Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(zhilius @ 2009 12 15, 21:26)
Kiek is patirties, svartykles - mot. vienos is ziauriausiu kaliu, ( jei nesikeikiant), o vyrai turbut nuomones neturintys lepshiai (nors sito tiksliai pasakyt negaliu).

Nereikejo cia taip apie tas SVARSTYKLES, idomu pati kas per paukstelis esi!! As pazystu nemazai svarstykliu ir nera ten jos jokios kales!!! Kaip taip galima is vis sneketi, juk kiekvienas zmogus individuali asmenybe!!!
Jei tau zmogus nepatiko tai nereikia cia isilieti ant tu svarstykliu
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 15, 21:26)
Kiek is patirties, svartykles - mot. vienos is ziauriausiu kaliu, ( jei nesikeikiant), o vyrai turbut nuomones neturintys lepshiai (nors sito tiksliai pasakyt negaliu).

Turbūt visas išbandėte, kad taip teigiate? laugh.gif ar gal laikote kažkokį pavydo kartėlį šiam ženklui?? hah.gif
Atsakyti
gyvenu su svarstykliu zenko vyru ir pati esu svarstykle, bet jis yra vyras o as moteris,tai ir skiriasi charakteris,norai.o del neistikimybes,nepagautas ne vagis tongue.gif lotuliukas.gif manau neistikimybe kazkada buna vistiek,o ypac vyrams,jiem juk visos ydomios g.gif bet pakolkas nesiskundziu mirksiukas.gif galima sutarti su bet kokiu zenklu tik kartais reikia moket nusileisti ir suprasti ko nori antra puse ax.gif
Atsakyti
Maniškis - svarstyklės, o aš liūtė. Manau, kad idealu turėt tokį tongue.gif MEDINĮ vyrą, nes jis , net jei kokia fifutė kada nors jį sužavės, jis negalės nulėkt paskui kitą sijoną, per ilgai svarstys - tos fifutės pėdos jau bus ataušusios ax.gif
Atsakyti
as net 2metus paauglysteje pradraugavau su svarstyklium wub.gif
galiu paliudyti, kad tai tikrai ramus ir mokantis myleti zmogus..tik su savo svarstymais, amzinu nekonkretumu galedavo isvaryti isproto, dazniausiai erzindavo tai, kad sugebedavo rasti svarbesniu dalyku nei as schmoll.gif
labai sentimentalus zmogus, viska prisimena beveik iki smulkmenu ir tai mums db po nepilnu 6m. labai trukdo graziai bendrauti, nes as turiu mylimaji su kuriuo esu jau 5metus ir planuoju vestuves si rudeni, o jis vis ilenda man i sirdi ir pradeda krapstyti slapciausias kerteles, tai man tenka ji atstumti, nes tik graziais prisiminimais santykiu neatnaujins blush2.gif ax.gif esame kolegos, dirbame toje pacioje srityje del to tenka bendrauti ir susidurti, tai pakamuoja jis mane savo budu doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
svarstykliu vyrai tik is salies atrodo ramus zmones,jie labai moka apsimetineti gerais ypac pries kitus.
Atsakyti
QUOTE(Lurdes @ 2005 03 24, 07:42)
imesiu deguto šaukštą į jūsų medaus statinę -pažinojau vyrą -svarstyklę  biggrin.gif ,kuris buvo TOOOKs melagis....Muilindavo mergom smegenis išsijuosęs.Nors aišku pradiniai norai visada būdavo geri,labai draugiškas,šnekus,visada pasišaudavo padėti,rodos,paprašysi mėnulio-ir nukabins  wink.gif ,bet matyt dėl to kartais pats nebeatskirdavo-kas įmanoma ir kas ne,taigi tekdavo sukt uodegą.
vat.Tik neužsipulkite manęs-jūsų svarstyklinai gal visai kitokie

Del melo, tai bent jau mano pazistami tikrai nemoka meluoti.

QUOTE(FOXY @ 2005 03 24, 16:26)
mano vyrelis taip pat svarstykles  wub.gif , bet kiek cia skaiciau tai kazko panasaus dar neradau...jau toks neapsisprendziantis doh.gif jau ka benusprestu-vis tiek blogai  cry.gif . Dar pats didziausias kritikas, visur pakis savo nuomone ir daznai ne pacia geriausia.....o siaip tikrai nuosirdus, rupestingas, tik kartais pamirsta save blush2.gif , bet tam as ir esu salia, kad pastebeciau  4u.gif

Mano vyras, kaip ir as svarstykles, skiria mus tik viena gimimo diena, na aisku ir metai visai kitokie. Maniskis tikrai nekritikas ir neskyciau, kad labai neapsisprendziantis, as labiau neapsisprendziu nei jis jei ka planuoju nusipirkti.
QUOTE(Smagi @ 2005 03 29, 08:55)
Na mes dar vaikų neturime, bet maniškis tai laaaabai myli ir nori vaikų. Kaip yra pasakęs "nesuprantu kam ir gyventi jei nenori ir neturi vaikų, juk dėl jų ir gyvenam" biggrin.gif Tai pamenu kaip po tokių jo žodžių jį dar labiau įsimylėjau  ax.gif

Mes turime 2 vaikus ir galiu paliudyti, kad vyrai svarstykles tikrai myli vaikus begalo ir beproto, nors ir yra jiems reiklus. 4u.gif O vaikai tai juos tiesiog dievina. wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Esu bendravus su Svarstyklium. Atrodė ramaus būdo, bet kai apsikeitėm numeriukais tai wau..... Turintis lakią seksualine fantaziją žmogus doh.gif biggrin.gif
Nors šejp če gal ne nuo ženklo priklauso g.gif

Pati esu Svarstyklės. Visiškai nesu rami blush2.gif Panaši nebent tik tuom kad pasvarstau ką rinktis smile.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif istekejau uz svarstykles vyro smile.gif galiu pasakyt kad tai labai israiskus zenklas.mano vyras tiesiog pinigu manjakas,uz juos be seimos nieko svarbiau nera.be proto taupus i parduotuve su juo geriau neit nes tik nuotaika sugadins,gaila pinigu viskam...as noriu vaikiukui nupirkt masinele ar koki zaisla,jis stojas piestum-neeeeereikia vistiek sulus,kam tie zaislai..mielai prisiderins ten kur nereiks ne cento isleist lotuliukas.gif meluot megejas,bet nesugeba to melo iteigt visad prigaunu lotuliukas.gif jei neapskaiciuoja alkoholio,tai nebesuvaldo savo protelio,retai bet grybstels kokiai(paveldejo is tevo lotuliukas.gif )bet tai yra darbstus,prisiziurintis save,seimos atzvilgiu atsakingas,draugiskas megstantis kompanijas,saziningas zmogus smile.gif nu del tvarkos,tikrai namuose jos nesilaiko,del to gauna bart lotuliukas.gif isdrabstys ir paliks...o,gincu atveji dazniausiai apimes ka negirdi lotuliukas.gif
Papildyta:
del meiles vaikams tikra tiesa...beproto myli smile.gif tik sake svetimu neauginciau.
Atsakyti
Prisiskaiciau tiek ivairiausiu nuomoniu....
Ir labai nustebau kai snekejo apie svarstyklius neapsisprendelius..as pati juos panasiai isivaizdavau ir pusesere turiu svarstykliuke,tai irgi blaskosi,pasirenka,paskui kankinasi,renkasi is naujo..na zodziu doh.gif
Taciau vaikinas mano,visiska priesingybe..pati esu saulys,tai tokia kiek vaikiska,man vis patarimo reikia,kad kas paremtu,nukreiptu,sakyciau as esu neapsisprendele blush2.gif ...O jis jeigu ka nors nusprendzia tai mirtina... g.gif Ir visada man pataria,padeda susiorentuoti kai per daug isskrendu biggrin.gif Grieztas begalo doh.gif nors su kitokiu saves ir neisivaizduoju,buciau palaida bala blush2.gif ....Bet mums labai gera kartu,jis savininkiskas,jam reikejo turbut ko nors kas nuo jo ypac emocionaliai priklausytu...o man tokio kuris butu stipresnis ir rimtesnis uz mane ax.gif
Darbstus begalo,aistringas,aktyvus smile.gif Tiesa kas liecia buiti,tai jis is tu vyru kurie mano,kad moterims reikia daryti valgyti ir indus plauti ,kai pats tuo uzsiima tai mano,kad mane malonina blink.gif biggrin.gif taciau linkiu,kad visu vyru ydeles butu tokios... wub.gif

beja,gimes jis spalio 15 g.gif tai mastau gal jau arciau skorpuko,kad toks rimtuolis,nebesiblaskantis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bandelee: 12 kovo 2010 - 04:51
na, as esu svarstykle.
labai analizuoju savo elgesi ir jausmus, todel galiu apibendrint:
nemoku slepti emociju ir nuotaiku - jei liudna - verkiu, jei linksma - juokiuos; ta is veido visad pamatyt galima.
labai svyruoja nuotaikos - paverkiu, po 10 min kvatojuos nuosirdziai.
buna, kad neapsiprendziu ka pasirinkt - tai taip tai anaip.
jei noriu pasiekt palankuma - kuri laika galiu prisitaikyt. taciau jei manes negerbia, tai kad ir kaip man reiks kazko - spjausiu ir neziuresiu i zmogu net...
jei man zmogus nepatinka - niekaip negalesiu apsimest ir bendrauti ,,is pareigos".
greit pamirstu kad pykstu smile.gif tiesiog pamirstu, jei pasakiau ,,supykau ir nebekalbesiu"...
tai tiek apie svarstykles - konkreciau apie mane
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 03 04, 13:45)
Valdanti planeta: Venera
Zodiako simbolis: Svarstyklės
Stichija: Oras...

Aš apšalus kaip viskas teisingai aprašyta... bigsmile.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti