Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

Sveiki ir sveikos smile.gif Vakar perskaiciau viska viska apie svarstykles. Mano draugas taip pat svarstykles, o as saulys. Dabar man pasidare zymiai aiskiau, nes niekada nebuvau sutikusi vyro Savarstykliu.
Na taip, kad rupinasi manim ir mano vaikais , tai tikra teisybe. Prakalbinti ji apie tai kas pas ji viduje dedasi- be sansu...Saltas ir nepralauziamas kaip ledas. Priedo- anglas, tai galit isivaizduoti doh.gif ...
Dabar apie ju amzina neapsisprendima. Zodziu nutarem kartu apsigyventi. Tik problema ta, kad as gyvenu Norvegijoje, o jis Velse. Skraidymai vienam pas kita igriso iki gyvo kaulo. Bet..apsispresti, tai apsisprendem, bet ta data, kada turetumem pradeti seimynini gyvenima, tai tempiasi ir tempiasi...Net nezinau ka daryti. Spausti jo per daug nenoriu, bet ir paciai gyventi tarp dangaus ir zemes , na patikekit...
Ka patarsit? smile.gif
Laukiu atsakymu.
Atsakyti
QUOTE(daggry @ 2009 10 14, 20:11)
Sveiki ir sveikos smile.gif Vakar perskaiciau viska viska apie svarstykles. Mano draugas taip pat svarstykles, o as saulys. Dabar man pasidare zymiai aiskiau, nes niekada nebuvau sutikusi vyro Savarstykliu.
Na taip, kad rupinasi manim ir mano vaikais , tai tikra teisybe. Prakalbinti ji apie tai kas pas ji viduje dedasi- be sansu...Saltas ir nepralauziamas kaip ledas. Priedo- anglas, tai galit isivaizduoti  doh.gif ...
Dabar apie ju amzina neapsisprendima. Zodziu nutarem kartu apsigyventi. Tik problema ta, kad as gyvenu Norvegijoje, o jis Velse. Skraidymai vienam pas kita igriso iki gyvo kaulo. Bet..apsispresti, tai apsisprendem, bet ta data, kada turetumem pradeti seimynini gyvenima, tai tempiasi ir tempiasi...Net nezinau ka daryti. Spausti jo per daug nenoriu, bet ir paciai gyventi tarp dangaus ir zemes , na patikekit...
Ka patarsit? smile.gif
Laukiu atsakymu.

Siulyciau paspausti, nes gali dar ilgai neapsisresti. kartais mums svarstyklems reikia spyrio i viena vieta smile.gif
Atsakyti
Aciu, brangioji smile.gif As pabandysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(daggry @ 2009 10 17, 23:22)
Aciu, brangioji smile.gif As pabandysiu wink.gif

Parašykit kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Panasu, kad jau nebebus apie ka rasyti....
Atsakyti
QUOTE(daggry @ 2009 10 18, 19:37)
Panasu, kad jau nebebus apie ka rasyti....

Kodėl, kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(Pauliuss @ 2009 10 07, 09:57)
smile.gif aisku, kad pagamina...tik ilgai ikalbinet reikia  biggrin.gif suprantu - gyvenime yra ir idomesniu uzsiemimu (pvz. pasvajot, paplanuot keliones ir pan.)  lotuliukas.gif

Na ir aš svarstyklės, bet tikrai nevėluoju ir niekada nelaužau duoto žodžio, gal būt dar priklauso ir nuo metų horoskopo...Su maistu tai sunkiau, darau tik kad reikia, bet jeigu vyras dirba ir mes nesusipykę, visada norisi vyrą palepinti, kad gryžęs rastų šiltą ir skanų maistą, na, o jeigu dirbtume abu, tai ir virtuvėje reiktų būti abiems...Na ir tvarkai, tai jeigu jau tvarkau, tai iš pagrindų, nelabai mėgstu tvarkytis paviršutiniškai, prabėgom, bet vistiek nedaleidžiu, kad jau kliudytų praėjimui... lotuliukas.gif Ir didžiausia problema, kad dirbant reikalinga kompanija, jeigu dirbam visi, galiu ir kalnus nuversti, kai reikia vienai, o kiti gulinėja ar kažkuo neesminiu užsiiminėja, man rankos nekyla... Manau svarstyklės žmona gera, tik jai reikia dėmesio, ir jeigu pagamina, tai būtinai pagirk, pagyrimai ją paskatins, nes ji norės vėl būti pagirta...
Atsakyti
QUOTE(titė @ 2009 10 21, 19:57)
Na ir aš svarstyklės, bet tikrai nevėluoju ir niekada nelaužau duoto žodžio, gal būt dar priklauso ir nuo metų horoskopo...Su maistu tai sunkiau, darau tik kad reikia, bet jeigu vyras dirba ir mes nesusipykę, visada norisi vyrą palepinti, kad gryžęs rastų šiltą ir skanų maistą, na, o jeigu dirbtume abu, tai ir virtuvėje reiktų būti abiems...Na ir tvarkai, tai jeigu jau tvarkau, tai iš pagrindų, nelabai mėgstu tvarkytis paviršutiniškai, prabėgom, bet vistiek nedaleidžiu, kad jau kliudytų praėjimui... lotuliukas.gif Ir didžiausia problema, kad dirbant reikalinga kompanija, jeigu dirbam visi, galiu ir kalnus nuversti, kai reikia vienai, o kiti gulinėja ar kažkuo neesminiu užsiiminėja, man rankos nekyla... Manau svarstyklės žmona gera, tik jai reikia dėmesio, ir jeigu pagamina, tai būtinai pagirk, pagyrimai ją paskatins, nes ji norės vėl būti pagirta...

Va dar man labai patinka darbu organizavimas, kuris vyksta sekanciai:
1. Vidury kambario sukraunama skalbiniu kruva su mintimi surusiuot kas prie ko...
2. Uzkaiciamas puodas sriubai..
3. Plaunami indai..
4. Siurbliuojama..
Viskas vyksta tuo paciu metu...tai cia as taip suprantu "tvarkymasis iš pagrindų"? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauliuss @ 2009 10 23, 16:57)
Va dar man labai patinka darbu organizavimas, kuris vyksta sekanciai:
1. Vidury kambario sukraunama skalbiniu kruva su mintimi surusiuot kas prie ko...
2. Uzkaiciamas puodas sriubai..
3. Plaunami indai..
4. Siurbliuojama..
Viskas vyksta tuo paciu metu...tai cia as taip suprantu "tvarkymasis iš pagrindų"? lotuliukas.gif

Na taip, juk reikia viską spėti padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
MB svarstykles... na, ka galiu pasakyt - vyras jis nuostabus. nera jokio susireiksminimo, kad tai moteriski darbai, as to nedarysio ir pan. Siaip jis tvarkingesnis uz mane blush2.gif del manes tai gali dangus griuti, bet jei as tyyyyngiu - nedarysiu biggrin.gif labai vaika myli, auginam dukryte kartu - tiek jis, tiek as vienodai ir sauskelnes keiciam, ir naktimis keliames, ir maitinam ir t.t. Labai uz tai ji vertinu. Siaip kartais erzina tylumas, nemokejimas isreiksti savo jausmu ir perdetas jautrumas. Nera ryztingas, tupcioja vietoj, svarsto, masto, o nieko nedaro doh.gif Tas letumas mane ziauriai erzina, bet ka darysi, juk as myliu ji wub.gif
Atsakyti
As irgi Dažnai būnu neryžtinga, tiesiog bijau suklysti, galvoju, Kad nesugebėsiu, nesinori Priimti neteisingo sprendimo, Todėl mums svarbus aplinkinių palaikymas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As irgi draugavau su vaikinu gimusiu po svarstykles zenklu. Na galiu pasakyt, isties sunku buvo, kartu isbuvome tik du meetus.Labai jau sudetingas zmogus papuole. O svarstydavo ir dvejodavo nuolat, ka apsirengt, ka valgyt, kaip pasielgt... Manau su tokiu zmogum rik daug kantrybes... Nesakau kad jie blogi zmones, seip geri ir rupinasi, bet tas ju svarstymas doh.gif
Tad noriu visom, kurios turi svarstancius draugus, vyrus palinketi kantrybes ir supratingumo mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti