Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

Sveikos 4u.gif
As su svarstykliku jau beveik 5m. Iki siol nenustoja manes stebinti. Kas liecia tvarka - sakykim yra dar pirmokas sioj srity, jei paprasau padet, tai aisku padeda, bet tik ypatingai retais atvejais susiproteja pats...indus plauti grieztai atsisako, bet visa kita daryti gali lotuliukas.gif kai nori, gali but meilus ir demesingas, bet vel gi - cia reciau, musu seimoj jis yra protas (dazniausiai), o as ta vadinama ugnele biggrin.gif pakankamai uzdaras, kartais net per daug, buna, kad reik skandalo forma priverst issikalbet, kad ir jam, ir man palengvetu. Yra degtukas, jei jau jam ko reik, tai tik cia ir dabar doh.gif Principingas be galo, bet labai stengiasi tuos principus naudoti geriems tikslams. Meilybiu is jo neisgirsi, bet moka kitaip parodyt (arba as ismokau pamatyt lotuliukas.gif )
Beje, kaip begemotas bijo adatu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruth24: 12 lapkričio 2009 - 11:02
Sveikos merginos 4u.gif o kaip svarstyklems su istikiybe ? irgi vis svarsto ? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne23: 26 lapkričio 2009 - 23:08
QUOTE(ugne23 @ 2009 11 27, 00:07)
Sveikos merginos  4u.gif  o kaip svarstyklems su istikiybe ? irgi vis svarsto ?  ax.gif  blush2.gif

Mniskis kolkas pasisiukslines nebuvo blush2.gif siaip manau tai vienas is istikimiausiu zenklu;]
Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2009 11 12, 11:01)
Sveikos 4u.gif
As su svarstykliku jau beveik 5m. Iki siol nenustoja manes stebinti. Kas liecia tvarka - sakykim yra dar pirmokas sioj srity, jei paprasau padet, tai aisku padeda, bet tik ypatingai retais atvejais susiproteja pats...indus plauti grieztai atsisako, bet visa kita daryti gali lotuliukas.gif kai nori, gali but meilus ir demesingas, bet vel gi - cia reciau, musu seimoj jis yra protas (dazniausiai), o as ta vadinama ugnele biggrin.gif pakankamai uzdaras, kartais net per daug, buna, kad reik skandalo forma priverst issikalbet, kad ir jam, ir man palengvetu. Yra degtukas, jei jau jam ko reik, tai tik cia ir dabar doh.gif Principingas be galo, bet labai stengiasi tuos principus naudoti geriems tikslams. Meilybiu is jo neisgirsi, bet moka kitaip parodyt (arba as ismokau pamatyt lotuliukas.gif )
Beje, kaip begemotas bijo adatu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

skaitau ir negaliu patiket lotuliukas.gif
tikra tiesa apie mane! tikra svarstykle wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pamirsk @ 2009 11 29, 22:33)
Mniskis kolkas pasisiukslines nebuvo  blush2.gif  siaip manau tai vienas is istikimiausiu zenklu;]

mano santuokai 20 metų su svarstykliuku, tai nebuvo jokių įtarimų, kad bandytų sukti šonan biggrin.gif

Tiesa , kai tekėjau palyginau savo ir B horoskopus. Ten buvo parašyta santuoka tarp svarstyklių ir vėžio neįmanoma bigsmile.gif Bet jau tai santuokai dvidešimt pirmi metai ir atrodo nei vienas nebuvom sulaužę duotų priesaikų ir dar meilė tebeegzistuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiala: 04 gruodžio 2009 - 22:27
QUOTE(Amiala @ 2009 12 04, 23:23)
Bet jau tai santuokai dvidešimt pirmi  metai ir atrodo nei vienas nebuvom sulaužę duotų priesaikų ir  dar meilė tebeegzistuoja.

wub.gif manau kai žmonės vertina vienas kitą, gerbia ir saugo, tai nesvarbu ką sako horoskopai... kad ir man taip būtų wub.gif
Atsakyti
O gal kas galetu pakomentuoti kokie vyrai svarstykles seksualiniame gyvenime blush2.gif ?
Atsakyti
Kiek is patirties, svartykles - mot. vienos is ziauriausiu kaliu, ( jei nesikeikiant), o vyrai turbut nuomones neturintys lepshiai (nors sito tiksliai pasakyt negaliu).
Atsakyti
Nu turbo nuomone... mastau.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 15, 21:26)
Kiek is patirties, svartykles - mot. vienos is ziauriausiu kaliu, ( jei nesikeikiant), o vyrai turbut nuomones neturintys lepshiai (nors sito tiksliai pasakyt negaliu).

visiškai pritariu 4u.gif , ypač pati būdama svarstyklė... jei jau kas prisiprašo.. tai jau tegul laikosi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. beje, ir mano ex, taip meiliai atsiliepia... smile.gif matyt ne iš piršto išlaužta nuomonė g.gif
Atsakyti
"Mniskis kolkas pasisiukslines nebuvo siaip manau tai vienas is istikimiausiu zenklu;]" - lotuliukas.gif pazystu gal 4 svarstyklinus lotuliukas.gif galvokit ir toliau, kad jie jums istikimi biggrin.gif nes is tu keturiu visi keturi 100% eina i kaire - ramiai ramiai... o zmonos ir toliau galvoja, kad jie net nepasiziuri i kitus sijonus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 15, 21:26)

Bent jau mano pazistama svarstykle(vyr.) tai su labai stipria ir argumentuota(!) nuomone apie daugeli dalyku.Kartais net sunku ja ,,ismusti" rolleyes.gif
Atsakyti