ir neprisipazins.kas liecia draugus, tai nieko panasaus. jam jie nereikalingi. o jeigu reik padet, tai as ji su piktumais turiu isvaryt. labai retai jam uzeina gerumo priepuoliai.sarasas ilgas. tik pasakykit, kaip sugyvenat? pas mane, tai jeigu darau, kaip jis nori namie taika ir ramybe. tik, kad retai tai buna. o pagal horoskopus musu santuoka isviso neimanoma, apie dabo santykius juokinga ir kalbet. as vezys. gal dar veziukiu yra?

mano svarstyklius viens prie vieno:)
sunku, oi sunku su jais- nors kazkaip gyvenam ne vienerius metus
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2010 04 24, 11:42)
na, as esu svarstykle.
labai analizuoju savo elgesi ir jausmus, todel galiu apibendrint:
nemoku slepti emociju ir nuotaiku - jei liudna - verkiu, jei linksma - juokiuos; ta is veido visad pamatyt galima.
labai svyruoja nuotaikos - paverkiu, po 10 min kvatojuos nuosirdziai.
buna, kad neapsiprendziu ka pasirinkt - tai taip tai anaip.
jei noriu pasiekt palankuma - kuri laika galiu prisitaikyt. taciau jei manes negerbia, tai kad ir kaip man reiks kazko - spjausiu ir neziuresiu i zmogu net...
jei man zmogus nepatinka - niekaip negalesiu apsimest ir bendrauti ,,is pareigos".
greit pamirstu kad pykstu smile.gif tiesiog pamirstu, jei pasakiau ,,supykau ir nebekalbesiu"...
tai tiek apie svarstykles - konkreciau apie mane

Tip top aš. Aš ir svarstyklės-spalio 13 diena.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Reikia pagalbos blush2.gif Gal kas turite 2011 spalio 15 d svarstykliu horoskopa ir galetu parasyti i az?gime dukryte ir i kudikio dienorasti reikia tos dienos horoskopo, bet internete nieko nerandam..Pagelbekit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana G. @ 2011 11 09, 23:26)
Sveikos mamytes 4u.gif
Reikia pagalbos blush2.gif  Gal kas turite 2011 spalio 15 d svarstykliu horoskopa ir galetu parasyti i az?gime dukryte ir i kudikio dienorasti reikia tos dienos horoskopo, bet internete nieko nerandam..Pagelbekit wub.gif

http://www.lrytas.lt...avaitgaliui.htm

Galit nueiti i biblioteka ir pasklaidyti tos dienos laikrascius/zurnalus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 10, 00:54)
http://www.lrytas.lt...avaitgaliui.htm

Galit nueiti i biblioteka ir pasklaidyti tos dienos laikrascius/zurnalus. smile.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
mano tai kažkoks netipiškas.. fantazijos ne fontanai; taupus žiauriai, bet jei mėsos šaldytuve trūksta, tai netvarka - eis ir pirks už paskutinius; pakankamai užsispyręs. Labai taikingas - gera atmosfera šeimoje jam svarbiausia, kas sunkiai dera su jo principingumu, bet kartais išsimiega, tai į kitos dienos vakarą atsipeikėja. Sunkiai užuominas, vargšelis, supranta.. va, nėštumo proga tai gėlių tik penktam mėnesy gavau (po daugybės akivaizdžių užuominų). Subtilių net nesitikiu, kad supras. Gana pesimistiškas, bet labai šeimyniškas.
Atsakyti
QUOTE(Diana G. @ 2011 11 09, 22:26)
Sveikos mamytes 4u.gif
Reikia pagalbos blush2.gif  Gal kas turite 2011 spalio 15 d svarstykliu horoskopa ir galetu parasyti i az?gime dukryte ir i kudikio dienorasti reikia tos dienos horoskopo, bet internete nieko nerandam..Pagelbekit wub.gif

Ta prasme butent tos dienos? Tipo svarstyklems tos dienos horoskopo?
Atsakyti
as-svarstykle, ir tai mane pjauna:D
1. negaliu apsispresti . niekados. visada ,,svyruoju,, , nezinau, kas geriau, graziau, ir tt. tai zudo, ypac svarbiuose gyvenimo ivykiuose. atrodo, jau apsisprendziu, bet po minutes, vel keiciu nuomone.
2. esu tvarkinga ir megstu svara, labai gerai ,,jauciu,, kas yra grazu, ir estetiska, o kas-ne.
3. jei daiktas patinka, galiu jam isleisti nors ir paskutinius pinigus, nes man jo reikia, ir taskas.
4. romantikos nerasta, isties.
5. taciau megstu padeti zmonems, jei manes praso pagalbos, 99 % kad padesiu, jei tik galesiu.
6. nuotaikos svyravimai, kas minute. tai verkiu, tai juokiuosi. kazkoks siaubas. blink.gif
7. labai principinga
8. greit supykstu, bet dar greiciau uzmirstu, kad buvau supykus. lotuliukas.gif
9. Smulkmeniska, gilinuosi i smulkmenas
10. beribe fantazija vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 23 lapkričio 2011 - 21:16
QUOTE(MissR @ 2011 11 23, 22:13)
1. negaliu apsispresti . niekados. visada ,,svyruoju,, , nezinau, kas geriau, graziau, ir tt. tai zudo, ypac svarbiuose gyvenimo ivykiuose. atrodo, jau apsisprendziu, bet po minutes, vel keiciu nuomone.
2. esu tvarkinga ir megstu svara, labai gerai ,,jauciu,, kas yra grazu, ir estetiska, o kas-ne.
3. jei daiktas patinka, galiu jam isleisti nors ir paskutinius pinigus, nes man jo reikia, ir taskas.
5. taciau megstu padeti zmonems, jei manes praso pagalbos, 99 % kad padesiu, jei tik galesiu.
6. nuotaikos svyravimai, kas minute. tai verkiu, tai juokiuosi. kazkoks siaubas.  blink.gif
7. labai principinga
8. greit supykstu, bet dar greiciau uzmirstu, kad buvau supykus.  lotuliukas.gif
10. beribe fantazija  vacation4.gif

1. grynas MB drinks_cheers.gif
2. Na mano svarstyklinas ne visada, kartais mėgsta patingėti dėl švaros doh.gif (bet čia gal dėl to kad vyras) o estetai esam abu "juodi" wub.gif
3. galiu paskyti ir apie save, vandenę, galbūt net labiau aš negu jis, galiu turėti skolų, bet jei PATINKA reiškias reikia ČIA IR DABAR!!! doh.gif
4. na MB daug romantiškesnis negu aš unsure.gif net sakyčiau per daug doh.gif
5. pas mane vandenę 110% doh.gif
6. man tik per pms'ą biggrin.gif o mano svarstyklius labai stabilus blink.gif
7. jis kaip ir aš, abu tokie patys
8. šiaip man atrodo kad jis išvis nepykta g.gif arba nepyksta taip atvirai kaip aš biggrin.gif o šiaip tai jo... labai nuolaidus wub.gif
9. na lyginant su manim, aš esi DAAAAAUG smukmeniškesnė doh.gif ir jį ir dar labiau save pačią užknisu juodai cool.gif
10. na kartais jam su fantazija striuka, reikia mano papildymo tongue.gif

bet šiaip svarstyklės SUPER ženklas wub.gif
turiu ir draugių (geriausių ir draugų) ir MB - svarstykės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 11 23, 22:13)
6. nuotaikos svyravimai, kas minute. tai verkiu, tai juokiuosi. kazkoks siaubas.  blink.gif
7. labai principinga
8. greit supykstu, bet dar greiciau uzmirstu, kad buvau supykus.  lotuliukas.gif
10. beribe fantazija  vacation4.gif

1. tai man tinka,tik ilgai pasvyravusi,galų gale apsisprendžiu biggrin.gif Man 4. 6. 9. netinka g.gif
Atsakyti
Na kiek paskaiciau, tai nera to tipisko svarstykles, gal vienas dakykas sutampa del svarstymo, daugiau visi vyrai skirtingi, tuos pacius bruozus galima pasakyti ir apie kitu zodiako zenklus, isvada, kad tai nelabai ka reiskia.

Mno vyras ir mano vaikas svarstykles, mano dede svarstykles, mano patevis svarstykles, ir as pazystu visiskai nepanasaus charakterio zmones.
Atsakyti
biggrin.gif ech, pažįstų nemažai vyrų svarstyklių. Kaip magnetas mane prie jų ir jie prie manęs. Ir taip nuo paauglystės. MB irgi iš jų cool.gif .

Šiaip kiek pažinojau, visi labai skirtingi, gi vis tiek, skirtingu laiku gimę, skirtingas planetų išsidėstymas, bet bendri bruožai:

Labai jautriai reaguoja į pastabas, kurios susijusios su jų namiškiais smile.gif, ypač mama.
Iš viso, kažkiek idealizuoja ją ir labai klauso. Keli iš jų buvo geri berniukai, šiek tiek užspausti, bet vienas bigsmile.gif - nu jau jausmų proveržis. biggrin.gif
Atsakyti