Sveikos
As su svarstykliku jau beveik 5m. Iki siol nenustoja manes stebinti. Kas liecia tvarka - sakykim yra dar pirmokas sioj srity, jei paprasau padet, tai aisku padeda, bet tik ypatingai retais atvejais susiproteja pats...indus plauti grieztai atsisako, bet visa kita daryti gali kai nori, gali but meilus ir demesingas, bet vel gi - cia reciau, musu seimoj jis yra protas (dazniausiai), o as ta vadinama ugnele pakankamai uzdaras, kartais net per daug, buna, kad reik skandalo forma priverst issikalbet, kad ir jam, ir man palengvetu. Yra degtukas, jei jau jam ko reik, tai tik cia ir dabar Principingas be galo, bet labai stengiasi tuos principus naudoti geriems tikslams. Meilybiu is jo neisgirsi, bet moka kitaip parodyt (arba as ismokau pamatyt )
Beje, kaip begemotas bijo adatu
Sveikos merginos o kaip svarstyklems su istikiybe ? irgi vis svarsto ?
QUOTE(ugne23 @ 2009 11 27, 00:07)
Sveikos merginos o kaip svarstyklems su istikiybe ? irgi vis svarsto ?
Mniskis kolkas pasisiukslines nebuvo siaip manau tai vienas is istikimiausiu zenklu;]
QUOTE(ruth24 @ 2009 11 12, 11:01)
Sveikos
As su svarstykliku jau beveik 5m. Iki siol nenustoja manes stebinti. Kas liecia tvarka - sakykim yra dar pirmokas sioj srity, jei paprasau padet, tai aisku padeda, bet tik ypatingai retais atvejais susiproteja pats...indus plauti grieztai atsisako, bet visa kita daryti gali kai nori, gali but meilus ir demesingas, bet vel gi - cia reciau, musu seimoj jis yra protas (dazniausiai), o as ta vadinama ugnele pakankamai uzdaras, kartais net per daug, buna, kad reik skandalo forma priverst issikalbet, kad ir jam, ir man palengvetu. Yra degtukas, jei jau jam ko reik, tai tik cia ir dabar Principingas be galo, bet labai stengiasi tuos principus naudoti geriems tikslams. Meilybiu is jo neisgirsi, bet moka kitaip parodyt (arba as ismokau pamatyt )
skaitau ir negaliu patiket
tikra tiesa apie mane! tikra svarstykle
QUOTE(pamirsk @ 2009 11 29, 22:33)
Mniskis kolkas pasisiukslines nebuvo siaip manau tai vienas is istikimiausiu zenklu;]
mano santuokai 20 metų su svarstykliuku, tai nebuvo jokių įtarimų, kad bandytų sukti šonan
Tiesa , kai tekėjau palyginau savo ir B horoskopus. Ten buvo parašyta santuoka tarp svarstyklių ir vėžio neįmanoma Bet jau tai santuokai dvidešimt pirmi metai ir atrodo nei vienas nebuvom sulaužę duotų priesaikų ir dar meilė tebeegzistuoja.
QUOTE(Amiala @ 2009 12 04, 23:23)
Bet jau tai santuokai dvidešimt pirmi metai ir atrodo nei vienas nebuvom sulaužę duotų priesaikų ir dar meilė tebeegzistuoja.
manau kai žmonės vertina vienas kitą, gerbia ir saugo, tai nesvarbu ką sako horoskopai... kad ir man taip būtų
Kiek is patirties, svartykles - mot. vienos is ziauriausiu kaliu, ( jei nesikeikiant), o vyrai turbut nuomones neturintys lepshiai (nors sito tiksliai pasakyt negaliu).
Nu turbo nuomone...
QUOTE(zhilius @ 2009 12 15, 21:26)
Kiek is patirties, svartykles - mot. vienos is ziauriausiu kaliu, ( jei nesikeikiant), o vyrai turbut nuomones neturintys lepshiai (nors sito tiksliai pasakyt negaliu).
visiškai pritariu , ypač pati būdama svarstyklė... jei jau kas prisiprašo.. tai jau tegul laikosi... .. beje, ir mano ex, taip meiliai atsiliepia... matyt ne iš piršto išlaužta nuomonė
"Mniskis kolkas pasisiukslines nebuvo siaip manau tai vienas is istikimiausiu zenklu;]" - pazystu gal 4 svarstyklinus galvokit ir toliau, kad jie jums istikimi nes is tu keturiu visi keturi 100% eina i kaire - ramiai ramiai... o zmonos ir toliau galvoja, kad jie net nepasiziuri i kitus sijonus
QUOTE(zhilius @ 2009 12 15, 21:26)
Bent jau mano pazistama svarstykle(vyr.) tai su labai stipria ir argumentuota(!) nuomone apie daugeli dalyku.Kartais net sunku ja ,,ismusti"