Apskaiciuoti savo ascedenta ir suzinoti kitas astrologines charakteristikas galima CIA .
Jei gerai suprantate angliskai,galima nemazai pasiskaityti apie save.Svarbu tiksliai zinoti savo gimimo laika .
Sandree,
Apie tavo vyra,
Tavo vyras gime svarstykliu zenkle ir turi svrastykliu ascendenta. Tai reiskia, kad visos charakterio ypatybes budingos sio zenklo zmonems dar stipriau pasireiks siame asmenyje. Tavo vyras mielas ir siltas zmogus, visada nuosirdziai stengiasi bendrauti su aplinkiniais, nes isitikines, kad ne visiems gyvenimas saldus. Linkes i narcisizma: geraja prasme: labai save priziuri, blogaja: neatsitraukia nuo veidrodzio Pagrindinis gyvenimo tikslas arba visu nesisprendziamu klausimu arena tokio horoskopo vyrui: seima! o dar tiksliau judvieju santykiai. Be mylimos moters jis ne tik praranda visa savo zavesi, bet ir tikejima bei pasitikejima savimi, o ka jau kalbeti apie iniciatyva ir kurybinius sugebejimus. Romatika tavo vyrui irgi nesvetima! Deja jo svelniajai sielos pusei daznai tenka stoti i kova su cinizmu, kuris kartais nugali ir tavo vyras staiga patampa, paprastu eiliniu zmogumi, tiesiog uzmirses tau nupirkt geliu
Tai kompanijos zmogus kompanija jam arba seima, arba draugai, vienas jis nemegsta buti, o dar blogiau, kai visa atsakomybe uzkrauta ant jo peciu. Turi stipru vidini sazines jausma. Svarstykliu partneres turi suprasti viena dalyka: jei norit ilgai buti kartu, turit didziaja dali finansines ir kitokios atsakomybes periimti ant savo peciu!
linkejimai
Uoga
Apie tavo vyra,
Tavo vyras gime svarstykliu zenkle ir turi svrastykliu ascendenta. Tai reiskia, kad visos charakterio ypatybes budingos sio zenklo zmonems dar stipriau pasireiks siame asmenyje. Tavo vyras mielas ir siltas zmogus, visada nuosirdziai stengiasi bendrauti su aplinkiniais, nes isitikines, kad ne visiems gyvenimas saldus. Linkes i narcisizma: geraja prasme: labai save priziuri, blogaja: neatsitraukia nuo veidrodzio Pagrindinis gyvenimo tikslas arba visu nesisprendziamu klausimu arena tokio horoskopo vyrui: seima! o dar tiksliau judvieju santykiai. Be mylimos moters jis ne tik praranda visa savo zavesi, bet ir tikejima bei pasitikejima savimi, o ka jau kalbeti apie iniciatyva ir kurybinius sugebejimus. Romatika tavo vyrui irgi nesvetima! Deja jo svelniajai sielos pusei daznai tenka stoti i kova su cinizmu, kuris kartais nugali ir tavo vyras staiga patampa, paprastu eiliniu zmogumi, tiesiog uzmirses tau nupirkt geliu
Tai kompanijos zmogus kompanija jam arba seima, arba draugai, vienas jis nemegsta buti, o dar blogiau, kai visa atsakomybe uzkrauta ant jo peciu. Turi stipru vidini sazines jausma. Svarstykliu partneres turi suprasti viena dalyka: jei norit ilgai buti kartu, turit didziaja dali finansines ir kitokios atsakomybes periimti ant savo peciu!
linkejimai
Uoga
Tiesa, pamisrau pasakyti, kad pora zodeliu galetumet parashyti ar tiksliai astrologija apibudina jums pazistamus zmones ar nelabai. Jei manot, kad jusu vyras visai kitoks tai ir sakykit, tam ir yra tyrimas, kad patikrinti ar visus zmones ta pati astrologine situacija veikia vienodai.
Pvz, mano vyras saulys, tad labai laisve megsta ir vos neisvirto visi is koto, kai suzinojo, kad veda. Nors jo paties zodziais jis vos sulauke to momento, kad pasipirst, labai jau norejo mane suvystyti
is kurios puses paziuresi
Tegyvuoja meile
Pvz, mano vyras saulys, tad labai laisve megsta ir vos neisvirto visi is koto, kai suzinojo, kad veda. Nors jo paties zodziais jis vos sulauke to momento, kad pasipirst, labai jau norejo mane suvystyti
is kurios puses paziuresi
Tegyvuoja meile
QUOTE(Saldi Uoga @ 2005 04 11, 18:18)
Sandree,
Apie tavo vyra,
linkejimai
Uoga
Apie tavo vyra,
linkejimai
Uoga
Nu čia tikrai visa tiesa tik dar norėčiau pridurti, kad jis labai kartais mėgsta pavadovauti....
Dziaugiuosi, kad patiko... cia tik kruopelyte apie ji. Pasiziurejis i kitas planetas dar galima daug ka pasakyti ir gerai kad pavadovauja, reiskia yra pozityvus planetos poveikis ir jis skatina ji veikti.. Saunuolis!
QUOTE(merėja @ 2005 04 07, 08:57)
Svarsto per daug ir sakyčiau be reikalo Ir turbūt dėlto, kad yra labai jau skūpūs(liaudiškai skriaga).Man net pikta daros:stovi parduotuvėj pusę valandos prie šokolado pvz. ir galvoja:ar man tą už 2Lt pirkt, ar už 2,50?Gal brangesnis geresnis, o jei pirkčiau pigesnį, tai sutaupyčiau Na aš ir pati svarstyklės, stengiuosi suprast, bet dėl tokių menkniekių tikrai tiek nemąstau-na nebent didesnį daiktą pirdama-šiandien atrodo neišgyvensiu be jo, o ryt man jau jis nebereikalingas Dėl melagysčių...Na bandė jis meluot, bet aš kažkaip vis pagaudavau, tai dabar to nebedaro-sako koks tikslas, jei vistiek tiesą sužinosi Na vaikų mes dar neturim, tai sunku ką pasakyt.Sakyčiau yra visai ne romantikas, galvoja kaip uždirbt daugiau pinigų, o ne sugalvot kokią staigmeną Moka atleist ir suprast, visad atsiprašo pirmas, nors ir kaltas nebūna O aš jau kai supykstu, tai galiu ir mėnesį nekalbėt...Matyt nors ir po svarstyklių ženklu gimę, bet vistiek skirtingi
viskas kas parasyta, lyg apie maniski
dar: maniskis yra vienisius, jam be seimos daugiau nieko nereikia, yra draugai, bet jie labiau kolegos darbo klausimais, ai va...
As taip pat gyvenu su svarstyklem , svarstykles-drakonas
Jis velgi kitoks..... Jam vaikscioti po parduotuves yra kazkas baisaus jam ko greiciau apsiprekinti ir lauk .Beto jis skupus yra tik sau ,man ar dukrytei jam negaila.Jis taip pat nemegsta dideliu susiburimu, promogu.Nera megejas alkoholio,bet uztai daug ruko.O del apsisprendimu ,tai jam uzima nemazai laiko ypac darbo reikaluose.Dar labai jau nervojasi,del menkniekiu .Yra labai kropstus ir darbus atlieka ,padeda buityje ,atnesa beveik kiekviena ryta kava i lova ir t.t Bet neromantikas
Jis velgi kitoks..... Jam vaikscioti po parduotuves yra kazkas baisaus jam ko greiciau apsiprekinti ir lauk .Beto jis skupus yra tik sau ,man ar dukrytei jam negaila.Jis taip pat nemegsta dideliu susiburimu, promogu.Nera megejas alkoholio,bet uztai daug ruko.O del apsisprendimu ,tai jam uzima nemazai laiko ypac darbo reikaluose.Dar labai jau nervojasi,del menkniekiu .Yra labai kropstus ir darbus atlieka ,padeda buityje ,atnesa beveik kiekviena ryta kava i lova ir t.t Bet neromantikas
Šiaip tai svarstyklės yra vienintelis negyvas zodiako ženklas...
Mano vyras svarstyklės. Visada vengiau žmonių gimusių po svarstyklių ir dvynių ženklu, bet vat ėmiau už tokio ir ištekėjau.
Šiaip tai nežinau ar visos tokios svarstyklės, bet gana šaltokas žmogus, kartais nekaltai mėgsta pameluoti.
Na ką jau padarysi visokių yra, visokių reikia.
Šiaip tai nežinau ar visos tokios svarstyklės, bet gana šaltokas žmogus, kartais nekaltai mėgsta pameluoti.
Na ką jau padarysi visokių yra, visokių reikia.
Šaltas ta prasme, kad jis ne visada būna lipšnu, meilus.
O kaip moterims norisi to švelnumo!
Nesakau, jog visada, bet...
Šiaip tai ištikrųjų, tai yra šeimos žmogus, tačiau nepasižymintis romantika (bent jau maniškis).
O kaip moterims norisi to švelnumo!
Nesakau, jog visada, bet...
Šiaip tai ištikrųjų, tai yra šeimos žmogus, tačiau nepasižymintis romantika (bent jau maniškis).
Mano vyras irgi svarstykles. Jis tikrai seimos zmogus ir labai myli vaikucius, nors ju dar tik laukiam, bet jau seniai jis apie juos svaigsta. Svelnus, geros sirdies. Bet greit uzsiplieskia del menkniekio. Be galo sunku apsispresti jam, todel mano zodis daznai buna paskutinis, nes as labai staigi. Labai vertina mano nuomone. Megsta gaminti, neretai man pusrycius nesa i lova. Rupestingas. Kas liecia darba ir pinigus, tenka daznai stumti. Megsta puostis. Man labai dosnus, sau - skupokas, daznai tenka irodineti kad tau labai grazu ir labai reikia. Moka myleti ir isreiksti meile. Pavydus.
Savi pliusai - savi minusai. Su manim jam turbut sunkiau, negu man su juo. As uzsispyrusi, o jis atsiprasys, nors tai buna ir ne jo kalte. Bet mums kartu gera ir tiek...
As - saulys...
Savi pliusai - savi minusai. Su manim jam turbut sunkiau, negu man su juo. As uzsispyrusi, o jis atsiprasys, nors tai buna ir ne jo kalte. Bet mums kartu gera ir tiek...
As - saulys...
Maniškis irgi svarstyklės apibūdinti galėčiau taip:
-labai geras, nuoširdus žmogus, nemėgsta ir nemoka meluoti
-labai rūpinasi kitais, taip labai, kad kartais peržengia visas ribas
-visiškai nesirūpina savo išvaizda, gali apsirengti bele kaip, savaitę nesiskusti ir pan. Ir pyksta kai aš bandau paaiškinti, kad rudenį šortai su šiltu megztiniu ir rudeniniais batais yra nepraktiška ir keistai atrodo
-gali be perstojo šnekėti kaip mane myli, kokia aš jam brangi ir reikalauja tokio pat dėmesingumo
-baisiai išsiblaškęs, dažnai pameta daiktus, kartais pamiršta kur eina ir ką daro
-šiaip ramus žmogus, bet jei kas negerai, tai pradeda burbuliuoti.. vaikšto ir burbuliuoja piktai sau po nosim.
-mėgsta kompaniją, negali gyventi be draugų, pramogų, alkoholiu nepiktnaudžiauja
ir daug dar galima visko prirašyti.
Aš taip pat svarstyklės, bet ,,pričiūdai" pas mane kitokie
-labai geras, nuoširdus žmogus, nemėgsta ir nemoka meluoti
-labai rūpinasi kitais, taip labai, kad kartais peržengia visas ribas
-visiškai nesirūpina savo išvaizda, gali apsirengti bele kaip, savaitę nesiskusti ir pan. Ir pyksta kai aš bandau paaiškinti, kad rudenį šortai su šiltu megztiniu ir rudeniniais batais yra nepraktiška ir keistai atrodo
-gali be perstojo šnekėti kaip mane myli, kokia aš jam brangi ir reikalauja tokio pat dėmesingumo
-baisiai išsiblaškęs, dažnai pameta daiktus, kartais pamiršta kur eina ir ką daro
-šiaip ramus žmogus, bet jei kas negerai, tai pradeda burbuliuoti.. vaikšto ir burbuliuoja piktai sau po nosim.
-mėgsta kompaniją, negali gyventi be draugų, pramogų, alkoholiu nepiktnaudžiauja
ir daug dar galima visko prirašyti.
Aš taip pat svarstyklės, bet ,,pričiūdai" pas mane kitokie