Turiu geriausia drauge- Svarstykles ir mano vaikinas Svarstykles. Juokingiausia, kad jie tikrai visa gyvenima svarsto Drauge tai neapsisprendzia parduotuvej net kurios spalvos palaidine pirkti, galiausiai nusiperka dvi vienodas tik skirtingu spalvu .
Vyrai Svarstykles, aisku, truputi kitokie, bet bendras svarstymo bruozas tai tikrai jiems budingas... O, jau ta nuomoniu kaita!!! Maniskiam jei pasiulai kokia ideja, jis kaip ir nusprendzia, kad gal taip nedarom, o tada po poros dienu pats ta pati pasiulo ir tada jau galim daryt . Budavo kai susiruosiam kur pavalgyt nuvaziuot i restorana, jis bevairuodamas sugalvoja, kad gal jau nebevaziuojam, gal mieliau su manim pavakarieniautu namuose . Ir idomiausia, kad Svarstyklems tai taip naturaliai gaunasi, net neitiketina. Gerai, kad drauge Svarstykles, tai ji mane paprotindavo, kad tas svarstymas ne isidirbinejimas, o tiesiog sio zenklo bruozas .
QUOTE(ateresa @ 2010 03 05, 11:51)
Del melo, tai bent jau mano pazistami tikrai nemoka meluoti.
Mano vyras, kaip ir as svarstykles, skiria mus tik viena gimimo diena, na aisku ir metai visai kitokie. Maniskis tikrai nekritikas ir neskyciau, kad labai neapsisprendziantis, as labiau neapsisprendziu nei jis jei ka planuoju nusipirkti.
Mes turime 2 vaikus ir galiu paliudyti, kad vyrai svarstykles tikrai myli vaikus begalo ir beproto, nors ir yra jiems reiklus. O vaikai tai juos tiesiog dievina.
Mano vyras, kaip ir as svarstykles, skiria mus tik viena gimimo diena, na aisku ir metai visai kitokie. Maniskis tikrai nekritikas ir neskyciau, kad labai neapsisprendziantis, as labiau neapsisprendziu nei jis jei ka planuoju nusipirkti.
Mes turime 2 vaikus ir galiu paliudyti, kad vyrai svarstykles tikrai myli vaikus begalo ir beproto, nors ir yra jiems reiklus. O vaikai tai juos tiesiog dievina.
Oij, dar ir kaip moka meluot O ir dėl vaikų viskas priešingai, nei čia parašyta
To netaikau moterims svarstyklėms, jos puikios mamos, mylinčios vaikus ir t.t. Bet matyt , žmogus žmogui nelygu
QUOTE(Lorette @ 2010 05 07, 22:42)
Oij, dar ir kaip moka meluot O ir dėl vaikų viskas priešingai, nei čia parašyta
To netaikau moterims svarstyklėms, jos puikios mamos, mylinčios vaikus ir t.t. Bet matyt , žmogus žmogui nelygu
Maniskis irgi pagal zodiaka svarstykles negaliu pasakyti kad nemyli vaiku bet ir nera pats geriausias ju draugas
Pati esu svarstyklės,tai kai paskaičiau šita tema tai atrodo nu *****,juk aoie mane daug ka prirašėt Tikra tiesa,čia neišsidirbinėjimas,bet tai gaunasi natūraliai.Ka jau ten kalbėt apie koki rimtesni sprendima jai net šokolada perkant svarsatau balta ar juoda jei juoda tai su riešutais ar be nu va ant tiek svarstymas
QUOTE(Arnytė @ 2010 05 12, 14:15)
Pati esu svarstyklės,tai kai paskaičiau šita tema tai atrodo nu *****,juk aoie mane daug ka prirašėt Tikra tiesa,čia neišsidirbinėjimas,bet tai gaunasi natūraliai.Ka jau ten kalbėt apie koki rimtesni sprendima jai net šokolada perkant svarsatau balta ar juoda jei juoda tai su riešutais ar be nu va ant tiek svarstymas
As irgi svarstykles.. Man lygiai tas pats, MB visad sakydavo "kiek gali svarstyt" o dabar ziuriu ir pats toks darosi
o kaip del tvarkos?visos svarstykles tokios kad tvarkyti reikia tiesiog priversti kitaip pats niekada neprisiruos?
Turejau vaikina svarstykles. Buvo baisiai neistikimas. Bendraujam iki siol kaip draugai. Tai sako, kad pasikeite. Isaugo, subrendo... Gal
As esu svarstykles. Mane pacia nervina mano svarstymas. Dabar jau darau taip - pries eidama i parduotuve nusprendziu ko reikia, to ir ieskau, nes kitaip tik nuotaika susigadinu. Ir pastebejau, kad apsipirkineti man geriausia vienai, kai niekas nepataria, nes jeigu issikiria nuomones, tada visai sakes
QUOTE(Lorette @ 2010 05 07, 22:42)
Tikriausiai. Esu svarstyklės, turiu vaikų, bet nepasakyčiau, kad labai jau esu gera mama ar apskritai visus vaikus dievinu, gal tik savo
QUOTE(Justinutė @ 2010 06 23, 16:45)
o kaip del tvarkos?visos svarstykles tokios kad tvarkyti reikia tiesiog priversti kitaip pats niekada neprisiruos?
Pas mane arba visiškas chaosas, arba pedantiška tvarka - pagal nuotaikas
geriqausia svarstyklem vadovauti pirmu impulsu:)
ar cia as viena susiduriau, ar cia visiems skorpionams budinga, kad daug kalba,zada bet daznai nieko nepadaro?