QUOTE(kristinaeid @ 2009 07 08, 16:17)
na ir as pasisakysiu, gyvenu su svarstyklem,ir po 5 metu buvimo kartu,dar kartais jo nesuprantu
jau lyg ir viska suplanuojam aptariam, o paskutine minute ima ir atvirksciai padaro !! kad tvarkingas,tai taip nieko nesakau ir geras vyras,bet jau toks nekonkretus....jei susitaria po valandos,tai jam gaunasi po 3 val.,jei susitariam buti kartu,tai po kiek laiko jis dinksta ... oi kartais kaip siutina
Mano vyras ir svrstykles jau 13 metu kartu ,zinok tapats viskai ir pasmusmi ,keicia nuomone paskutine minute,arba gali isvesti iskantrybes
Na maniskis tai labai punktuolis ir nemegsta zmoniu nepunktuoliu ,tuom mes abu labai panasus
Vat kad dinksta buna ir pasmus.
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 09 01, 09:57)
Esu kartu su svarstyklem 4.5 metu.Ir daug ka galiu pasakyti apie juos.
Kas blogiausia ir labiausia skaudina mane (esu vezys) jokio demesio,komplimentu,su romantika is vis nedraugauja
Nemoka nei dovanu nei geliu iteikti, kaip suprantu kazkiek gedinasi
jam visada viskas gerai
Jis niekada nepyksta,bet jei saukiu as saukia ir jis
Geriausias poilsis-tik ne namie,o jei namie tai prie TV,ir nebandyk pakalbint,nes susipyksi
Jei as sau balta, jis sako juoda
Kas geriausia nuosirdus, lengvai bendraujantis,mylima ir gerbiamas draugu bei kolegų,darbstus,ir kiek pastebejau labai myli vaikus (mes ju dar nesulaukiam)
Veziams ,kiek zinau labai daug demesio reikia skirti ,jos megsta ,gal delto ir jauti isjo minusiuka
Maniskis viskai netoks kaip tu aprasiai savaji .Maniskis demesingas ,romntiskas ,labai dosnus ,bet jei tas dosnumas pasireiskai pasji staiga tai reikia naudotis ta proga ,ir as ja naudojuos
nes gali nuplauksti.Va va cia tai kaskiek panasu ,maniskis ir jei zuri tv ,turi but mirtina tyluma ,o as tokia komentatore esu
va ir buna biskiuka barniuko
bet per tiek metu pripratau ir zinau kad jo geriau nerusit jei nenori susipykt .
Tai tiesa lengavi bendraujantis ,draugai ji gerbe ,myli nes niekada nepaveda,darpstus ,atsakingas.Kad myli vaikus tai labai ,jis moka sujeis uzsimti ,mes turime suneli jis myli ji begalo ir saugo musu seima kad neisirtu ,nes nenori kad mazylis butu be tevelio .Jam seima jo tvirtove,kaip ir man va tiom mes panasu ,as ozeragis .Labai megsta gamnti valgyti ,ir skanei pavalgyti ir tuom esame panasus