Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(<MILANA> @ 2009 09 04, 15:47)
Veziams ,kiek zinau labai daug demesio reikia skirti ,jos megsta ,gal delto ir jauti isjo minusiuka  mirksiukas.gif  Maniskis viskai netoks kaip tu aprasiai  savaji .Maniskis  demesingas ,romntiskas ,labai dosnus ,bet jei tas dosnumas pasireiskai pasji staiga tai reikia naudotis ta proga ,ir as ja naudojuos  tongue.gif nes gali nuplauksti.Va va cia tai kaskiek panasu ,maniskis ir jei zuri tv ,turi but mirtina tyluma ,o as tokia komentatore esu  blush2.gif  va ir buna biskiuka barniuko  lotuliukas.gif bet per tiek metu pripratau ir zinau kad jo geriau nerusit jei nenori susipykt .
Tai tiesa lengavi bendraujantis ,draugai ji gerbe ,myli nes niekada nepaveda,darpstus ,atsakingas.Kad myli vaikus tai labai ,jis moka sujeis uzsimti ,mes turime suneli jis myli ji begalo ir saugo musu seima kad neisirtu ,nes nenori kad mazylis butu be tevelio .Jam seima jo tvirtove,kaip ir man va tiom mes panasu ,as ozeragis .Labai megsta gamnti valgyti ,ir skanei pavalgyti ir tuom esame panasus  biggrin.gif

Sutinku su viskuom drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Vyras valgi gamina dazniau nei as netgi blush2.gif ir kartais net skaniau blush2.gif
Atsakyti
Esu svarstykliuke ir visai ne flegma kaip cia kazkas rase. Priesingai esu cholerike gun_bandana.gif. Mano tevas ir sunus - svarstykliukai, tai energijos pas juos nors vezimu vezk. clap_1.gif O siaip svartykles yra gana greit isizeidziancios, sunkiai priima kritika. wink.gif Yra labai taiklus posakis apie svartykles: pirkt-nepirkt, pirkt-nepirkt; tiek to pirksiu, jei netiks kam nors parduosiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 09 08, 20:17)
Esu svarstykliuke ir visai ne flegma kaip cia kazkas rase. Priesingai esu cholerike gun_bandana.gif. Mano tevas ir sunus - svarstykliukai, tai energijos pas juos nors vezimu vezk. clap_1.gif O siaip svartykles yra gana greit isizeidziancios, sunkiai priima kritika. wink.gif Yra labai taiklus posakis apie svartykles: pirkt-nepirkt, pirkt-nepirkt; tiek to pirksiu, jei netiks kam nors parduosiu. thumbup.gif

Laba diena smile.gif
Aš taip pat esu svarstyklės smile.gif ir tai kad daug energijos tai tikra teisybė smile.gif ir tikrai pagalvojus greit isižeidžiu ir kritikos nemėgstu taip jau yra biggrin.gif sunkus tas mūsų charakteris smile.gif
Atsakyti
Turiu drauga svarstykles,kuris yra is ties labai veiklus,protingas,malonus zmogus.Sugebantis visiskai pasirupinti savimi.Labai nemegsta buti priklausomas ir kontroliuojamas kitu.Nesileidziantis jaukti jo vidinio pasaulio.Ji sunku pralauzti.Taciau jis is ties moka buti jautrus ir selmiskas flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykliuke: 17 rugsėjo 2009 - 18:30
QUOTE(kristinaeid @ 2009 07 08, 19:17)
na ir as pasisakysiu, gyvenu su svarstyklem,ir po 5 metu buvimo kartu,dar kartais jo nesuprantu  doh.gif  jau lyg ir viska suplanuojam aptariam, o paskutine minute ima ir atvirksciai padaro !! kad tvarkingas,tai taip nieko nesakau ir geras vyras,bet jau toks nekonkretus....jei susitaria po valandos,tai jam gaunasi po 3 val.,jei susitariam buti kartu,tai po kiek laiko jis dinksta ... oi kartais kaip siutina  doh.gif

sveikos. jungiuosi ir as i svarstykliu bureli 4u.gif
nieko nuostabaus, kad nesupranti. as pati saves kartais nesuprantu, jau atrodo po ilgu svarstymu apsisprandziu, o paskutine minute pasielgiu priesingai. o va jeigu pasakiau, kad ateisiu po valandos, tai neveluoju. pati nemegstu kai neatvyksta susitartu laiku, todel ir su kitais taip nesielgiu smile.gif
Papildyta:
ramios svarstykles buna tik tol kol su jomis graziai elgiasi, bet patikekit ir mes galim supykti. kaip viena pazystama sake moku parodyti ragus. nesutinku, kad melages, greiciau paslaptingos tongue.gif
Atsakyti
Bandau namu salygom laikyt viena svarstykliu zenklo atstove biggrin.gif
Pradziai apie prastesnes savybes:
Beveik visada veluoja (kazkokia tragedija su laiko planavimu) - man iki siol paslaptis kaip taip imanoma...kazkada labai pykdavau, moralus skaitydavau... tongue.gif
Kad nuolat sunku apsisprest, tai cia jau niekam nepaslaptis...
Tingi, nemegsta ar nenori gamint valgyt, tvarkyt namu ir pan...is siu namu darbu as pats tik maisto gaminima pripazystu,tvarkaus kai jau nebeimanoma prasibraut per kambari.
Tos savybes, kurios man pasirode teigiamos:
Tokia karinga smile.gif , moka uz save pastovet, betkas nepastumdys. To pasekoje namie del sudniekiu nekvarsina man galvos, neverkia, neaimanuoja (didelis riebus pliusas thumbup.gif )
Kompanijoj draugiska, megsta pasneket, nors labai puikiai ir isklauso.
Siaip prilaiko visa kruva puikiu savybiu...tikra saunuole ir svarbiausia MANO biggrin.gif

P.S. As - saulys
Atsakyti
As beveik niekada neveluoju, nes tiesiog pati blogai jauciuosi, jeigu zinau, kad kazkas manes laukia. Jau geriau ateisiu anksciau ir pati palauksiu.
Va su tuo tvarkymusi ir valgio gaminimu ne taip paprasta, reikia sulaukti ikvepimo, nes rutina, bent jau mane, zudo. O jaigu jau tvarkausi, tai darau viska is pagringu. Negaleciau buti vien namu seimininke, nes visa diena stovint prie puodu galima isproteti doh.gif
Teisingai Pauliuss pastebejai, kad karingos, siaip atrodom ramios, diplomatiskos, bet kai jau isveda is kantrybes tikrai galim pakovoti uz save ir uz kitus.
Atsakyti
Irgi svarstykliuke busiu, bet visi labai stebisi, kad mano kaip tas ir pagrindinis bruozas viska sverti labai jau neryskus unsure.gif Hiperaktyvi esu, tai spredimas "pasidaryt" ir ta pacia sekunde gali bigsmile.gif tik neaisku kiek dar paskui svarstysiu, ar gerai pasirinkau.. lotuliukas.gif
Grozis, meile, harmonija.. bigsmile.gif ko daugiau ir bereikia blush2.gif
Didele optimiste bigsmile.gif su trumpais gilios depresijos intarpais lotuliukas.gif
O jau galvot, mastyt ir filosofuot.. Tik duok tema ir savaitei laiko i prieki veiklos turiu bigsmile.gif Fainos svarstykles, geros svarstykles, tik pastebejau, kad labai sunku save isreikst zodziais, tai daug savyje neissakyto ir palieki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2009 10 02, 07:42)
As beveik niekada neveluoju, nes tiesiog pati blogai jauciuosi, jeigu zinau, kad kazkas manes laukia. Jau geriau ateisiu anksciau ir pati palauksiu.
Va su tuo tvarkymusi ir valgio gaminimu ne taip paprasta, reikia sulaukti ikvepimo, nes rutina, bent jau mane, zudo. O jaigu jau tvarkausi, tai darau viska is pagringu. Negaleciau buti vien namu seimininke, nes visa diena stovint prie puodu galima isproteti doh.gif
Teisingai Pauliuss pastebejai, kad karingos, siaip atrodom ramios, diplomatiskos, bet kai jau isveda is kantrybes tikrai galim pakovoti uz save ir uz kitus.

biggrin.gif Aha zmona laukia ikvepimo, o as is darbo grizes laukiu maisto lotuliukas.gif
Daznai buna, kad pats ir pagaminu grizes, tuomet ateina ikvepimas ir zmonai, bet ne gamint, o valgyt... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauliuss @ 2009 10 05, 13:40)
biggrin.gif Aha zmona laukia ikvepimo, o as is darbo grizes laukiu maisto lotuliukas.gif
Daznai buna, kad pats ir pagaminu grizes, tuomet ateina ikvepimas ir zmonai, bet ne gamint, o valgyt... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na negi kiekada nepagamina? man valgyti irgi labiau patinka negu gaminti blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2009 10 06, 07:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na negi kiekada nepagamina? man valgyti irgi labiau patinka negu gaminti blush2.gif .

smile.gif aisku, kad pagamina...tik ilgai ikalbinet reikia biggrin.gif suprantu - gyvenime yra ir idomesniu uzsiemimu (pvz. pasvajot, paplanuot keliones ir pan.) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauliuss @ 2009 10 07, 10:57)
smile.gif aisku, kad pagamina...tik ilgai ikalbinet reikia  biggrin.gif suprantu - gyvenime yra ir idomesniu uzsiemimu (pvz. pasvajot, paplanuot keliones ir pan.)  lotuliukas.gif

pasiseke jai, kad toki supratinga vyra turi smile.gif
Atsakyti