Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(fatia @ 2009 06 04, 09:15)
Gal svarstyklės ir turi tam tikrų panašumu tačiau daug kas juk priklauso ir nuo aplinkos kurioje užaugome, kokie žmonės mus supo.Galu gale imant ir zodiako ženklus juk yra ir metu horoskopas...  mirksiukas.gif

sutinku, bet visviena yra kazkokie brendi bruozai horoskopu.na taip priklauso ir nuo to kada gimiai, kuria val, ir ttt
Atsakyti
na ir as pasisakysiu, gyvenu su svarstyklem,ir po 5 metu buvimo kartu,dar kartais jo nesuprantu doh.gif jau lyg ir viska suplanuojam aptariam, o paskutine minute ima ir atvirksciai padaro !! kad tvarkingas,tai taip nieko nesakau ir geras vyras,bet jau toks nekonkretus....jei susitaria po valandos,tai jam gaunasi po 3 val.,jei susitariam buti kartu,tai po kiek laiko jis dinksta ... oi kartais kaip siutina doh.gif
Atsakyti
Paskaiciau ir paciai noras atsirado parasyt biggrin.gif
Kiek pazystu svarstykliu, tai visos (visi) jos (jie) flegmos doh.gif ir mane taip erzina tas flegmatiskumas, kad negaliu gun_bandana.gif ir tas "gerumas", ramumas gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Cia labiau apie merginas rasau, kurias pazystu ax.gif
Pati esu mergele bigsmile.gif
O siaip, tai neblogi zmoguciai, bet vat vel apie merginas rasant, tai labai islaidzios, parduotuvese taip prasisuka ir beda, kad neprotingai lotuliukas.gif
(o galvoja turbut, kad labai protingai lotuliukas.gif )
Nelabai jos seimyniskos ir nelabai tvarkingos, rupinasi labai isvaizda savo, bet vel nepasakyciau, kad protingai lotuliukas.gif , kartais perdetai...
Tiesa, nepaminejau, kad dideles melages doh.gif doh.gif , kaltai ar nekaltai , et daznai ir daug kam meluoja blink.gif blink.gif
Atsakyti
oi ne...tikrai ne smile.gif bent jau uz merginas galiu atsakyti tikrai biggrin.gif
vyrai gal ir siek tiek ramesni, bet merginos tikrai ne smile.gif ir to gerumo, saldumo, ramumo ne tiek jau ir daug - na isskyrus kai tikrai nori kazka gauti wink.gif

o del islaidumo tai sutinku...nelabai pavyksta su tais $ susitvarkyti, bet cia viskas vis per ta grozi - juk taip norisi save palepinti, grazius daikciukus aplinkui tureti, graziai gyventi...
beje, jos ir savo vyrais panasiai rupinasi - juk negali salia tureti prastesnio negu ji wink.gif tai jeigu jau sirdis pasisuko i ta, kuris neypatingai sioje vietoje nusisekes - atiduok tik toki vyra i svartykliukes rankas - ir deimanciukas sublizges smile.gif

Papildyta:
dar vienas dalykelis - duokite svarstyklems pamiegoti!!!
be sito - niekaip. nepykite jeigu svartykliukas/e miega ilgai, laabai ilgai - jiems to reikia smile.gif ir jie tikrai atsidekos jums, jeigu del to nepriekaistausite smile.gif
Atsakyti
Apie vyrus negaliu ką pasakyt, nes dabar galvoj permečiau ir man atrodo, kad nepažįstu nė vieno vyro-svarstyklės. Užtat merginų/moterų nemažai. Ir visos tokios protingos, puiki iškalba, sąmojingos, gudrios, itin žingeidžios, aktyviai siekiančios savo tikslų. Aišku, kur be to svarstykliavimo, būna, kad neapsisprendžia, daug dvejoja. Bet šiaip visumoj - puikūs žmonės. Labai gerai sutariu, pati esu šaulys. Labai patinka svarstyklių ženklo žmonės smile.gif
Atsakyti
Man svarstyklės labai patinka biggrin.gif Aš pati tokia, tai su 'savais' ir sutariu gerai. Ir vaikinas mano toks geras žmogus, tvarkingas, supratingas. Turi savo tvirtą nuomonę, bet sugyventi eina.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skoledas @ 2009 07 19, 18:56)
Kiek pazystu svarstykliu, tai visos (visi) jos (jie) flegmos doh.gif  ir mane taip erzina tas flegmatiskumas, kad negaliu gun_bandana.gif ir tas "gerumas", ramumas gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
O siaip, tai neblogi zmoguciai, bet vat vel apie merginas rasant, tai labai islaidzios, parduotuvese taip prasisuka ir beda, kad neprotingai lotuliukas.gif
Nelabai jos seimyniskos ir nelabai tvarkingos, rupinasi labai isvaizda savo, bet vel nepasakyciau, kad protingai lotuliukas.gif , kartais perdetai...
Tiesa, nepaminejau, kad dideles melages doh.gif  doh.gif , kaltai ar nekaltai , et daznai ir daug kam meluoja blink.gif  blink.gif

Na sprendziant is aprasymo, galiu speti, kad kalbate konkreciai apie viena/du asmenis, kurie jus uvyle/iskaudino. ax.gif Nes tai visiskai netikslus svarstykliu apibudinimas... Pati esu svarstykles, tai galiu pasakyti, kad:

1. Seima yra pirmoj vietoj. Jei nera seimos, tuomet yra daug draugu, bet pora geriausiu, o kiti pazistami. Svarstykles labai greit randa kalba su naujais zmonem, yra atviros ir komunikabilios. Bet kas liecia pasirinkima ir laisvalaikio leidima su seima, ar draugais, jos VISADA rinksis seima. Anksciau su MB del to kildavo problemu, nes jis noredavo su draugais visur, o as tik su juo. biggrin.gif Dabar truputi ipratinau. ax.gif

2. Del islaidumo tai taip... Islaidauju labai, bet tai nebuna pinigai rubams ar dar kokiems grozio pirkiniams, daugiausiai isleidziu maistui kavinese (nors megstu ir pati gaminti), ivairioms laisvalaikio pramogoms... Zodziu, geram laiko praleidimui, namu apyvokos reikmenims. Jei draugaujat su svarstyklem, prireiks daug pinigu, nes jos visadarenkasi kas GERIAUSIA (ir galbut brangiausia wink.gif).

3. Nu jau melo tai neapkenciu ir pati visada suprantu kai man yra meluojama... Melas buna nebent baltas ir nekaltas, bet kad tycia meluoti... doh.gif schmoll.gif

Tiek tad pastebejimu. wink.gif
Atsakyti
Kiek pazystu svarstykliu, tai visos (visi) jos (jie) flegmos doh.gif  ir mane taip erzina tas flegmatiskumas, kad negaliu gun_bandana.gif ir tas "gerumas", ramumas gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
Pati esu mergele bigsmile.gif
Tiesa, nepaminejau, kad dideles melages doh.gif  doh.gif , kaltai ar nekaltai , et daznai ir daug kam meluoja blink.gif  blink.gif

Na flegmos gal būt,nemėgstu skubėt bet tam yra priežasčių (bent jau man) mirksiukas.gif .Gerumas,ramumas taip bet įsiutint ar bandei lotuliukas.gif (patarimas niekada to nedaryk)Parduotuvėje bent jau išlaidauju minimaliai,perku tik tai kas reikalingiausia.Sakai nešeimyniškos hm...Kaip pavadinsi tai kai vyras dirba tolimųjų reisų vairuotoju o žmona ištikimai laukia,kiekviena laisva akimirka jei tik įmanoma būna šalia smile.gif .Išvaizda rūpinuosi ir tikrai su saiku.Įdomu negi pati lakstai susivėlusi ir nesiprausus,kiekvienas žmogus turi save prižiūrėti.O melo veidmainystės nekenčiu su tokiais žmonėmis neturiu nieko bendra,žinoma ir pati to niekad nedarau bent jau specialiai ar su blogais kėslais.Tiesiog skaitau ir manau sumaišėte jus ponia ženklus...
Atsakyti
Kiek pazystu svarstykliu, tai visos (visi) jos (jie) flegmos doh.gif  ir mane taip erzina tas flegmatiskumas, kad negaliu gun_bandana.gif ir tas "gerumas", ramumas gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  .......................................

Persakiciau ir isiziojau. blink.gif Saves siame aprasyme nemapaciau schmoll.gif Stai ka as galeciau pasakyti apie save ir kiek apie svarstykles.

Romantikai. Harmonijos ieskotojai. Jautrus, bet tuo paciu stiprios asmenybes. Nemegsta pykciu, melo, nemandagiu, siurksciu zmoniu. Visur noriu matyti teisinguma! Tvarkingos! (bent jau pas mane kiekvienas daiktas turi savo vieta). Seima- yra didziausia vertybe.
Neryztingos, nepastovios (kas labai daznai vargina doh.gif ) Turiu pasverti visus "uz" ir "pries". Gal del to lengvai pasiduoda kitu itakai.
Siaip svarstykles turi gera skoni, menininko gyslele (ne vienas yra taip pasakes). Papuosalai, makiazai- graziai atrodyti yra labai svarbu. Jos turi visiems patikti......

O dar ka noretus pasakyti is savo pastebejimu, kad tos pacios svarstybles yra skirtingos priklausomai kada yra gimusios ar zenklo pradzioje ar pabaigoje! 4u.gif
Atsakyti
Idomiai jus cia apie tuos svarstyklius mirksiukas.gif
Esu kartu su svarstyklem 4.5 metu.Ir daug ka galiu pasakyti apie juos.
Kas blogiausia ir labiausia skaudina mane (esu vezys) jokio demesio,komplimentu,su romantika is vis nedraugauja doh.gif Nemoka nei dovanu nei geliu iteikti, kaip suprantu kazkiek gedinasi blush2.gif jam visada viskas gerai doh.gif Jis niekada nepyksta,bet jei saukiu as saukia ir jis rolleyes.gif Geriausias poilsis-tik ne namie,o jei namie tai prie TV,ir nebandyk pakalbint,nes susipyksi doh.gif
Jei as sau balta, jis sako juoda lotuliukas.gif Vadinu as ji minusiuku lotuliukas.gif I jo pasauli ilisti is vis neimanoma,suzinoti jo mintis as tikrai nepajegi lotuliukas.gif Ir tikrai geriau barscius srebs nei su zmona isdykaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kas geriausia nuosirdus, lengvai bendraujantis,mylima ir gerbiamas draugu bei kolegų,darbstus,ir kiek pastebejau labai myli vaikus (mes ju dar nesulaukiam) unsure.gif

Atsakyti
"Paskaiciau ir paciai noras atsirado parasyt
Kiek pazystu svarstykliu, tai visos (visi) jos (jie) flegmos ir mane taip erzina tas flegmatiskumas, kad negaliu ir tas "gerumas", ramumas
Cia labiau apie merginas rasau, kurias pazystu
Pati esu mergele
O siaip, tai neblogi zmoguciai, bet vat vel apie merginas rasant, tai labai islaidzios, parduotuvese taip prasisuka ir beda, kad neprotingai
(o galvoja turbut, kad labai protingai )
Nelabai jos seimyniskos ir nelabai tvarkingos, rupinasi labai isvaizda savo, bet vel nepasakyciau, kad protingai , kartais perdetai...
Tiesa, nepaminejau, kad dideles melages , kaltai ar nekaltai , et daznai ir daug kam meluoja "

Nu čia biški į pievas...

Nė vienos/o svarstyklių tokio apibūdinimo atitinkančio/ios nepažystu. Aš pati svarstyklės, baisu cholerikė, meluoti nemoku ir niekad nemokėjau ir negaliu pakesti žmonių kurie meluoja, parduotuvės tik esant būtinybei, esu gan taupus žmogutis (tik netaupau batam ir kvepalams).
Bet kad svarstyklės flegmos tai nežinau, o pažystu labai daug..
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 07 08, 16:17)
na ir as pasisakysiu, gyvenu su svarstyklem,ir po 5 metu buvimo kartu,dar kartais jo nesuprantu  doh.gif  jau lyg ir viska suplanuojam aptariam, o paskutine minute ima ir atvirksciai padaro !! kad tvarkingas,tai taip nieko nesakau ir geras vyras,bet jau toks nekonkretus....jei susitaria po valandos,tai jam gaunasi po 3 val.,jei susitariam buti kartu,tai po kiek laiko jis dinksta ... oi kartais kaip siutina  doh.gif

Mano vyras ir svrstykles jau 13 metu kartu ,zinok tapats viskai ir pasmusmi ,keicia nuomone paskutine minute,arba gali isvesti iskantrybes doh.gif Na maniskis tai labai punktuolis ir nemegsta zmoniu nepunktuoliu ,tuom mes abu labai panasus wub.gif Vat kad dinksta buna ir pasmus.

QUOTE(mmazuliuke @ 2009 09 01, 09:57)
Esu kartu su svarstyklem 4.5 metu.Ir daug ka galiu pasakyti apie juos.
Kas blogiausia ir labiausia skaudina mane (esu vezys) jokio demesio,komplimentu,su romantika is vis nedraugauja doh.gif Nemoka nei dovanu nei geliu iteikti, kaip suprantu kazkiek gedinasi blush2.gif jam visada viskas gerai doh.gif Jis niekada nepyksta,bet jei saukiu as saukia ir jis rolleyes.gif Geriausias poilsis-tik ne namie,o jei namie tai prie TV,ir nebandyk pakalbint,nes susipyksi doh.gif
Jei as sau balta, jis sako juoda lotuliukas.gif 
Kas geriausia nuosirdus, lengvai bendraujantis,mylima ir gerbiamas draugu bei kolegų,darbstus,ir kiek pastebejau labai myli vaikus (mes ju dar nesulaukiam) unsure.gif

Veziams ,kiek zinau labai daug demesio reikia skirti ,jos megsta ,gal delto ir jauti isjo minusiuka mirksiukas.gif Maniskis viskai netoks kaip tu aprasiai savaji .Maniskis demesingas ,romntiskas ,labai dosnus ,bet jei tas dosnumas pasireiskai pasji staiga tai reikia naudotis ta proga ,ir as ja naudojuos tongue.gif nes gali nuplauksti.Va va cia tai kaskiek panasu ,maniskis ir jei zuri tv ,turi but mirtina tyluma ,o as tokia komentatore esu blush2.gif va ir buna biskiuka barniuko lotuliukas.gif bet per tiek metu pripratau ir zinau kad jo geriau nerusit jei nenori susipykt .
Tai tiesa lengavi bendraujantis ,draugai ji gerbe ,myli nes niekada nepaveda,darpstus ,atsakingas.Kad myli vaikus tai labai ,jis moka sujeis uzsimti ,mes turime suneli jis myli ji begalo ir saugo musu seima kad neisirtu ,nes nenori kad mazylis butu be tevelio .Jam seima jo tvirtove,kaip ir man va tiom mes panasu ,as ozeragis .Labai megsta gamnti valgyti ,ir skanei pavalgyti ir tuom esame panasus biggrin.gif
Atsakyti